Dodaj do ulubionych

Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego

15.01.06, 21:28
Ionic pulser Colloidal Silver Generator
66.249.93.104/search?q=cache:5nMqcwfLRFIJ:www.enveda.de/Shop/KolloidalesSilber/index.cfm+ionic+pulser&hl=pl&client=firefox-a
66.249.93.104/search?q=cache:Al2lcMdPuasJ:www.belladonna.de/ionic_pulser-standard-s-mit-silberst%C3%A4ben.html+ionic+pulser&hl=pl&client=firefox-a
Moj ojciec byl w Niemczech i dowiedzial sie od znajomego znajomych ze
wyleczyla sie w dwa tygodnie z boreliozy za pomoca tego urzadzenia. Przywiozl
je takze ze soba

Gdybym nie byl na Procedurze Marshalla pewnie bym sprobowal, chociaz z reguly
nie zajmuje sie takiego typu leczeniami, a mam z nimi doswiadczenie spore
zanim jeszcze dowiedzialem sie co mnie męczy, to jednak bezinteresowne
zainteresowanie tej osoby moim stanem zdrowia sklonilo mnie do podzielenia sie
z Wami tą "wiedzą".
Nie znam szczegolow jak dlugo ta osoba byla chora, wiem jednak ze srebro ma
chyba jakies wlasciwosci bakteriobojcze, moze Artur bedzie wiedzial cos na ten
temat, moze na temat mechanizmow.
Obserwuj wątek
    • wroteknowynick Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 15.01.06, 21:32
      www.enveda.de/Shop/Produkt_25.cfm?rid=375 o to przywiózł, model
      Standard S ten za 150euro bodajze.
      Nie wiem moze ktos z waas siedzi obecnie w tej medycynie naturalnej, ja piłem
      srebro koloidalne z butelki takie kupowane i nie pomoglo
    • artur737 Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 15.01.06, 22:19
      Slowo ostrzezenia: dlugotrwale picie srebra koloidalnego trwale zabarwia skore na niebiesko. Jest to rodzaj tatuazu (srebro osadza sie w skorze nadajac jej taka wlasnie nieprzyjemna barwe.

Raczej watpie w te cudowne wlasnosci srebra. Niemniej srebro koloidalne jest odrobine bakteriobojcze a borelia niejako z natury pochlania srebro. Wykorzystuje sie ten fakt w bakteriologii, gdy badacz chce zabarwic bakterie by byly lepiej widoczne pod mikroskopem.

Ta obietnica wyzdrowienia w dwa tygodnie to oczywiscie tylko taki trik by namowic ludzi do kupna urzadzenia. Srebro koloidalene jezeli nawet pomaga to tylko odrobinke lub wcale.
      • artur737 Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 16.01.06, 05:52
        Tom Grier, ktorego cenie (dlatego jeden z jego artykulow jest dostepny w publikacjach na temat boreliozy dla lekarzy) badal wlasciwosci koloidalnego srebra i jego koncowa opinia byla negatywna.

flash.lymenet.org/ubb/Forum1/HTML/033987.html
    • wroteknowynick Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 16.01.06, 20:23
      Wydaje mi sie ze cos w tym moze byc, tylko trzeba to robic porzadnie a mianowicie :

chodzi o to zeby przyrzadzac takie srebro w destylowanej wodzie,by nie
      tworzylo soli na przyklad chlorków. Należy chronić od swiatla poniewaz srebro
      jonowe redukowane jest przez swiatlo do srebra metalicznego ktore nie jest
      czynne biologicznie.
      Srebro wogóle jak mówisz artur jest stosowane w mikrobilogii poniewaz uwidacznia
      patogeny, a robi to bo jakos sie z nimi łączy.
      • artur737 Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 16.01.06, 20:41
        Tak, i bedziesz tam probowal osiagnac jakies specjalne srebro koloidalne lepsze od wszystkich innych z najlepszym mozliwym napieciem pradu i specjalnym pulsem.

Stara gadka roznych sprzedawcow i domokrazcow sprzedajacych wezowy olej.
        • wroteknowynick Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 17.01.06, 00:16
          Tylko ze ta osoba mi pozyczyla uzywane urzadzenie bym sie wyleczyl a nie ze
          sprzedac mi chce
          • artur737 Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 17.01.06, 00:24
            Kazdy taki przyrzad wytwarza cos innego. Wiekszosc testowanych przez Toma G. koloidalnych sreber nawet nie miala wlasnosci bakteriobojczych. Bakterie sobie dalej w tym srebrze plywaly i mialy sie dobrze.

Ale probuj, i daj nam znac co uzyskasz.
            • wroteknowynick Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 17.01.06, 21:25
              Jakos nie wierze zeby czlowiek mogl sie stac niebieski od picia srebra smile
              Poza tym srebro metaliczne ma takie wlasciwosci miec a nie srebro jonowe.
              • artur737 Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 17.01.06, 23:58
                Jest bardzo duzo przypadkow zmiany koloru po preparatach srebra. W zaleznosci od preparatu zdarza sie to wczesniej lub pozniej. Najwczesniej to bylo chyba po 4 tygodniach( ale gosc pil tego bardzo duzo). Zwykle zmiana koloru nastepuje po kilku miesiacach lub latach. Zmiana wg relacji pacjentow nie nastepuje powoli a raczej skokowo. Czyli pewnego dnia orientujesz sie, ze jestes niebieski.

Nawet ktos z forum Candida na portalu gazety zmienil troche kolor bo sie leczyl srebrem koloidalnym na grzyba.
                • wroteknowynick Re: Jonowy pulser Generator srebra koloidalnego 18.01.06, 16:47
                  Hehehe przypomina mi się taki film z niebieską dziewczyną,która mogła rozmnażać
                  się z Bogami, takie połączenie animowanego filmu ze zwykłym. całkiem niezła
                  laska była. Dostalem od garp`a artykuł o srebrze przez Polaka napisany
                  www.borelioza.tivi.pl/downloads/koloid.JPG , ciekawe wlasciwosci ma miec
                  srebro bo bakteriostatyczne. Chcialbym przeczytac jakas naukowa prace na ten temat
                  a nie tylko taka ze srebro zabija bakterie i basta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka