zapik03 13.03.05, 20:57 zainteresowanych proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delie Re: Sprzedam kosmetyki KANEBO 15.03.05, 10:41 Kanebo Liquid Finish również ? W jakich kolorach i za ile ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapik03 Re: Sprzedam kosmetyki KANEBO 15.03.05, 21:58 kolorówki nie mam. Mam kosmetyki pielęgnacyjne. Są to kosmetyki produkowane na rynek japoński nie international)- jakościowo nawet lepsze (co potwierdziła przedstwicielka Kanebo na prezentacji), jednak nie w tak pieknych opakowanich. Mam żel po oczy, krem na noc i na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa gruba sciema mi to pachnie 22.04.05, 11:39 Co to znaczy na "rynek japonski" w nie-tak-pieknych opakowaniach. Akurat bylamw Azji i sie napatrzylam na otny podróbek, jak dowiedziesz, ze sa oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes55 Re: Sprzedam kosmetyki KANEBO 22.04.05, 12:12 Interesuje mnie żel pod oczy .Prosze podać dokładną nazwe żelu, jego właściwości oraz datę ważności, a także jego pojemność i cenę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś