tosho 09.09.07, 20:53 Znalazlem linki na Lymenecie: Lyme Disease Part One www.youtube.com/watch?v=SjjuC66g9lw Lyme Disease Part Two www.youtube.com/watch?v=gQcmggDan84 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazule Re: YouTube video Lyme Disease 10.09.07, 15:39 Zaczełam od drugiej czesci - nie oglądnełam całej ale b dobrze sie slucha - jakosc b ok. Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: YouTube video Lyme Disease 10.09.07, 21:57 Jeszcze nie obejrzalem calego ale jest tak dobry ze zasluguje na przetlumaczenie wg mnie. Odpowiedz Link
zazule Re: YouTube video Lyme Disease 10.09.07, 22:01 Wrotku - co sie dziej z Twoją stroną?? Czy wiesz kiedy bedzie mozna obejrzec film którego zwiastun zamiesciłes? pozdr z Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: YouTube video Lyme Disease 10.09.07, 22:11 Technicznie strona ta była wondermana, ktory placil za utrzymanie serwera. Pisalem do niego ale nie odpisal mi na korespondencje, nie wiem co sie z nim dzieje. Mysle zebrac troche sily i otworzyc nowa strone tym razem na jakims darmowym serwerze. Odpowiedz Link
grizac Re: YouTube video Lyme Disease 10.09.07, 22:20 Popieram. Tym bardziej, że chyba materiały dla lekarzy też były na tym serwerze. No chyba, że się mylę. Odpowiedz Link
klematis7 Re: YouTube video Lyme Disease 10.09.07, 22:32 tak, byly tam. Ale teraz tez sa na stronie Stowarzyszenia Odpowiedz Link