Dodaj do ulubionych

Pikroki weź się w kroki

26.09.10, 09:18
Pikroki, twoje groźby już nie robią na mnie wrażenia. Wiem kim jesteś i jeśli cokolwiek będziesz próbować to wiedz, że to jest karalne a ja będę miał tylko satysfakcję. Nie boję się ciebie już!
To dla twojej informacji.
Obserwuj wątek
    • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 09:51
      A ja myślałem, że to Euforyk. Przez tyle lat myślałem, że to on... Przepraszam Euforyk, że Cię oskarżałem. Jesteś równy gość
    • iksam Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:08
      tak idz do sadu i powiedz, ze grozono ci rozmowa z twoim ojcem.

a pikroki to euforyk
      • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:21
        iksam napisała:

> tak idz do sadu i powiedz, ze grozono ci rozmowa z twoim ojcem.
        >
        > a pikroki to euforyk

Pikroki to nie euforyk. To koleżanka taka jedna.
        Jeżeli spełni swój szantaż to będzie to przestępstwo. Groźby typu "zadzwonię do brata i powiem mu o twoich sekretach" lub "do taty" to już groźby wymuszające. Tzw. groźby emocjonalne.
        • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:24
          Aha, koleżanka Lucyna może potwierdzić kto to po ip, które ona jako admin widzi. Potwierdzi moje spostrzeżenia.
          • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:09
            suchar1000 napisał:

> Aha, koleżanka Lucyna może potwierdzić kto to po ip, które ona jako admin widzi
            > . Potwierdzi moje spostrzeżenia.

bajdurzysz.
            nie widzi żadnego IP.
            • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:19
              olga_w_ogrodzie napisała:

> suchar1000 napisał:
              >
              > > Aha, koleżanka Lucyna może potwierdzić kto to po ip, które ona jako admin
              > widzi
              > > . Potwierdzi moje spostrzeżenia.
              >
              > bajdurzysz.
              > nie widzi żadnego IP.

Weszło to jakieś pół roku temu dobre na forum gazety, że admini widzą czyjeś ip, by łatwiej było dojść co kto pisze i żeby uświadomić ludziom, że nie są anonimowi do końca. Nie wierzysz? Spytaj się agory w mailu.
              • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:32
                Suchy,
                na prywatnych forach nie widzi.
                jestem na jednym moderatorką i wiem co widzę, a czego nie.
            • lucyna_n Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 13:22
              żadnego ip nie widzę, a Tobie w sądzie mogę poświadczyć jedynie że masz paranoję.
              • lucyna_n Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 13:23
                w sensie że Suchemu mogę to poświadczyć
        • iksam Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:26
          ty glupku, bylem w odwiedzinach i klikalem z cudzego internetu do ciebie i zostawilem wlaczony komputer z zalogowaniem.

ze ty cos odbierasz jako grozbe, to nie znaczy ze sie to kwalifikuje do sadzenia, tylko do leczenia!
          • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:34
            iksam napisała:

> ty glupku, bylem w odwiedzinach i klikalem z cudzego internetu do ciebie i zost
            > awilem wlaczony komputer z zalogowaniem.
            >
            > ze ty cos odbierasz jako grozbe, to nie znaczy ze sie to kwalifikuje do sadzeni
            > a, tylko do leczenia!
            Pacjent chory na nerwicę lękową ze stanami depresyjnymi. Znęcanie się nad nim na forum poprzez danie do zrozumienia, że wyjawi sekrety chorego na nerwicę lękową człowieka, jego ojcu lub bratu. Nie martw się, prokuratura potrafi czytać między wierszami a w dodatku nie wiem czy wiesz ale udowodnić winę można każdemu. To jest znęcanie się nad człowiekiem, na wskutek którego chory ucierpiał psychicznie. Ile ja nerwów i strachu i paraliżującego lęku się nabawiłem przez ciebie, przez cały okres jak groziłeś moim tatą itp. Powinieneś zapłacić teraz za to, że przez ciebie dużo odchorowałem, bo się bawiłeś czyimś kosztem. Pamiętam jak udawałeś ofiarę, że cię posądzam że to ty piszesz a ty mówiłeś wszystkim, że to nie ty a ja osądzam biednego euforyka. Uwierzyli ci ale teraz skoro sytuacja jest jasna to mogą zobaczyć kto udawał. Oszukałeś ich, że to nie ty mi piszesz takie rzeczy, że to ktoś inny a oni ci uwierzyli (mam na myśli aidkę,lucynę itp). A z tą koleżanką to specjalnie pisałem, żebyś się przyznał. Udało się i wyszło na to, że jesteś poważnie chory psychicznie. Wiesz co? Nadal się zastanawiam nad tym wszystkim. Może jednak daruję sobie sprawę, bo wyszło szydło z worka. Aha pozdrów triss i powiedz jej, że też jest w to zamieszana skoro udostępnia ci kompa z którego idą szantaże, przez które ja wiele odchorowałem.
            • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:35
              I rzucanie nazwiskiem i imionami najbliższych wbrew mojej zgody. To już dręczenie i podchodzi pod paragraf.
              • iksam Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:45
                nie rozsmieszaj mnie. sam mi wyjawiles nazwisko piszac ze je wyjawilem. przypadkowo napisalem zdrobnienie twojego ktoregos nicka a ty w paraqnoje wpadles. tym ciekawsza, ze sam na tym forum napisales swoje imie nazwisko adres i wszystko co sie da, o sobie i ludziach ktorych spotkales. ty suchy nie podskakuj to nie bbedziesz odchorowywal ciezko.
                • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:54
                  iksam napisała:

> nie rozsmieszaj mnie. sam mi wyjawiles nazwisko piszac ze je wyjawilem. przypad
                  > kowo napisalem zdrobnienie twojego ktoregos nicka a ty w paraqnoje wpadles. tym
                  > ciekawsza, ze sam na tym forum napisales swoje imie nazwisko adres i wszystko
                  > co sie da, o sobie i ludziach ktorych spotkales. ty suchy nie podskakuj to nie
                  > bbedziesz odchorowywal ciezko.

Co z tego, że sam podałem nazwisko itp? Ty nie jesteś upoważniony o powtarzanie tego wbrew mojej woli. W dodatku ciągłe groźby między wierszami, że zadzwonisz do mojego brata albo mu powiesz parę rzeczy... Nisko upadłeś, bardzo nisko żeby stosować się do gróźb i takich metod. Byłeś ubekiem? Ktoś z twoich był? Pytam, bo stosujesz metody bardzo przypominające tę "formację". Zauważ, że ja nie groziłem w taki sposób nikomu i jak coś piszę, to złośliwie by dogryźć ale nigdy nie stosuję takich ubeckich metod. Tak nisko nie upadłem. Teraz każdy może wyciągnąć wnioski, że euforyk jednak jest gorszy ode mnie i niższy... Ciekawe teraz kto będzie chciał się zadawać z kolesiem, który szantażuje jak się na kogoś obrazi? Koniec mojej wypowiedzi i misji na tym forum. Od początku chodziło mi tylko o to, żeby dowiedzieć się kto się tak wrednie w stosunku do mnie zachowuje i na najniższym możliwie poziomie stosunków międzyludzkich.
                  • iksam Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:00
                    co mnie obchodzi twoje nazwisko. nigdy nie pisalem twojego nazwiska, zdrobnilem jakis twoj nicki ukazal sie nazwiskiem. o twoim bracie nic nie pisalem. jak raz podskakiwales, to napisalem o twoim tacie.

Byłeś ubekiem?

na razie to ty rozwaliles depresjie forum donosami. osobnik taki jak ty o moralnosci alfonsa, musi nie miec wstydu zeby sie tu pojawiac. zeby ukochana osobe, ktorej wyznaje milosc, zapraszac na seks za jedzenie. zrzygac sie mozna.
                    • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:06
                      iksam napisała:

> co mnie obchodzi twoje nazwisko. nigdy nie pisalem twojego nazwiska, zdrobnilem
                      > jakis twoj nicki ukazal sie nazwiskiem. o twoim bracie nic nie pisalem. jak ra
                      > z podskakiwales, to napisalem o twoim tacie.
                      >
                      > Byłeś ubekiem?
                      >
                      > na razie to ty rozwaliles depresjie forum donosami. osobnik taki jak ty o moral
                      > nosci alfonsa, musi nie miec wstydu zeby sie tu pojawiac. zeby ukochana osobe,
                      > ktorej wyznaje milosc, zapraszac na seks za jedzenie. zrzygac sie mozna.

Słuchaj, a nie pamiętasz że to nie ja rozwaliłem depresję tylko akcja z Bertradą i Aidką? Najlepiej przypiąć fałszywą metkę i oszukiwać wszystkich. Taka prawda, że raz do siwej napisałem żeby wycięła twoje posty bo mnie straszyłeś. Co do tego, że pisałem że rozwaliłem forum-robiłem to złośliwie a wy to łyknęliście. Taka jest prawda i co? Teraz wam głupio że mnie wyzywaliście od donosicieli? Macie dowód że donosiłem rzekomo?
                      • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:17
                        suchar1000 napisał:

> Słuchaj, a nie pamiętasz że to nie ja rozwaliłem depresję tylko akcja z Bertrad
                        > ą i Aidką?

na dodatek pamięć Ci szwankuje całkiem i albo nie pamiętasz, albo celowo kłamiesz.
                        rozwaliłeś FD,
                        potem była akcja berty dopiero - z miesiąc po rozwaleniu przez Ciebie Depresji.

najpierw myślałam, że dobrze, iż jest tam moderator,
                        a że FD rozpirzone kompletnie, zauważylam dopiero, gdy usilowałam tam napisać
                        co mi berta ze snajperem zgotowali.
                        wtedy snajper wszystko co, napisałam, ciął.
                        innych też ciął jak szalony drwal.
                        i dopiero wtedy Dolor mi powiedział, że jest Szczur i tu mogę przyjść i napisać , co chcę.

nie kłam, Suchy, bo co to pewnych faktów, pamięć mam znakomitą.
                        • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:22

> na dodatek pamięć Ci szwankuje całkiem i albo nie pamiętasz, albo celowo kłamie
                          > sz.
                          > rozwaliłeś FD,
                          > potem była akcja berty dopiero - z miesiąc po rozwaleniu przez Ciebie Depresji.
                          >
                          > najpierw myślałam, że dobrze, iż jest tam moderator,
                          > a że FD rozpirzone kompletnie, zauważylam dopiero, gdy usilowałam tam napisać
                          > co mi berta ze snajperem zgotowali.
                          > wtedy snajper wszystko co, napisałam, ciął.
                          > innych też ciął jak szalony drwal.
                          > i dopiero wtedy Dolor mi powiedział, że jest Szczur i tu mogę przyjść i napisać
                          > , co chcę.
                          >
                          > nie kłam, Suchy, bo co to pewnych faktów, pamięć mam znakomitą.

Dowody poproszę bo na razie to ty mnie oczerniasz bezpodstawnie!
                          • dolor Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:34
                            forum.gazeta.pl/forum/w,654,83732170,83732170,Forum_depresja_potrzebuje_wsparcia.html
                            • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:47
                              dolor napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,654,83732170,83732170,Forum_depresja_potrzebuje_wsparcia.html

I przyszedł Snajper. Zrobił porządek a że źle się zachowaliście to was wycinał. Kontrolował sytuację a że wy nie widzicie swoich błędów w zachowaniu to byliście źli na snajpera a tymczasem on pełnił swoje obowiązki należycie. To wasz problem że go nie lubiliście. Aha Snajper trafił się nieprzypadkowo- ja prosiłem o modka a tymczasem Bertrada zachęciła żeby to był właśnie Snajper i udało się. Snajper przyszedł ale nie ja go wybrałem.
                              • dolor Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:51
                                Czyli donosicielstwo można uznać za udowodnione.
                                • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:59
                                  dolor napisał:

> Czyli donosicielstwo można uznać za udowodnione.

To był 1 post na temat forum. Nie usprawiedliwia to tego, że euforyk z bandą znęcali się przez tyle czasu nade mną.
                          • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:38
                            każdy stały bywalec tego forum powie Ci to samo.
                            chcesz dowodów, to sobie wejdź w wątki i poczytaj posty sprzed dwóch lat ponad.
                            • lucyna_n Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 13:26
                              z dowodów to możnaby grune tomiszcze wydrukować a nie parę linków
                              to już jest zaprzeczanie rzeczywistości,
                              jak dla mnie to on się kwalifikuje na leczenie szpitalne
                    • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:07
                      iksam napisała:

> co mnie obchodzi twoje nazwisko. nigdy nie pisalem twojego nazwiska, zdrobnilem
                      > jakis twoj nicki ukazal sie nazwiskiem. o twoim bracie nic nie pisalem. jak ra
                      > z podskakiwales, to napisalem o twoim tacie.
                      >
                      > Byłeś ubekiem?
                      >
                      > na razie to ty rozwaliles depresjie forum donosami. osobnik taki jak ty o moral
                      > nosci alfonsa, musi nie miec wstydu zeby sie tu pojawiac. zeby ukochana osobe,
                      > ktorej wyznaje milosc, zapraszac na seks za jedzenie. zrzygac sie mozna.

Mówimy o sprawie donosów, gróźb i twojego jak i mojego zachowania ale nie wciągaj w to bogu ducha winnego chłopaka. Znowu pierzesz brudy.
                      • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:19
                        suchar1000 napisał:

> Mówimy o sprawie donosów, gróźb i twojego jak i mojego zachowania ale nie wciąg
                        > aj w to bogu ducha winnego chłopaka. Znowu pierzesz brudy.

Twoje zachowanie ewidentnie dotyczy tego chłopaka, którego publicznie obrażasz takimi propozycjami.

• suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:30

> suchar1000 napisał:
                          >
                          > > Mówimy o sprawie donosów, gróźb i twojego jak i mojego zachowania ale nie
                          > wciąg
                          > > aj w to bogu ducha winnego chłopaka. Znowu pierzesz brudy.
                          >
                          > Twoje zachowanie ewidentnie dotyczy tego chłopaka, którego publicznie obrażasz
                          > takimi propozycjami.
                          >
                          >

To nie twój interes no i po co wyciągasz brudy? Widzisz jaka jesteś? Jak chcesz to ja ciągle mogę mówić o akcji z tobą i policją wezwaną przez B. ale tego nie robię bo nie zniżam się do poziomu twojego i kolegi
                          • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:52
                            suchar1000 napisał:

> To nie twój interes no i po co wyciągasz brudy? Widzisz jaka jesteś? Jak chcesz
                            > to ja ciągle mogę mówić o akcji z tobą i policją wezwaną przez B. ale tego nie
                            > robię bo nie zniżam się do poziomu twojego i kolegi

mój też interes, bo propozycję przedstawiłeś publicznie.
                            i sam teraz określasz ją jako brudy.

komu uchybia akcja z policją ?
                            mnie ?!
                            bynajmniej.
                            bercie i snajperowi uchybia, bo administracja mnie publicznie przeprosiła,
                            więc nie mam do niej żalu.

robisz z siebie ofiarę skłonną do wieszania się z powodu własnego nakręcania się,
                            przeinaczania cudzych slów, wyolbrzymiania i paranoi.
                            a ja pamiętam jak tu przyszłam totalnie skopana po akcji państwa b/s,
                            rozmawiałam z innymi,
                            dostałam wsparcie, ale przyszedłeś Ty i wyzwałeś mnie od
                            pijaczek itp.
                            i co ?
                            to było ok. , ale gdy się Tobie wytknie ewidentne chamstwo,
                            to grozisz wieszaniem się.

• suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:56

> komu uchybia akcja z policją ?
                              > mnie ?!
                              > bynajmniej.
                              > bercie i snajperowi uchybia, bo administracja mnie publicznie przeprosiła,
                              > więc nie mam do niej żalu.
                              >
                              > robisz z siebie ofiarę skłonną do wieszania się z powodu własnego nakręcania si
                              > ę,
                              > przeinaczania cudzych slów, wyolbrzymiania i paranoi.
                              > a ja pamiętam jak tu przyszłam totalnie skopana po akcji państwa b/s,
                              > rozmawiałam z innymi,
                              > dostałam wsparcie, ale przyszedłeś Ty i wyzwałeś mnie od
                              > pijaczek itp.
                              > i co ?
                              > to było ok. , ale gdy się Tobie wytknie ewidentne chamstwo,
                              > to grozisz wieszaniem się.
                              >

Wyzywałem tak gdy zaatakowałaś niesłusznie Bertradę, moją dobrą znajomą z reala więc się nie dziw. Co teraz powiesz?
                              • lucyna_n Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 13:28
                                idź się lecz, bo masz większy problem niż ci się wydaje
            • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:48
              o Jezu.
              i jeszcze Tristezzę w to miesza.

Ty nawet czytać nie umiesz, Suchy.
              odczep się od Tristezzy.
              a olga_w_ogrodzie to aidka, drogi Panie i uważam, że Ci się należało i należy.

super chamskie jest wykorzystywanie faktu, iż ktoś Ci zaufał,
              spotkał się z Tobą, a Ty go teraz szkalujesz.
              jak Lucy, ja też zauważyłam, że Bazooka nie jest pierwszą, która się z Tobą spotkała, a Ty
              podle się zachowujesz potem robiąc z siebie biedną ofiarę, którą Euforyk wpędza w chorobę.
              on Ci tylko odpowiada pięknym za nadobne.
              • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:56

> o Jezu.
                > i jeszcze Tristezzę w to miesza.
                >
                > Ty nawet czytać nie umiesz, Suchy.
                > odczep się od Tristezzy.
                > a olga_w_ogrodzie to aidka, drogi Panie i uważam, że Ci się należało i należy.
                >
                > super chamskie jest wykorzystywanie faktu, iż ktoś Ci zaufał,
                > spotkał się z Tobą, a Ty go teraz szkalujesz.
                > jak Lucy, ja też zauważyłam, że Bazooka nie jest pierwszą, która się z Tobą spo
                > tkała, a Ty
                > podle się zachowujesz potem robiąc z siebie biedną ofiarę, którą Euforyk wpędza
                > w chorobę.
                > on Ci tylko odpowiada pięknym za nadobne.

To nie jest okoliczność łagodząca jego szantaże. Zauważ, że ja bazooki nie szantażowałem nigdy! i jedynie jak byłem wkurzony to byłem złośliwy wobec niej ale nigdy szantaż ani takie metody ubeków typu wyciąganie brudów i groźby, straszenie chorego. Olgo wiem, że jesteś aidką, doskonale to wiem i nie musisz mi mówić.
                • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:04
                  Suchy,
                  Ty chory ?!
                  przecież mówiłeś, że zdrowy jesteś już,
                  że się ogarnąłeś - studia, kurs samochodowy etc.

Euforyk ledwie Cię straszy tylko zapewne po to, byś stonował.
                  Ty natomiast, nie masz skrupułów przed wykorzystywaniem
                  faktu, iż ktoś Ci zaufał i zechcial się z Tobą spotkać.
                  ileś osób zrobiło błąd decyzując się na owo ryzykowne spotkanie,
                  a Ty, może błąd zrobiłeś, podając do publicznej wiadomości szczegóły
                  dotyczące Twej osoby.
                  od tego momentu nie są one tajemnicą, więc nie rób teraz zarzutów Euforykowi.
                  • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:10

> Suchy,
                    > Ty chory ?!
                    > przecież mówiłeś, że zdrowy jesteś już,
                    > że się ogarnąłeś - studia, kurs samochodowy etc.
                    >
                    > Euforyk ledwie Cię straszy tylko zapewne po to, byś stonował.
                    > Ty natomiast, nie masz skrupułów przed wykorzystywaniem
                    > faktu, iż ktoś Ci zaufał i zechcial się z Tobą spotkać.
                    > ileś osób zrobiło błąd decyzując się na owo ryzykowne spotkanie,
                    > a Ty, może błąd zrobiłeś, podając do publicznej wiadomości szczegóły
                    > dotyczące Twej osoby.
                    > od tego momentu nie są one tajemnicą, więc nie rób teraz zarzutów Euforykowi.

Ledwie straszy? A wiesz ile przepłakałem w łóżku dni po takich akcjach? Wiesz ile wycierpiałem psychicznie i fizycznie odchorowałem gorączką? Dla ciebie to są byle żarty i straszenie, dla mnie bardzo przykre szantaże.
                  • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:14

> Suchy,
                    > Ty chory ?!
                    > przecież mówiłeś, że zdrowy jesteś już,
                    > że się ogarnąłeś - studia, kurs samochodowy etc.
                    >
                    > Euforyk ledwie Cię straszy tylko zapewne po to, byś stonował.
                    > Ty natomiast, nie masz skrupułów przed wykorzystywaniem
                    > faktu, iż ktoś Ci zaufał i zechcial się z Tobą spotkać.
                    > ileś osób zrobiło błąd decyzując się na owo ryzykowne spotkanie,
                    > a Ty, może błąd zrobiłeś, podając do publicznej wiadomości szczegóły
                    > dotyczące Twej osoby.
                    > od tego momentu nie są one tajemnicą, więc nie rób teraz zarzutów Euforykowi.

Wiesz, że znowu kłamiesz? Bo nadal się spotykam z pewnymi osobnikami z forum w realu i jakoś się lubimy i szanujemy wzajemnie. Z bazz w realu wyszło coś nieprzyjemnego i to nasza sprawa o co się kłócimy i że w ogóle to robimy. Z Lubą było tak jak pisałem, miałem na myśli brazylijczyka siedzącego obok niej żeby go zasłoniła a ona się obraziła bo pomyślała że ja stwierdziłem "że jest gruba" a to bzdura! ale też zrobiła z siebie ofiarę i przez pryzmat choroby i nadmiernego brania wszystkiego do siebie, stworzyła projekcję, że to na pewno chodziło o jej wagę... A wy nasłaliście mi, że ją zraniłem i jestem "chamem", tylko że to ona sama siebie zraniła. Wiecie jak się czułem źle z tym?
                    • lucyna_n Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 13:31
                      kłamiesz, kręcisz, przeinaczas fakty, robisz z siebie ofiarę kiedy to ty krzywdzisz i wyciągasz prywatne sprawy, szydzisz z wyglądu i zachowania osób które spotkałeś,
                      to jest chore.
              • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:58

> o Jezu.
                > i jeszcze Tristezzę w to miesza.
                >
                > Ty nawet czytać nie umiesz, Suchy.
                > odczep się od Tristezzy.
                > a olga_w_ogrodzie to aidka, drogi Panie i uważam, że Ci się należało i należy.
                >

Należało? Jesteś wyrocznią czy co? Może jeszcze uważasz, że należy mi się śmierć? Wiesz co? To nie jest zdrowe jeśli życzysz ludziom źle i uważasz, że muszą "odpokutować". A zastanawiałaś się co by było jakbym się np. powiesił z powodu strachu, że euforyk powie rodzinie coś? Dalej uważałabyś, że dobrze?
                • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:31
                  suchar1000 napisał:

> Należało? Jesteś wyrocznią czy co? Może jeszcze uważasz, że należy mi się śmier
                  > ć? Wiesz co? To nie jest zdrowe jeśli życzysz ludziom źle i uważasz, że muszą "
                  > odpokutować". A zastanawiałaś się co by było jakbym się np. powiesił z powodu s
                  > trachu, że euforyk powie rodzinie coś? Dalej uważałabyś, że dobrze?

o Matko w Niebiesiech.
                  a tak dlugo udawało mi się trzymac mordę w kubeł w czasie Twych tu występów.
                  pewno byłam jedyną, która za każdym Twym wejściem chciała wierzyć, że już naprawdę Ci się polepszyło.

ale schemat jednak zawsze ten sam :

1/wejście z obwieszczeniem, że jesteś już zdrowy.
                  2/życzenia, by inni byli też zdrowi, jak Ty i przepraszanie za to, że ludzi onegdaj obrażaleś.
                  3/wyciąganie prywatnych spraw forumowiczów
                  i prowokowanie zamieszek.
                  4/obrażanie innych, robienie z siebie ofiary, paranoja.
                  5/ zniknięcie na czas jakiś, by potem ponowić cykl.

/a nie boisz się, Suchy, że Euforyk się powiesi teraz ze strachu, że Ty się powiesisz ?
                  naprawdę życzysz mu śmierci ?/

• suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:41
                    > o Matko w Niebiesiech.
                    > a tak dlugo udawało mi się trzymac mordę w kubeł w czasie Twych tu występów.
                    > pewno byłam jedyną, która za każdym Twym wejściem chciała wierzyć, że już napra
                    > wdę Ci się polepszyło.
                    >
                    > ale schemat jednak zawsze ten sam :
                    >
                    > 1/wejście z obwieszczeniem, że jesteś już zdrowy.
                    > 2/życzenia, by inni byli też zdrowi, jak Ty i przepraszanie za to, że ludzi one
                    > gdaj obrażaleś.
                    > 3/wyciąganie prywatnych spraw forumowiczów
                    > i prowokowanie zamieszek.
                    > 4/obrażanie innych, robienie z siebie ofiary, paranoja.
                    > 5/ zniknięcie na czas jakiś, by potem ponowić cykl.

Nie mniej ja przynajmniej na sumieniu mogę mieć tylko chamskie odzywki i niekiedy nie bez przyczyny ale wy możecie mieć na sumieniu czyn najpodlejszy, czyli straszyć i żerować na czyjejś chorobie w tak okrutny sposób. Tyle się wycierpiałem przez to straszenie i anonimy na forum bo nie wiedziałem kto pisze... nikt nie zareagował na ten proceder i każdy wiedział i z rozkoszą się przyglądał jak mnie straszą. Nie zareagowaliście, jesteście podli :( Takie czyny... Bóg wam tego nie wybaczy. Obyście do końca życia mieli wyrzuty sumienia że mnie niszczyliście psychicznie w taki sposób.
                    • canoine Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:45
                      czyli jednak paranoja? leczysz się?
                      • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:49
                        canoine napisała:

> czyli jednak paranoja? leczysz się?

Nie działa na mnie twoje chamskie odwracanie kota ogonem. Nudna jesteś z tym fałszywym twierdzeniem. Aha nie jesteś lekarzem i nie powinnaś się bawić w diagnozy.
                        • canoine Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:52
                          nie stawiam żadnych diagnoz - pytam tylko. sam powyżej stwierdziłeś, żeś chory. to jakiego kota, jakim ogonem? koty to Ty może zostaw w spokoju.
                    • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:58
                      suchar1000 napisał:

> Nie mniej ja przynajmniej na sumieniu mogę mieć tylko chamskie odzywki i niekie
                      > dy nie bez przyczyny ale wy możecie mieć na sumieniu czyn najpodlejszy, czyli s
                      > traszyć i żerować na czyjejś chorobie w tak okrutny sposób.

nie wiem czemu mówisz "Wy".
                      nigdy Cię nie straszyłam i nie zajmowałam się Tobą na FD.
                      nie czytałam nawet, co gryzmolisz, nawet o Lubej nie wiedziałam, dopiero teraz usłyszałam, jak się zachowałeś.
                      dopiero na Szczurze zróciłam uwagę na to, co wyprawiasz.
                      jeśli Ci forumowanie szkodzi, to po prostu zrezygnuj z niego i wróć do gier może.
                      czy coś...
                      • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 12:06
                        > nie wiem czemu mówisz "Wy".
                        > nigdy Cię nie straszyłam i nie zajmowałam się Tobą na FD.
                        > nie czytałam nawet, co gryzmolisz, nawet o Lubej nie wiedziałam, dopiero teraz
                        > usłyszałam, jak się zachowałeś.
                        > dopiero na Szczurze zróciłam uwagę na to, co wyprawiasz.
                        > jeśli Ci forumowanie szkodzi, to po prostu zrezygnuj z niego i wróć do gier moż
                        > e.
                        > czy coś...

Wy mam na myśli euforyka, nevadę i kogoś jeszcze. ciebie winię tylko za szczucie mnie rzekomym zamknięcie forum niby przeze mnie bo niby tak wpływowy jestem ze zamknięto foruma... przepraszalem kiedys juz za to ze moglem jakos sie przyczynic do tego burdelu ze przylazl snajper ale widac to nic nie dalo a nawet "upowaznilo" m.i.n. euforyka do sazntazu i straszenia anonimowo.
                        • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 12:20
                          suchar1000 napisał:

> Wy mam na myśli euforyka, nevadę i kogoś jeszcze. ciebie winię tylko za szczuci
                          > e mnie rzekomym zamknięcie forum niby przeze mnie bo niby tak wpływowy jestem z
                          > e zamknięto foruma...

hę ?
                          zamknięto jakieś forum i ktoś Cię za to obwinia ?
                          kto, bo nie zauważyłam.

przepraszalem kiedys juz za to ze moglem jakos sie przycz
                          > ynic do tego burdelu ze przylazl snajper ale widac to nic nie dalo a nawet "up
                          > owaznilo" m.i.n. euforyka do sazntazu i straszenia anonimowo.

nie "jakoś" się przyczyniłeś, tylko konkretnie - donos złożyłeś.
                          nie wiem czy przepraszałeś, ale co z tego, skoro teraz się tego wyparłeś przed paroma minutami mówiąc, iż FD zostało rozwalone przez akcję z bertą.

jeśli piszesz coś w odpowiedzi na mój post i zwracasz się "wy",
                          to mnie też masz na myśli i oskarżasz mnie o rzeczy o których pojęcia
                          nie miałam, bo nawet Cię wtedy nie czytałam prawie.
                        • canoine Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 13:43
                          ale dlaczego nevadę i za co? konkretne zarzuty poproszę - z dowodami. bo mnie zaczyna irytować robienie ze mnie wielbłąda. zwłaszcza, że nie było mnie tu ze 3 lata chyba albo i lepiej i nawet nie wiem o czym Wy tu wszyscy piszecie, choć akcje się widzę działy niesamowite.
                          • olga_w_ogrodzie Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 13:56
                            e tam, Nevado.
                            nie ma co się denerwować, choć i mnie on momentami spienia.
                            akurat trafiłaś na kolejny powrót-nawrót Suchego.
                            zawsze, gdy tu wraca jest to samo : oskarżanie wszystkich o wszystko i robienie z siebie
                            ofiary.

to to jest pół biedy.
                            najbardziej chamskie jest wyciąganie osobistych spraw, także takich, które zna z reala.
                      • lucyna_n Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 13:36
                        ja mu tej Lubej nie zapomniałam, ale przecież nie będę wywlekać świństwa ktore napisał, ale niestety sam to zrobił.
                        On ma doskonałą pamięć, i dokladnie wie jak było tylko myli się sądząc że inni mają slabą i da się im wmówić te kłamstwa.
                        nie chce ponosić żadnych konsekwencji, pewnie w realu udaje mu się tymi klamstwami tuszować różne rzeczy albo wydaje mu się że jest taki sprytny i mu się udaje a w rzeczywistości ludzie machają na jego paplanie reką, albo udają że wierzą żeby się odczepił.
    • canoine Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:40
      paranoja do drzwi Ci stuka?
      • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 10:48
        canoine napisała:

> paranoja do drzwi Ci stuka?

Jest archiwum, w którym parę razy euforyk dał pokaz a ja czuję się bardzo poszkodowanym. W paranoi występuje paniczny lęk a jak widzisz, ja się nie boję tylko jestem wkurzony całą sytuacją.
        • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:03
          Myślę, że też powinnaś "odpokutować" za to, że wiedziałaś o wszystkim i się tylko przyglądałaś. Ale ja nigdy nie zachowuję się w taki sposób, by grozić i karać ludzi, bo "zasłużyli sobie na to bo ja tak uważam", dlatego daruję sobie całą sprawę. A osoba od której wyszedł pomysł, by mnie tak denerwować i zmówić się z euforykiem żeby mi dokopywał (pewnie na jakimś spotkaniu w realu), dobrze wie że jest najbardziej podła z możliwych. Takich rzeczy się nie stosuje.
        • canoine Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:03
          na przestrzeni ostatnich lat bywam tu z rzadka i z doskoku bardziej. mam lepsze rzeczy do roboty niż śledzić szczurowe i depresyjne archiwum. co widzę, że węszysz spisek gdzie się da. gotów odgrzebać każde napisane kiedyś słowo. są granice dochodzenia sprawiedliwości, poza którymi powinno się już rozpocząć leczenie.
          • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:08
            canoine napisała:

> na przestrzeni ostatnich lat bywam tu z rzadka i z doskoku bardziej. mam lepsze
            > rzeczy do roboty niż śledzić szczurowe i depresyjne archiwum. co widzę, że węs
            > zysz spisek gdzie się da. gotów odgrzebać każde napisane kiedyś słowo. są grani
            > ce dochodzenia sprawiedliwości, poza którymi powinno się już rozpocząć leczenie
            > .

To twoje zdanie, tylko że nikt nie może powiedzieć, że masz rację bo jesteś subiektywna i uprzedzona. Wychowałaś na swoim ramieniu potwora i możesz być dumna z tego...
            • dolor Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:12
              O rany, spiski, potwory na ramionach, a miałem iść odespać nocny dyżur. Oskarżę Was wszystkich o niewyspanie!
              • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:17
                dolor napisał:

> O rany, spiski, potwory na ramionach, a miałem iść odespać nocny dyżur. Oskarżę
                > Was wszystkich o niewyspanie!

Wylała się czara goryczy, gdy euforyk postanowił w porozumieniu z pewną osobą uprzykrzać mi życie z ukrycia a tymczasem oboje są z tego dumni. Szkoda, bo miałem co niektórych za ludzi
              • canoine Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:18
                Tylko pamiętaj o poprawnej konstrukcji wniosku oskarżenia, bo inaczej to nici.
                • suchar1000 Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:21
                  canoine napisała:

> Tylko pamiętaj o poprawnej konstrukcji wniosku oskarżenia, bo inaczej to nici.

A skąd paranoja, że złoże sprawę do sądu? Czy ja gdzieś to napisałem? I widzi Pani jakie projekcje tworzy, teraz próbując zrobić ze mnie donosiciela?
                  • canoine Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:25
                    Polecam uważniejsze czytanie - Dolorowi odpisywałam, nie Tobie. To co z tą paranoją?
                    • dolor Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:29
                      Niech zgadnę, paranoja nie ma rąk, więc nie może pukać do drzwi?
                      • canoine Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:36
                        skoro przyszła, to pewnie na jakichś nogach. może kopnąć!
            • canoine Re: Pikroki weź się w kroki 26.09.10, 11:17
              suchar1000 napisał:

> To twoje zdanie, tylko że nikt nie może powiedzieć, że masz rację bo jesteś sub
              > iektywna i uprzedzona. Wychowałaś na swoim ramieniu potwora i możesz być dumna
              > z tego...

możesz mnie oświecić jakiego potwora wychowałam? i z czego mogę być dumna? do czego/kogo jestem uprzedzona też bym się chętnie dowiedziała, jeśli to nie za wiele już.
    • iksam jest suchy 26.09.10, 11:15
      jest impreza
      • suchar1000 Re: jest suchy 26.09.10, 11:18
        iksam napisała:

> jest impreza

Ale to twoje groźby i straszenie ją rozpoczęły. Nie wybielaj się, bo to co mi robiłeś od dawna z ukrycia w zmowie z inną osobą to najbardziej podła rzecz jaka mnie spotkała. Jesteś idolem tego forum, bo jesteś katem.
        • iksam Re: jest suchy 26.09.10, 11:29
          nie raz uspakajalem twoja paranoje, po czym jak wyciagnelem reke i czules sie bezpiecznie, zaczeles podskakiwac. jak ty suchy chcesz wyskakiwac z realem, to trudno zeby nie znalazla sie odpowiedz. jak jestes grzeczny to nic ci sie nie dzieje. moze jakies wnioski suchy wzgledem swojego chamstwa?
          • suchar1000 Re: jest suchy 26.09.10, 11:37
            iksam napisała:

> nie raz uspakajalem twoja paranoje, po czym jak wyciagnelem reke i czules sie b
            > ezpiecznie, zaczeles podskakiwac. jak ty suchy chcesz wyskakiwac z realem, to t
            > rudno zeby nie znalazla sie odpowiedz. jak jestes grzeczny to nic ci sie nie dz
            > ieje. moze jakies wnioski suchy wzgledem swojego chamstwa?

Wnioski są ale to nie usprawiedliwia tego co zrobiłeś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka