znakorla 22.04.12, 18:47 Czy słyszeliście coś o nowej giełdzie samochodowej w Siedlcach? Mi się właśnie coś obiło o uszy,że od dzisiaj jakąś nową gdzieś na Brzeskiej chyba otworzyli. Zna ktoś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech0w3 Re: Nowa giełda w Siedlcach 23.04.12, 15:02 brzeska 170 - tam gdzie tor kartingowy. byłem .... a tam pustki ani jedno auto nie było wystawione i ani jednej osoby nie było do obsługi to co to za nowa giełda? Odpowiedz Link Zgłoś
gogu1 Re: Nowa giełda w Siedlcach 28.04.12, 22:16 lech0w3 napisał: > brzeska 170 - tam gdzie tor kartingowy. > > byłem .... a tam pustki > ani jedno auto nie było wystawione i ani jednej osoby nie było do obsługi > > to co to za nowa giełda? pytanko mam. a czy wjechałeś na tą giełdę i postawiłeś auto do sprzedania? normalna sprawa że początek jest słaby jak w każdym interesie. do puki ludzie nie wjadą, giełdy nie będzie. ja myślę że ta giełda ma przyszłość i skończą się czasu tego bałaganu na targowej. polecam Giełdę na Brzeskiej w Siedlcach pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś