Dodaj do ulubionych

Może kawa ?

18.01.14, 14:08
Jak nie masz co robić, masz ochotę na kawę to zapraszam.
Treść jest kierowana do kobiet 3+, sponsoring i inne patologie wykluczone :)
Obserwuj wątek
    • mpppm Re: Może kawa ? 18.01.14, 14:49
      Co to jest "kobieta 3+"
      • kalina_m Re: Może kawa ? 18.01.14, 16:21
        > Co to jest [b]"kobieta 3+"
        Pewnie chodzi o wychowanie przedszkolne:)
        • xfinlandia Re: Może kawa ? 18.01.14, 18:31
          Dajcie spokój żartom :) TO wcale nie musi być słaby wątek. Towarzyskie bez podtekstów to nic zdrożnego. Powodzenia!
          • the_1piotr Re: miseczki powyzej trójki.... 18.01.14, 18:54
            jak wyzej
            • miyatoto Re: miseczki powyzej trójki.... 19.01.14, 12:57
              Pewnie miało być 30+ .. .
              Moja babcia jest wdową, z tego co pamiętam, to trzydziestkę raczej ma już zaliczoną :)

A tak na serio, to jak poprzednicy, nie potępiam tego postu. Panie wolne, panie poszukujące, panie chętne... . :P
              Piszcie na gazetowego maila autora postu. Kawa to fajna sprawa, polecam Lavazzę :)
              • norbertzie Re: miseczki powyzej trójki.... 19.01.14, 13:39
                Witajcie,
                Przecież nie napiszę, że idealnym atutem będzie atrakcyjny mózg, na przykład do kawy... ;)
                Ale jak widać nie wszyscy reagują jednakowo -> na szczęście...
                Konwersacja z dodatkiem smacznego podtekstu zawsze będzie miała swój "urok" ;)
                • the_1piotr Re: miseczki powyzej trójki.... 19.01.14, 14:45
                  z moje strony daje like za ciekawe podejscie
                  • n_l Re: miseczki powyzej trójki.... 19.01.14, 14:51
                    A ja robię właśnie kawę, w domu,
                    samotnie przed kompem.
                    Parę fotek z ostatniego nadbużańskiego
                    wypadu trzeba obrobić i wydrukować.
        • norbertzie Re: Może kawa ? 19.01.14, 20:05
          kalina_m napisała:

> > Co to jest [b]"kobieta 3+"
          > Pewnie chodzi o wychowanie przedszkolne:)
          Najwidoczniej w ślad za dinozaurami poszły twoje nieliczne "komórki" :)
          • jolunia01 Re: Może kawa ? 19.01.14, 20:45
            norbertzie napisał(a):

> Najwidoczniej w ślad za dinozaurami poszły twoje nieliczne "komórki" :)

Ty na pewno szukasz kobiety? Nie przewiduję powodzenia z takim poziomem dyskusji.
            • norbertzie Re: Może kawa ? 19.01.14, 20:58
              jolunia01 napisała:

>
              > Ty na pewno szukasz kobiety? Nie przewiduję powodzenia z takim poziomem dyskusj
              > i.

Wróżbita Dawid przy Tobie to amator ;)
              • miyatoto Re: Może kawa ? 19.01.14, 22:30
                norbertzie napisał(a):

> jolunia01 napisała:
                >
                > >
                > > Ty na pewno szukasz kobiety? Nie przewiduję powodzenia z takim poziomem d
                > yskusj
                > > i.
                >
                > Wróżbita Dawid przy Tobie to amator ;)

Kolego sympatyczny.
                Zacząłeś dobrze, ale wszystko sp....łeś.

• norbertzie Re: Może kawa ? 20.01.14, 22:50
                  miyatoto napisał:

> Kolego sympatyczny.
                  > Zacząłeś dobrze, ale wszystko sp....łeś.
                  >

Witaj,
                  Coś temat utknął w martwym punkcie... ;)
                  Jesteś w błędzie ;)
                  Czasami warto napisać to co kobiety chcą przeczytać, ale bez przesady ;)
                  PS Czasami po prostu chciałbym żyć w niewiedzy i dać się ponieść fantazji... ;)

Jak uważacie, kobiety boją się inteligentnych facetów ? Czy może jest odwrotnie ? ;)
                  Jak nie lubicie zabawy słowem to będę milczał jak "grób" ;)
                  • the_1piotr Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 20.01.14, 23:38
                    coraz bardziej się w tym utwierdzam ze one są proste a czasami prostackie , nie potrafią bez agresji i głupich uwag prowadzić dyskusji
                    zabawne że dyskutują te które nie wezmą udziału w zabawie ......ale maja najwięcej do powiedzenia hihiiii
                    inteligentny męzczyzna to rzadkośc i męczy się gdy poziom polemiki z płcią przeciwna jest zaniżany przez jej wyczucie taktu
                    • norbertzie Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 00:10
                      the_1piotr napisał:

> coraz bardziej się w tym utwierdzam ze one są proste a czasami prostackie , nie
                      > potrafią bez agresji i głupich uwag prowadzić dyskusji
                      > zabawne że dyskutują te które nie wezmą udziału w zabawie ......ale maja najwię
                      > cej do powiedzenia hihiiii
                      > inteligentny męzczyzna to rzadkośc i męczy się gdy poziom polemiki z płcią prz
                      > eciwna jest zaniżany przez jej wyczucie taktu

Widzę, że się rozumiemy ;) Ale aby nie wyjść na szowinistyczną świnię napiszę, że jeszcze nie ma tragedii, (podobnie z facetami). To co napisałeś jest niestety prawdą.
                      Wszystko ma swoje granice, trzeba mieć umiar ale też się z siebie pośmiać. Tego większość nie potrafi. Nam jest w tym przypadku o wiele łatwiej bo nie grają, automatycznie pakują się do odpowiedniej szuflady ;)
                      Nie piszę tu o jakichkolwiek uniesieniach, związkach tylko na przykład stopie koleżeńskiej.
                      PS Mnie od zawsze kręciły kobiety inteligentne, kreatywne, mające własne zdanie itp.
                      To chyba tyle, poczekamy na odzew feministycznego huraganu ;)
                      • szkuner2 Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 07:28
                        Norbertzie to proponuję wybrać sie the_1piotr na kawę:).
                    • n_l Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 09:52
                      > coraz bardziej się w tym utwierdzam ze one są proste a czasami prostackie , nie
                      Jak autor powyższego tekstu.
                      Przez chwilę pomyślałem ze napisał to jakiś gimbus
                      ale chyba byłoby obrazą dla tych ostatnich, takie porównanie.
                      • xfinlandia Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 10:12
                        I dlatego te kawy będa dalej przy lekturze forum.
                        Inteligent bez wyczucia minimum taktu dostałby przy stoliku w twarz.. i tak by się skończyła blyskotliwa wymiana zdań.
                        • the_1piotr Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 11:59
                          poziom ostatnich odpowiedzi potwierdza moje wyrazone wczesniej tezy................milego dnia i pysznej kawy :)
                          • n_l Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 12:54
                            No cóż, chwila z forumową wyszukiwarką i mamy... "poziom" ;-)
                            forum.gazeta.pl/forum/w,12264,144687555,149062815,Re_oci...las_inteligentna_na_wies_.html
                            gratuluję tytułu

BTW- czy the_1piotr i norbrertzie to nie jest jedna osoba?
                            gdy czytam takie wypociny:
                            "myslę , że to kompleks bo wielkokrotnie to kobiety nie maja manier przy stole , często maja dziurawe rajstopy , czy przetarte skarpety (ale są w ich ulubionym kolorze i tyusprawiedliwiaja wyrzucenie) maja poplamione bluzki kawą często maja nie gustownie położony makijaż, albo brzydkie nie dopasowane do fiigury i stroju buty już nie wspomnę o kolorze czy w pracy nieświerze koszule do żakietów ale my o tym nie mówimy..............z grzeczności do was (ale chyba trzeba to zacząć robić bo wiele waszych matek was tego nie nauczyło) "
                            (pisownia oryginalna)
                            forum.gazeta.pl/forum/w,16,147570908,147847571,Re_Delikatna_sprawa.html
                            to nabieram pewności.

Czy przypadkiem nie obraziłeś szczególnie
                            mocno jakiejś kobiety?
                            Może to za to przed Świętami, koleś sklepał ci miskę ?
                            • the_1piotr Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 18:23
                              czy to nie prawda ?
                              wielkokrotnie to kobiety nie maja manier przy stole
                              > , często maja dziurawe rajstopy , czy przetarte skarpety (ale są w ich ulubiony
                              > m kolorze i tyusprawiedliwiaja wyrzucenie) maja poplamione bluzki kawą często m
                              > aja nie gustownie położony makijaż, albo brzydkie nie dopasowane do fiigury i s
                              > troju buty już nie wspomnę o kolorze czy w pracy nieświerze koszule do żakietów
                              > ale my o tym nie mówimy..............z grzeczności do was (ale chyba trzeba to
                              > zacząć robić bo wiele waszych matek was tego nie nauczyło) "
                              > (pisownia oryginalna)

mysle że prawda

odnośnie sklepania miski hahahaaa, ....skakał jak kangur aż się zasapał , a z dzioba leciała mu krew, taki był wściekly że zacżał z nienawiści pluśc krwią na mój płaszcz , wrócił już z pralni z rachunkiem dla pana jacka s
                              sam sobie próbował wyprawić wigilię i przy okazji popsuć moją, cóż zdarza się. święta miał trochę opuchnięte ale to jego wybór
                              odnośnie obrazania...jesli jestem zaczepiany przez kobietę i mówię że nie chcę u niej pracować to powinna to uszanowąć, jesli jest nachalana i beszczelana mówie że niechcę znią wogóle rozmawiać
                              , i oczekuje tego że odejdzie w swoją stronę , jesli dalej jest beszczelna i nachalna i stosuje pouczanie i swoje madrości wobec mnie , zwróciłem jej uwagę że nieżyczę sobie rozmawiania z nią i nie che by przebywała w moim otoczeniu bo wezwe patrol z interwencją........poszla jak "zmyta"
                              a rzecz sie miała w wakację pod koniec sierpnia

nie zycze sobie takich znajomości.....jak szuka przyjaciela bo jacek sie znudził to do tego jest sympatia.pl
                              z mojej strony to niejest w moim typie nie mam ochoty na jaki kolwiek kontakt

wracajac do głownego wątku pracuje zwykle z kobietami i wsród całej populacji jest grupa która sobie za dużo pozwala a ja z takimi nie mam ochoty na kontakt życze powodzenia u innych męższczyzn

• norbertzie Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 19:57
                              n_l napisał:

> BTW- czy the_1piotr i norbrertzie to nie jest jedna osoba?
                              Pewność i głupota bijąca blaskiem patologii kiedyś Cię zabije ;)
                              Ogarnij się i pomyśl logicznie ;)
                        • norbertzie Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 19:50
                          xfinlandia napisał:

> I dlatego te kawy będa dalej przy lekturze forum.
                          > Inteligent bez wyczucia minimum taktu dostałby przy stoliku w twarz.. i tak by
                          > się skończyła blyskotliwa wymiana zdań.

Nadpobudliwość się leczy :)
                    • kerac32 Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 20:38
                      the_1piotr napisał:

norbertzie napisał(a):

> Widzę, że się rozumiemy ;) Ale aby nie wyjść na szowinistyczną świnię napiszę,
                      > że jeszcze nie ma tragedii, (podobnie z facetami). To co napisałeś jest niestet
                      > y prawdą.

Nie zauważyliście, że forumowe Panie nie podjęły tematu, ani jako zainteresowane wypiciem kawy w Waszym towarzystwie, ani w obronie swojej godności wobec zaczepek i ataków jakich się tu wobec nich dopuściliście. Po prostu pokazały klasę nie zniżając się do poziomu jaki prezentujecie.

Ps. Dziękujcie Bogu, że na forum przestała udzielać się bogini_nocy. Ona uwielbiała pokazywać miejsce w szeregu takim tryglodytom jak Wy. Oj, nie byłoby Wam do śmiechu ;)

• norbertzie Re: cóż... jesteśmy inteligentniejsi 21.01.14, 20:47
                        kerac32 napisał:
                        > Ps. Dziękujcie Bogu, że na forum przestała udzielać się bogini_nocy. Ona
                        > uwielbiała pokazywać miejsce w szeregu takim tryglodytom jak Wy. Oj, nie byłob
                        > y Wam do śmiechu ;)

Właśnie o taką mi chodzi, wołaj ją )
    • the_1piotr Re: Może kawa ? 21.01.14, 18:35
      tutaj musze przeprosić norbertzie
      przykro mi że popsuł się wątek który miał ciekawe założenia i bardzo mi sie spodobał ale śiedleckie forum ma specyficzny klimat
      pozdrawiam
      • norbertzie Re: Może kawa ? 21.01.14, 20:03
        the_1piotr napisał:

> tutaj musze przeprosić norbertzie
        > przykro mi że popsuł się wątek który miał ciekawe założenia i bardzo mi sie sp
        > odobał ale śiedleckie forum ma specyficzny klimat
        > pozdrawiam

Niech Ci nie będzie przykro, to tylko forum.
        Piszemy sobie i tyle. Jedni podtekstami, inni prowokując, jeszcze inni manipulując... ;)
        Najważniejsze aby było "kulturalnie" ;)
        • n_l Re: Może kawa ? 22.01.14, 09:24
          Piotrze W. ze swoimi wszystkimi pacynkami- słoma nie tylko z butów ci wychodzi.
          Podsumowaniem niech będą słowa skierowane do ciebie przez jedną z pań:
          "wiesz...tak czytam i myślę....może czasami warto wyciągnąć sobie ten kij
          z tyłka i zacząć cieszyć się życiem a nie ustawiać każdego po kątach? polecam !!
          nooo...chyba,że lubisz go tam mieć...."
          Coffei.na gdybyś nie pamiętał ;-)
          Z mojej strony EOT
          • the_1piotr Re: ciesze sie ze.... 22.01.14, 20:22
            ciesze sie ze....wyrzuciłes to z siebie, mam nadzieje ze zle emocje odeszły

powiedz czemu nie założysz nowego wątku ad persona do mnie a psujesz wątek norbertze to jego temat i może nie wypada
            poproszę stwórz esej z całym tym żalem do mnie i wrzuć go w oddzielny wątek , jestem znany więc niech sobie siedlczanie poczytają, sam ciekaw jestem , a wciskasz się w inne wątki i je psujesz
            pozdrawiam
            • mpppm Re: ciesze sie ze.... 22.01.14, 20:52
              Jeśli od kawy dostajecie "szału" pijcie więc herbatę.
              • butterfly_33 Re: ciesze sie ze.... 23.01.14, 22:58
                Oj Panowie zrobila sie jakas jatka a miala byc goraca kawa:-)

• yoursoleil Re: Może kawa ? 25.02.14, 21:03
      :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka