felnet 07.03.12, 18:28 Chyba go służby dopadły (w czasie odbierania nagrody w TS)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manala Re: efaster 07.03.12, 19:16 a ja wręcz przeciwnie - zalałam się łzami : ( uwolnić efastera ! dranie ; P Odpowiedz Link Zgłoś
yfter Re: efaster 07.03.12, 19:33 hen-rix napisał: > ja nie płaczę, dla mnie oszołom Napisałeś 4 posty i już masz wyrobione zdanie? Trzeba odwrotnie. Pomyśleć i dopiero pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: efaster 07.03.12, 20:08 Ej no faktycznie go wywiało gdzieś.... a może nie ma internetu albo się na kogoś obraził:D? Tyle os po nim jeździło że się wszystkiego czepia że może sobie odpuścił.... a może to postanowienie na post że nie będzie się udzielać społecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: efaster 07.03.12, 20:21 Oddawać nam tu szybko chłopaka, pókim dobrzy... !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jkfoo Re: efaster 07.03.12, 20:46 Transparenty w dłoń i przed pałac prezydencki.Albo przynajmniej jakiś włam na stronę UM? Odpowiedz Link Zgłoś
comodin Re: efaster 07.03.12, 21:06 Wczoraj przejeżdżałem wieczorem koło UM po 20 i stała omega Głowackiego. Może go dorwali i torturują :D Wcale bym się nie zdziwił, może akurat jak my tu się śmiejmy to przewiercają mu kolana i to wszytko na Nasz koszt bo w Urzędzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jkfoo Re: efaster 07.03.12, 21:46 No to ,to już przesada .Za nasze pieniądze?Trzeba go uwolnic bo jeszcze pieniedzy na aqapark zabrakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: efaster 08.03.12, 07:30 Nikt nie pomyslal ze efaster moze w koncu znalazl prace? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: efaster 08.03.12, 13:20 Nawet jakby zaczął gdzieś pracować to siadałby do kompa wieczorem np... na moje oko to albo gdzieś wyjechał albo go władze uciszyły bo za dużo widział;/. No chyba że mu komp wysiadł:D Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: efaster 08.03.12, 20:41 a długo go już nie ma? może trzeba gdzieś zgłosić zaginięcie? przeprowadzić dochodzenie, itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: efaster 08.03.12, 21:02 No na TS jak pisali żeby się zgłosił po nagrodę to już nic nie napisał:). Wiec czas już jakiś.... Odpowiedz Link Zgłoś
2309m Re: efaster 09.03.12, 00:12 heheh dobre :) Ale jedno trzeba zauwazyc, nie ma efastera to i nie widac ciaglej krytyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: efaster 09.03.12, 10:37 nie ma efastera to i nie widac ciagle > j krytyki :) I co, cieszy Cię to? Mimo, iż nie jestem bezkrytycznym fanem bohatera wątku, to uważam, że tacy forumowicze są niezbędni. Efaster, mimo, że czasami w niektórych sprawach przesadza z krytyką, to jednak w ostatecznym rozrachunku robi bardzo wiele dobrego dla nas wszystkich. Wiadomo, każda władza bez ciągłej społecznej kontroli, bez patrzenia jej na ręce, ulega wcześniej czy później degeneracji. Odpowiedz Link Zgłoś
yfter Re: efaster 09.03.12, 10:45 "degeneracja" władzy tak się posunęła, że uciszyła efastera? A taka kościelna, katolicka! Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: efaster 09.03.12, 11:32 > "degeneracja" władzy tak się posunęła, że uciszyła efastera? Odpowiadałem na post 2309m. Nie oceniałem nikogo i nie sądzę też, żeby Efastera ktoś uciszył, raczej wysiadł mu komp lub gdzieś wyjechał. W kwestii "degeneracji" to chyba masz lepsze rozeznanie niż ja, czy większość udzielających się na tym forum - w różnych wątkach "jeździsz" po tej naszej władzy jak po przysłowiowej burej suce :) > A taka kościelna, katolicka Ten proces dotyczy każdej władzy bez względu na światopogląd czy polityczne poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
yfter Re: efaster 09.03.12, 11:47 >" w różnych wątkach "jeździsz" po tej naszej władzy " Coś chyba się ............................. Jeśli jakiś, ktoś, mówiący tylko naj......., naj.........., rewelacyjne, światowe, to dla Ciebie władza, to się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: efaster 09.03.12, 12:06 To, że sami sobie ciągle kadzą, nie zmienia faktu, że tą władzą nadal pozostają. Twoja czy moja ocena ich poczynań faktu tego nie zmienia. Nie oceniałem zasadności "jeżdżenia", tylko stwierdziłem fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: efaster 09.03.12, 10:46 A ja nie mam pojęcia kim w realu jest Efaster ale na prawdę lubię gościa za to wszystko co robi. Kurdę jest jedna osoba na całe miasto której "się chce" interesować tym co się dzieje dookoła.... Odpowiedz Link Zgłoś
netxan Re: efaster 09.03.12, 15:42 Wydaje mi się, że efaster to kobieta, a cała ta szopka to forma zwrócenia na siebie uwagi przez jeden z tygodników, któremu nie wróżę zbyt kolorowej przyszłości. Jedni silnie się szkolą i wdrażają masowo nowe technologie, inni wrzucają byle co i poklepują się na wzajem. ---------------- www.siedlcetv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: efaster 09.03.12, 18:29 jestem, jestem :)) wyjechałęm na kilka, no kilkanaście dni :) dzięki, że za mną tęskiliście :)) PS. dzięki za dobre (ale i złe) słowa, to dla mnie bardzo cenne :) Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: efaster 09.03.12, 19:49 No ja się o Ciebie autentycznie martwiłam:) Fajnie że jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: efaster 09.03.12, 20:13 : ) a następnym razem uprzedzaj, że wyjeżdżasz ; ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: efaster 10.03.12, 08:47 ok. będe, dzięki jeszcze raz za pamięć o mnie to naprawdę budujące, że o tobie pamiętają. PS. UM nawet nie zadzwonił :(( jak byłem "na obczyźnie" szkoda, czyżby o mnie zapomnieli ?? Chyba bardziej byli zajęci malowaniem trawy na zielono na dzijejszy przyjazd Jarosława "Polskę zbaw, zawsze dziewica" Kaczyńskiego. Kudelski pewno stoperan o tygodnia łyka dzień w dzień, bo chce wypaść przed swoim guru jak najlepiej. Coż znów S. w TV ciekawe co pokażą w wieczorymych dziennikach, może Paweł Płuska z TVN-u znów jakiś felieton pokaże ?? Pozdrawiam, dziekuje i życze udanego dnia Efaster :)) Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: efaster 10.03.12, 19:56 celebrytka69 napisała: > udał się urlop? Tak ciepło było? :) W miarę Odpowiedz Link Zgłoś
felnet Re: efaster 21.03.12, 12:55 Bardzo pouczający musiał być ten urlop. Teraz gdy wyszło szydło z wora odnośnie ZEMBET, efaster milczy. Przecież to Ty nam pisałeś jaka to lewa firma. Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: efaster 21.03.12, 17:46 Dostałem po "nosie" na stronie TS, więc postanowiłem usunąć się w cień. Co do Zambetu, o jego "fachowości" pisało wiele osób (w tym media) i co ?? I nic, Zambet wiedział, że nie ukończy basenu w terminie, ba chciał zastosować tańsze zamienniki (wtedy agencja i UM podnieśli larum, Zambet obiecał poprawę, by po ucichnięciu sprawy zerwać umowę). A to, co robi prezydent, to niech sami ludzie ocenią, ja od dobrych kilku lat jestem jemu przeciwny. Po za tym wiek nie ten i go to wszytko zaczyna przerastać - nie radzi sobie. Jakby nie patrzył 80 -tys. miastem trzeba umieć zarządzać, nie wystarczy zaprosić prezesa swojej partii i całą partyjną gromadką przecinać wstęgi. Opóźnienia na obwodnicy dały żółta kartkę ostrzegawczą, nie wyciągnięto wniosków i jak dla mnie sprawa basenu daje kartkę czerwoną. A wystarczyło przejrzeć internet i prasę na temat Zambetu. Cóż pocieszające jest to, iż w Mińsku Mazowieckim to samo przerabiali i też główny wykonawca zszedł z budowy, po dziś dzień trwają sprawy sądowe m.in. z udziałem byłego burmistrza ów miasta. Garwolin też ma problemy z Tiwwal-em. Jak widać nie jesteśmy sami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
felnet Re: efaster 21.03.12, 17:59 Wynika z tego, że jeśli nie odbiegamy od innych należy wystąpiś do Prezydenta RP o odznaczenia czałej czołówki miasta krążącej wokół "dziury w ziemi". Wątpię by ktoś dostał po uszach za zaistniałą sytuację. Niewinność aż widać jak paruje. Media piszą co im podsuną, nie mają żadnego zdania. Twierdzenie, że musieli wybrać e przetargufirmę uwikłaną w różne przekręty wykonacze na innych budowach bi była najtańsza jest śmieszne. Prada wcześniej czy później wyjdzie. PS Jednak dostałeś po uszach! Odpowiedz Link Zgłoś