07.03.12, 18:28
Chyba go służby dopadły (w czasie odbierania nagrody w TS)?
Obserwuj wątek
    • hen-rix Re: efaster 07.03.12, 19:13
      ja nie płaczę, dla mnie oszołom
      • manala Re: efaster 07.03.12, 19:16
        a ja wręcz przeciwnie - zalałam się łzami : (

uwolnić efastera ! dranie ; P
      • yfter Re: efaster 07.03.12, 19:33
        hen-rix napisał:

> ja nie płaczę, dla mnie oszołom

Napisałeś 4 posty i już masz wyrobione zdanie?

Trzeba odwrotnie. Pomyśleć i dopiero pisać.
        • jkfoo Re: efaster 07.03.12, 19:44
          Czyżby pierwsza ofiara reżimu Kudelszczenki?
          • drizzt1223 Re: efaster 07.03.12, 20:08
            Ej no faktycznie go wywiało gdzieś.... a może nie ma internetu albo się na kogoś obraził:D? Tyle os po nim jeździło że się wszystkiego czepia że może sobie odpuścił.... a może to postanowienie na post że nie będzie się udzielać społecznie...
          • kerac32 Re: efaster 07.03.12, 20:21
            Oddawać nam tu szybko chłopaka, pókim dobrzy... !!! ;)
            • jkfoo Re: efaster 07.03.12, 20:46
              Transparenty w dłoń i przed pałac prezydencki.Albo przynajmniej jakiś włam na stronę UM?
              • comodin Re: efaster 07.03.12, 21:06
                Wczoraj przejeżdżałem wieczorem koło UM po 20 i stała omega Głowackiego. Może go dorwali i torturują :D
                Wcale bym się nie zdziwił, może akurat jak my tu się śmiejmy to przewiercają mu kolana i to wszytko na Nasz koszt bo w Urzędzie :D
                • jkfoo Re: efaster 07.03.12, 21:46
                  No to ,to już przesada .Za nasze pieniądze?Trzeba go uwolnic bo jeszcze pieniedzy na aqapark zabrakuje.
                  • emti1 Re: efaster 08.03.12, 07:30
                    Nikt nie pomyslal ze efaster moze w koncu znalazl prace? :)
    • drizzt1223 Re: efaster 08.03.12, 13:20
      Nawet jakby zaczął gdzieś pracować to siadałby do kompa wieczorem np... na moje oko to albo gdzieś wyjechał albo go władze uciszyły bo za dużo widział;/. No chyba że mu komp wysiadł:D
      • manala Re: efaster 08.03.12, 20:41
        a długo go już nie ma? może trzeba gdzieś zgłosić zaginięcie? przeprowadzić dochodzenie, itd..
        • drizzt1223 Re: efaster 08.03.12, 21:02
          No na TS jak pisali żeby się zgłosił po nagrodę to już nic nie napisał:). Wiec czas już jakiś....
          • 2309m Re: efaster 09.03.12, 00:12
            heheh dobre :) Ale jedno trzeba zauwazyc, nie ma efastera to i nie widac ciaglej krytyki :)
            • kerac32 Re: efaster 09.03.12, 10:37
              nie ma efastera to i nie widac ciagle
              > j krytyki :)

I co, cieszy Cię to? Mimo, iż nie jestem bezkrytycznym fanem bohatera wątku, to uważam, że tacy forumowicze są niezbędni. Efaster, mimo, że czasami w niektórych sprawach przesadza z krytyką, to jednak w ostatecznym rozrachunku robi bardzo wiele dobrego dla nas wszystkich. Wiadomo, każda władza bez ciągłej społecznej kontroli, bez patrzenia jej na ręce, ulega wcześniej czy później degeneracji.
              • yfter Re: efaster 09.03.12, 10:45
                "degeneracja" władzy tak się posunęła, że uciszyła efastera?
                A taka kościelna, katolicka!
                • kerac32 Re: efaster 09.03.12, 11:32
                  > "degeneracja" władzy tak się posunęła, że uciszyła efastera?

Odpowiadałem na post 2309m. Nie oceniałem nikogo i nie sądzę też, żeby Efastera ktoś uciszył, raczej wysiadł mu komp lub gdzieś wyjechał. W kwestii "degeneracji" to chyba masz lepsze rozeznanie niż ja, czy większość udzielających się na tym forum - w różnych wątkach "jeździsz" po tej naszej władzy jak po przysłowiowej burej suce :)

> A taka kościelna, katolicka

Ten proces dotyczy każdej władzy bez względu na światopogląd czy polityczne poglądy.
                  • yfter Re: efaster 09.03.12, 11:47
                    >" w różnych wątkach "jeździsz" po tej naszej władzy "

Coś chyba się .............................
                    Jeśli jakiś, ktoś, mówiący tylko naj......., naj.........., rewelacyjne, światowe, to dla Ciebie władza, to się zgadzam.
                    • kerac32 Re: efaster 09.03.12, 12:06
                      To, że sami sobie ciągle kadzą, nie zmienia faktu, że tą władzą nadal pozostają. Twoja czy moja ocena ich poczynań faktu tego nie zmienia. Nie oceniałem zasadności "jeżdżenia", tylko stwierdziłem fakt.
              • drizzt1223 Re: efaster 09.03.12, 10:46
                A ja nie mam pojęcia kim w realu jest Efaster ale na prawdę lubię gościa za to wszystko co robi. Kurdę jest jedna osoba na całe miasto której "się chce" interesować tym co się dzieje dookoła....
                • redkajak Re: efaster 09.03.12, 12:00
                  Efaster ma okres.
                  • manala Re: efaster 09.03.12, 15:15
                    to ile u facetów trwa okres?
    • netxan Re: efaster 09.03.12, 15:42
      Wydaje mi się, że efaster to kobieta, a cała ta szopka to forma zwrócenia na siebie uwagi przez jeden z tygodników, któremu nie wróżę zbyt kolorowej przyszłości. Jedni silnie się szkolą i wdrażają masowo nowe technologie, inni wrzucają byle co i poklepują się na wzajem.

----------------
      www.siedlcetv.pl
    • efaster Re: efaster 09.03.12, 18:29
      jestem, jestem :))

wyjechałęm na kilka, no kilkanaście dni :)

dzięki, że za mną tęskiliście :))

PS.
      dzięki za dobre (ale i złe) słowa, to dla mnie bardzo cenne :)
      • drizzt1223 Re: efaster 09.03.12, 19:49
        No ja się o Ciebie autentycznie martwiłam:) Fajnie że jesteś:)
      • manala Re: efaster 09.03.12, 20:13
        : )

a następnym razem uprzedzaj, że wyjeżdżasz ; )))))))

• efaster Re: efaster 10.03.12, 08:47
          ok. będe, dzięki jeszcze raz za pamięć o mnie to naprawdę budujące, że o tobie pamiętają.

PS.

UM nawet nie zadzwonił :(( jak byłem "na obczyźnie" szkoda, czyżby o mnie zapomnieli ?? Chyba bardziej byli zajęci malowaniem trawy na zielono na dzijejszy przyjazd Jarosława "Polskę zbaw, zawsze dziewica" Kaczyńskiego. Kudelski pewno stoperan o tygodnia łyka dzień w dzień, bo chce wypaść przed swoim guru jak najlepiej. Coż znów S. w TV ciekawe co pokażą w wieczorymych dziennikach, może Paweł Płuska z TVN-u znów jakiś felieton pokaże ??

Pozdrawiam, dziekuje i życze udanego dnia

Efaster :))
          • celebrytka69 Re: efaster 10.03.12, 19:13
            udał się urlop? ciepło było? :)
            • efaster Re: efaster 10.03.12, 19:56
              celebrytka69 napisała:
              > udał się urlop?
              Tak

ciepło było? :)
              W miarę
              • felnet Re: efaster 21.03.12, 12:55
                Bardzo pouczający musiał być ten urlop.
                Teraz gdy wyszło szydło z wora odnośnie ZEMBET, efaster milczy.
                Przecież to Ty nam pisałeś jaka to lewa firma.
                • efaster Re: efaster 21.03.12, 17:46
                  Dostałem po "nosie" na stronie TS, więc postanowiłem usunąć się w cień.

Co do Zambetu, o jego "fachowości" pisało wiele osób (w tym media) i co ??

I nic, Zambet wiedział, że nie ukończy basenu w terminie, ba chciał zastosować tańsze zamienniki (wtedy agencja i UM podnieśli larum, Zambet obiecał poprawę, by po ucichnięciu sprawy zerwać umowę).

A to, co robi prezydent, to niech sami ludzie ocenią, ja od dobrych kilku lat jestem jemu przeciwny. Po za tym wiek nie ten i go to wszytko zaczyna przerastać - nie radzi sobie.

Jakby nie patrzył 80 -tys. miastem trzeba umieć zarządzać, nie wystarczy zaprosić prezesa swojej partii i całą partyjną gromadką przecinać wstęgi. Opóźnienia na obwodnicy dały żółta kartkę ostrzegawczą, nie wyciągnięto wniosków i jak dla mnie sprawa basenu daje kartkę czerwoną.

A wystarczyło przejrzeć internet i prasę na temat Zambetu. Cóż pocieszające jest to, iż w Mińsku Mazowieckim to samo przerabiali i też główny wykonawca zszedł z budowy, po dziś dzień trwają sprawy sądowe m.in. z udziałem byłego burmistrza ów miasta. Garwolin też ma problemy z Tiwwal-em. Jak widać nie jesteśmy sami :))
                  • felnet Re: efaster 21.03.12, 17:59
                    Wynika z tego, że jeśli nie odbiegamy od innych należy wystąpiś do Prezydenta RP o odznaczenia czałej czołówki miasta krążącej wokół "dziury w ziemi".
                    Wątpię by ktoś dostał po uszach za zaistniałą sytuację. Niewinność aż widać jak paruje.
                    Media piszą co im podsuną, nie mają żadnego zdania.
                    Twierdzenie, że musieli wybrać e przetargufirmę uwikłaną w różne przekręty wykonacze na innych budowach bi była najtańsza jest śmieszne.
                    Prada wcześniej czy później wyjdzie.

PS Jednak dostałeś po uszach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka