Dodaj do ulubionych

Akademia Boreliozy

29.12.13, 11:55
W czasopiśmie "O czym lekarze Ci nie powiedzą" znalazłem reklamę "Akademii Boreliozy"
Mają czynną stronę www.polskiecentrumboreliozy.pl
Poczytałem trochę stronkę i mam mieszane (delikatnie mówiąc) uczucia. W reklamie gazetowej jest jakby propozycja szkoły boreliozowej (semestry: I- Informacje, II- Diagnostyka, III-Terapie, IV-Profilaktyka). Na stronce www wygląda to raczej na prowadzenie pacjenta w kierunku wydawania kasy.
Wiecie coś więcej?
Na stronce w zakładce borelioza press są linki do filmu "Under our skin"
Obserwuj wątek
    • emarlen5 Re: Akademia Boreliozy 29.12.13, 12:55
      No cóż, konsorcjum nie proponuje nic nowego po za ty co wiem z forum i internetu - za darmo.
      Nie ma nadal miarodajnych i jednoznacznych badań, każdy wynik nadal będzie można interpretować dowolnie i głównie kierować się objawami jakie daje borelioza.
      To jest raczej skierowane do tych co nie będą mieli co z pieniędzmi zrobić lub naprawdę nie będą mieli zielonego pojęcia o boreliozie a wystarczy poczytać to forum i informacje w internecie na temat boreliozy, koinfekcji i sposobów leczenia.
      Z tego co zauważyłam istnieje więcej sposobów niż jeden na wyjście z tej choroby, pełnego wyleczenia nikt nam nadal nie gwarantuje.
      • wroteknowynick Re: Akademia Boreliozy 30.12.13, 17:35
        wyglada na oszustwo, sam sposob zapisania telefonu komorkowego jak stacjonarnego 61 663 32 30 , brak adresu i nazwisk.
        • emarlen5 Re: Akademia Boreliozy 30.12.13, 18:10
          To będą eksperymenty na pacjencie za niemałe pieniądze. Proponują różne metody leczenia doskonale znane nam z forum. Jak wiemy żadna z tych metod nadal nie daje gwarancji wyleczenia, nadal nie ma badań dających jednoznacznych wyników także cóż mi po takim niby leczeniu.
          W taki sposób to ja mogę się leczyć sama, a moze nawet lepiej bo masę pieniędzy zamiast wydawać na badania itp. wydam sobie np, na zioła, soki i inne suplementy, dzięki którym wzmocnię organizm a silny organizm poradzi sobie już dalej sam oczywiście zdrowo odżywiany i nie muszę martwić się bankructwem z tego powodu.
          Zauważyłam nawet, ze spojrzenie na boreliozę z tej strony daje szybkie i bardzo dobre efekty.

• qquba76 Re: Akademia Boreliozy 01.01.14, 14:20
          przepraszam, że nie na temat, ale mam prośbę do Wrotka o kontakt ze mną. qquba76@gazeta.pl Mam sarkoidozę i bardzo mnie interesuje protokół Marshalla.
    • chemdog Re: Akademia Boreliozy 29.12.13, 13:34
      biorezonans nic nowego.....kasa kasa kasa
      • citizen68 Re: Akademia Boreliozy 29.12.13, 20:23
        Kolejny biznes, tak jak olejki.
        • relli-p Re: Akademia Boreliozy 29.12.13, 23:00
          Wszystko jest dobre jeżeli myślisz że cię to wyleczy....
          • anonimicus Re: Akademia Boreliozy 29.12.13, 23:06
            Wydaje ci się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka