Dodaj do ulubionych

Vectra - pomoc techniczna.

06.04.12, 15:41
3 dni temu padla mi na amen telewizja.Telewizor napewno nie jest uszkodzony bo na antenie siatkowej cos tam lapie.Dzwonie wiec do Spoldzielni a ta odsyla mnie na infolinie,oczywiscie do Gdyni.Niestety do wielkopanstwa przez 3 dni nie mozna sie dodzwonic,kilkadziesiat prob i kasa za rachunek telefoniczny (bo oczywiscie regulek trrzeba wysluchac) poszla na marne.Jest jakas pomoc techniczna vectry u nas w Siedlcach?
Obserwuj wątek
    • felnet Re: Vectra - pomoc techniczna. 06.04.12, 15:45
      Trzeba samemu przejść się do Vectry.
      Kiedyś już o tym pisaliśmy.
      • emti1 Re: Vectra - pomoc techniczna. 07.04.12, 14:20
        W tygodniu jakis magik od elektryki cos tam grzebal u mnie na pietrze w skrzynce.Mogl cos przypadkiem odlaczyc?
        • drizzt1223 Re: Vectra - pomoc techniczna. 07.04.12, 16:02
          Mógł:D ale nie wiem czy coś Ci to da bo teraz raczej nie masz szans go ściągnąć:)
    • przyjemny_gosc Re: Vectra - pomoc techniczna. 07.04.12, 17:34
      Jest, ale jest wysyłana przez... Gdynię.
      Zgłaszasz usterkę przez infolinię. Magik co z Tobą będzie rozmawiał spyta o kilka podstawowych spraw (np. czy TV do gniazdka podłączony) i skieruje do techników. Technicy w Gdyni popaczą co da się zrobić i że się nie da, to wysmarują maila do techników w Siedlcach.

Magik z Siedlec przyjdzie i naprawi.

Można, jak tu już wspomniano pójść do siedleckiego oddziału. Szkoda w sumie, że siedlecki oddział nie ma żadnego telefonu, ale w praktyce ludzie by ich zamęczyli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka