rich69 06.05.10, 12:09 Tylko dzisaj 30% promcja w 1stchinesherbs na wszystkie produkty. www.1stchineseherbs.com/anniversary_sale.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rich69 Ziola z Tajlandi 06.05.10, 13:54 Chcialem sie podzielic adresem sklepu internetowego z Tajlandi, ktory posiada miedzy innymi Cryptolepis ekstrakt w kapsulkach. Cryptolepis jest polecany przez dr.Buhnera na Chlamydie a ktory jest trudno dostac w e skepach w USA.Tutaj za 3,00 USD mamy 120 kap. ekstraktu.Maja rowniez Andrographis ekstrakt w kapsulkach 120 za podona cene.Sklep sprawdzony!www.thaiherbalproducts.com/ Odpowiedz Link
beta32 Re: Ziola z Tajlandi 06.05.10, 19:58 Jakiś Cryptolepsis w kapsułach z Tajlandii to ja już dawno temu wyczaiłam na ebay, niestety to jest jakaś inna odmiana tego zioła i nie wiem, czy działa tak samo. To czego my szukamy, nazywa się Cryptolepsis Sanguinolenta. Odpowiedz Link
christa61 Re - Do Rich 15.05.10, 19:52 Hallo Rich Mam pytanie, co Ty masz wspólnego z boreliozą? Znam Cię z forum" candida" Uważam, że nie można komuś radzić jeśli się nie ma owego problemu.... Odpowiedz Link
rich69 Re: Re - Do Chirsty 16.05.10, 00:05 Candida jest tylko objawem przyczyn moze byc wiele,jedna z moich przyczyn byla bartonella ktorej sie pozbylem,ale jeszcze moga byc pozostalosci chlamydi. Widze ze Ty nie mozesz dac sobie spokoju z dieta Kwasniewskiego, ktora jeszcze bardziej cofnela Cie w leczeniu.Wiesz mi ta dieta niko nie uleczyla a wielu ludziom zrobila wieksza krzywde. Odpowiedz Link
christa61 Re: Re - Do Chirsty 16.05.10, 21:20 Wiesz Rich..? Ja pytam tak tylko z ciekawosci , czy ktoś tu na forum stosował ta dietę, jednak nikogo w to nie wciagam, natomiast wypróbowałam juz wiele diet i to wszystko jest do bani.. Teraz wiem ze miedzy innymi mam boreliozę i zdaje sobie sprawe z powagi leczenia tego dziadostwa, chcialabym uniknać drastycznej antybiotykoterapi, jednak to nie możliwe jest, skoro abx to i dieta musi być, przeciw grzybicy, także ja osobiscie myślę ze DO będzie dobra z uwagi na niskowęglowodany, ale to tylko tak sie narazie pytam.Zobaczę , zreszta Pani doktor która będzie mnie prowadzić mi najlepiej doradzi jesli chodzi o dietę. Zapytać się nigdy nie szkodz prawda? Odpowiedz Link