smerfe-tka32 27.05.15, 19:38 Proszę o polecenie dobrego ginekologa, który dobrze przygotuje ( zrobi niezbędne badania ) do pierwszej ciąży.Na forum jest trochę tych opinii ale trochę nieświeże już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rillia Re: ginekolog 29.05.15, 09:26 Chodzę na Kleeberga do dr. Hahn'a. W ciągu miesiąca miałam 3 wizyty (pierwsza-rozpoznawcza, badania, usg). Wszystko na kasę chorych. Starszy Pan, sympatyczny, bardzo miły. Bardzo przestrzega godzin przyjęć. Jeszcze nigdy (pukpukpuk) nie czekałam u niego w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfe-tka32 Re: ginekolog 30.05.15, 15:40 ale czy Ty też się przygotowujesz/przygotowywałaś do ciąży? może być też ginekolog który przyjmuje prywatnie, bo ze względu na pracę zapewne będzie problem żeby udało się dostać w porannych godz na kasę chorych, a znając życie po godz 17 pewnie przychodnie nie są już czynne ( te na kasę albo ginekolog już nie przyjmuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
rillia Re: ginekolog 01.06.15, 10:17 Nie przygotowuję się do ciąży. Ciążę w Siedlcach prowadziłam u dr Zydlewskiego, prywatnie. Jednak warto zapisać się również państwowo, ponieważ wszystkie niezbędne badania masz bezpłatnie. Wizyty w ciąży są co 4 tygodnie, więc nie powinny aż tak kolidować z pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
sermag Re: ginekolog 02.06.15, 21:58 Nie polecam Zydlewskiego. Uwazalabym na niego. ja chodzilam do Bragoszewskiego i sobie chwale. dodatkowo prowadzilam ciaze tez u Prusaczyka w centRum kolejnki niestety MASAKRYCZNE... czasem siedzialo sie od rana do wieczora, bo albo przyjal kogos bez zapisu, bo pilne, albo ustalam swoja liste.. i wszystko na szybko. Jednak kontakt lekarz-pacjent bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
savilala Re: ginekolog 16.06.15, 21:04 Czemu nie polecasz Zydlewskiego ? Najpierw słyszałam same zachwyty nad nim a potem sporo negatywnych ocen Ciekawi mnie dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
smerfe-tka32 Re: ginekolog 22.06.15, 20:00 A czy któraś z Was może podzielić się opiniami na temat dr.Kamont i dr.Sprawki? będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś