Dodaj do ulubionych

Wesele i sala La Torre

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 22:37
Witam!
Mam zamiar zorganizować własne wesele na sali La Torre w Częstochowie przy
ul Wojska Pol. 1 (za Note). Czy był ktos kiedyś na jakiejkolwiek imprezie
tam? Macie moze namiary na jakiś ciekawy zespół muzyczny? A moze jakiś
ciekawy samochód (najchętniej zabytkowy - nie interesueją mnie najnowsze
mesie i BMW)?. Przepraszam z góry jeśli się gdzies to powtórzyło, ale nic
nie mogłem znaleźć). Dziękuj z góry, bo jak Wy mi nie pomozecie to kto?
Każde większe miasto ma kilka stron netowych z opiniami i ofertami tego
typu - my nie :(
Obserwuj wątek
    • Gość: mash Re: Wesele i sala La Torre IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 10:58
      la torre ??? slyszalem negatywne opinie, przede wszystkim fatalny parkiet
      taneczny, wykonany z plytek naprzmiennie sliskich i antypoślizgowych.. a tak
      BTW nie razi cie wszystko w kafelkach w kolorze denaturatu ?? jest tyle ladnych
      miejsc.
      • Gość: Sopell Re: Wesele i sala La Torre IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 13:38
        Ja niestety ŻADNYCH opinii nie słyszałem - nikt ze znajomych tam nie miał. O
        tym, aby było to LA Torre zdecydowała przede wszystkim klima (wesele w środku
        wakacji) i stosunkowo duża sala w stosunku do liczby osób - nie będzie tłoku i
        zaduchu. Fakt - tym denaturatom się nie przyjrzałem, bo oglądałem wszystko
        przy kiepski świetle - był wieczór a babka zapaliła tylko kilka światełek.
        Dzięki za opinie - prosze o więcej.
        • Gość: Gość Re: Wesele i sala La Torre IP: *.wsp.czest.pl 26.01.03, 19:40
          A co powiecie na temat innych sal.
          Jakie koszta/adres/komfort/ilosc osob ?

Moze ktos prowadzi o tym stronke ?

• Gość: antony Re: Wesele i sala La Torre IP: 217.96.1.* 30.01.03, 10:00
            Ja miałem wesele na sali w hotelu Korona i jestem bardo zadowolony , sala duża
            jedzenie pycha . Fakt że wiee zależy też od zespołu.
            Byłem kiedyś też na weselu w hotelu Bonaparte , niestety jedzenie paskudne...
            pozdrawiam
        • Gość: mash Re: Wesele i sala La Torre IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 16:55
          a ja bym polecal Zornice www.zornica-hotel.pl Restauracja bardzo ladna,
          jedzenie zdecydowanie najlepsze w Czwie i mysle ze to jedna z lepszych kuchni w
          Polsce. I wiem z pewnego zrodla, ze ceny wesel maja dosc atrakcyjne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka