koala101-0 25.03.12, 21:02 Zostały mi zioła, gdyz se juz nie leczę. reserwatrol andrographis Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrycerz Re: Mam do sprzedania anrographis i reservatrol 26.03.12, 00:16 Wyleczyłaś się samymi ziołami czy terapią kombinowaną? W jakiej cenie masz te zioła? Odpowiedz Link
dx771 Re: Mam do sprzedania anrographis i reservatrol 26.03.12, 20:37 Pozbędę się nadwyżki ziół/suplementów ( zrobiłem zapas "na wszelki wypadek" bo ktoś na forum straszył blokadą importu z USA do UE ) Andrographis - 1 opakowanie Andrographis - 2 opakowania Cordyceps - 3 opakowania Pregnenolone - na stawy (Pisze o nim Buhner) - 1 opak. Pregnenolone 50 mg - 1 opak. Miedź - 1 opak. Żelazo 1 opak. Żelazo 1 opak. Najlepiej gdyby ktoś kupił kila rzeczy na raz . Cena taka jaka widać na Iherb-ie. Mam nadzieję że znajomi nie zaglądają teraz na forum - bo się będą śmiali jaki ze mnie chomik Do zamówienia mogę też dodać mielone zioło artemisia annua - kupiłem w październiku i nie wykorzystam 500 g. Odpowiedz Link
rrycerz Re: Mam do sprzedania anrographis i reservatrol 26.03.12, 20:50 Jestem zainteresowany Pregnelone 50 mg, miedzią oraz Artemisią, jaki koszt (i kontakt)? Odpowiedz Link
koala101-0 do dx771 26.03.12, 21:03 już drugi raz wtryniasz mi się gdy chcę coś sprzedać. Sprzedawał 2 miesiące temu stephanię i tez mi się do ątku wtryniłeś. Nie mogłeś się ogłosić miesiące temu? Tylko teraz gdy ja znów coś sprzedaję? To nie fer. Odpowiedz Link
dx771 Re: do dx771 26.03.12, 21:06 koala101-0 napisała: > już drugi raz wtryniasz mi się gdy chcę coś sprzedać. Sprzedawał 2 miesiące tem > u stephanię i tez mi się do ątku wtryniłeś. Nie mogłeś się ogłosić miesiące tem > u? Tylko teraz gdy ja znów coś sprzedaję? To nie fer. Masz rację, trochę niechcący to zrobiłem Już zakładam nowy wątek. W sumie to wogóle jestem do Ciebie podobny - też 2,5 roku abx i nieco ponad rok ziół. Mam nadzieje że wszystko sprzedaż Odpowiedz Link
koala101-0 Re: Mam do sprzedania anrographis i reservatrol 26.03.12, 21:00 Przez 2,5 roku leczyłam się antybiotykami. Ziołami chyba rok. Do końca nie jestem wyleczona ale czuję się dobrze. Nieraz mięsień zaboli, nieraz z koncentracją problemy ale generalnie nie jest źle. Miałam dość leczenia i po prostu spróbowałam odstawić leki. Nie jest źle dlatego się nie leczę. Mam jeszcze grzybicę i stosuję raczej dietę choć nieraz jak sobie pofolguję to czuję potem mdłosci. Osobiście bardziej polecam zioła. Mają mocniejsze działanie od antybiotyków. Przynajmniej w moim odczuciu bo mam porównanie. Mam 2 opakowania całe oryginalnie zapkowane andrographisu (po 25 zł/szt), 1 opakowanie rozpoczęte (ok. 80 szt. zostało - po 20 zł.) 1 opakowanie reserwatrolu już rozpoczęte ok. 80 tabl. po 45 zł. Odpowiedz Link
koala101-0 Tanio, tanio anrographis i reservatrol 26.03.12, 21:44 Mam 2 opakowania całe oryginalnie zapkowane andrographisu (po 25 zł/szt), 1 opakowanie rozpoczęte (ok. 80 szt. zostało - po 20 zł.) 1 opakowanie reserwatrolu już rozpoczęte ok. 80 tabl. po 45 zł. Odpowiedz Link
madziasm Re: Tanio, tanio anrographis i reservatrol 27.03.12, 16:44 Do kiedy ważny jest ten oryginalnie zapakowany andrographis? Odpowiedz Link
koala101-0 Re: Tanio, tanio anrographis i reservatrol 27.03.12, 17:37 andrographis oryginalnie zapakowany ( i ten zaczęty) jest ważny do czerwca 2015 roku. reserwatrol ważny do kwietnia 2015 roku. Odpowiedz Link
madziasm Re: Tanio, tanio anrographis i reservatrol 27.03.12, 19:42 To ja chętnie kupię andrographis w oryginalnie zamkniętym opakowaniu. Tych otwartych nie będę chciała ponieważ zacznę terapię ziołami dopiero po porodzie. Podaję maila mpiasek@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
jarekg70 Re: Mam do sprzedania anrographis i reservatrol 31.03.12, 17:40 Witam, w zwiazku z zakonczeniem (poki co) leczenia własnej boreliozy mam do odsprzedania kilka opakowan probiotyku o nazwie PB8, to 8 szczepow bakterii w dawce 14 bilionow, sprowadzilam go z USA, szkoda zeby komus sie nie przydalo. moj e-mail mjijo@wp.pl Odpowiedz Link