Dodaj do ulubionych

macie Polsat ??

26.01.13, 19:42
na Vectra w analogu ??

na dekoderze jest (SD) a na analogu nie ma :((

znów jakieś zmiany, czy jakaś awaria ??
Obserwuj wątek
    • komanchu Re: macie Polsat ?? 26.01.13, 20:25
      Nie, nie mamy Polsatu na analagowej Vectrze. Już od kilku godzin.
    • dirt_black Re: macie Polsat ?? 26.01.13, 21:57
      mamy Polsat bo nie mamy Vectry :P
      • n_l Re: macie Polsat ?? 26.01.13, 22:03
        Polast to ma Zygmunt :-)
        • netxan Re: macie Polsat ?? 27.01.13, 14:14
          Nie mam polsatu bo to moim zdaniem masońska zakłamana telewizja szkalująca prawdę.
    • sppam Re: macie Polsat ?? 28.01.13, 22:01
      A kto ogląda Polshit?? Nie znudziły Wam się powtórki powtórek?? W kółko te same seriale i filmy. Bleee
      • efaster Re: macie Polsat ?? 29.01.13, 00:23
        tu nie chodzi o powtórki tylko Vectra bawi się w ciuciu babkę "dziś" Polsat jutro TVN, po jutrze kolejny kanał

pojawia się, znika, taką zabawę sobie robią, a kiedyś nie było takich problemów, czyżby brak realnej konkurencji w S. ??
        • sppam Re: macie Polsat ?? 29.01.13, 22:09
          W sumie też racja. Może nie oglądam, ale skoro płaci się za dany pakiet, to niech już będzie. Vectra ma tak duże grono klientów, że może sobie pozwolić na takie zabawy.
          • efaster Re: macie Polsat ?? 29.01.13, 22:32
            teraz np. TVN mam "full, full, full HD" :))

a tak na serio obraz w telewizorze 42" LED rozciągniety tak, że widać tylko lewy górny róg, a piksele są wielkości paczki zapałek (no może trochę przesadziłem)

nie pomaga zmiana rozdzielczości, obraz jest przez Vectrę rozsunięty na maxa, a w Panoramie na TVP2 raz był głos raz nie było.

Jak sięgam pamięcią kiedyś nie było takich problemów, czas na zmianę operatora.

Oj jakby takie UPC czy Aster na Vectrę podziałał "ozdrawiająco", tak to jest jakma się monopol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka