magda19lenka 13.08.12, 17:40 Jakie busy/firmy jeżdżą do Lublina? Znalazłam rozkład firmy Kimpo, ale wynika z niego, że nie jeżdżą w wakacje ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
celebrytka69 Re: bus do lublina 13.08.12, 22:37 no niestety, nie jeżdżą... i nic na to nie poradzisz niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: bus do lublina 13.08.12, 22:56 Sprobuj busow z przesiadka w Lukowie, np. Werspol (firma z marna opinia, ale lepsze to niz nic), a z postoju PKS w tym miescie busy do Lublina kursuja calkiem czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
ibzor Re: bus do lublina 13.08.12, 23:26 Ja swego czasu jeździłem na studia do Lublina. Jedyna opcja to PKS (nie wiem jak teraz z rozkładami - ale dało się przeżyć) albo częściej wybierana opcja - zielonebusy.pl - do łukowa. a następnie z łukowa do Lublina - busy jadą przez wojcieszków, serokomle i kock. Cena busa była praktycznie taka jak PKSu (niestety nie mogę sobie przypomnieć kwoty) Rozkład do łukowa masz na : www.zielonebusy.pl/strona/1/Glowna.html z łukowa do Lublina chociażby tutaj: www.omegabus.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2&Itemid=2 TYLKO UWAGA!!!! Musisz zwrócić uwagę na to gdzie zatrzymuję się bus z Siedlec w Łukowie - i skąd odjeżdżają busy z Łukowa do Siedlec- pamiętam że było z tym trochę zamieszania i trochę chaosu. Odpowiedz Link Zgłoś