pepefresh 25.01.10, 21:38 witam,jeśli komus zalegają ziółka chetnie odkupię,mam resveratrol,ale nigdzie nie moge dostać reszty Buhnera,chociaż trochę chciałem spróbowac ziołami bo abx od razu biegunka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtm.3 Re: odkupię zioła ,mogą być w formie kaps 26.01.10, 08:58 mam andrographis na zbyciu i coś tam jeszcze - napisz na mój prywatny adres mtm@onet.eu Odpowiedz Link
beta32 Re: odkupię zioła ,mogą być w formie kaps 26.01.10, 18:43 A jaki Resveratrol kupiłeś? Cat's Claw i Eleuthero mozna kupić w Polsce, zobacz na allegro i w sklepach internetowych. Odpowiedz Link
emvaldi Re: odkupię zioła ,mogą być w formie kaps 26.01.10, 19:05 Mam andrographis - w tym 3 pełne opakowania tabletek takich jak Buchner poleca w kuracji data ważności marzec 2003 emvaldi@gazeta.pl Odpowiedz Link
glowa_do_gory Re: odkupię zioła ,mogą być w formie kaps 26.01.10, 19:19 Emvaldi - niezła ta data )) Odpowiedz Link
emvaldi Re: odkupię zioła ,mogą być w formie kaps 27.01.10, 09:27 .........bo ja przez tą całą boreliozę to mam 10 lat do tyłu Odpowiedz Link
pepefresh Re:beta32 26.01.10, 22:33 witam,resveratrol kupiłem forma zmikronizowana 1 kapsulka 50g czystego resvertrolu trans i nie wiem ile łykać na nasze choróbsko, tu pisze ,że 2 dziennie,cats claw mam z firmy "now".Zacząłem brać biotrakson,tini i azitrox po 2 dniach mega biegunka ,dochodziłem 3 tygodnie do siebie-odgrzybianie.nie wiem co robic czy brac same zioła czy łaczyc z abx na próbę mięsnie od 4 miesięcy bolą mnie dzień i noc ,zimne nogi,strzelajace stawy,piekace oczy od wewnątrz , ciązki oddech i totalne zmęczenie., prosze o radę bo się totalnie zagubiłem mimo iż sledzę non stop forum aha,kupilem jeszcze tą herbatkę z cystka ,czy można ją pić razem z protokułem Buhnera lub przy abx Odpowiedz Link