teresa761 16.08.07, 19:23 Gdybyście chciały skorzystać ze szkolenia (i mogły :-) )z obsługi Excela - czego w tym programie chciałybyście się nauczyć, jakiego rodzaju dokumenty musicie tworzyć w Ecelu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza120 Re: Excel 17.08.07, 09:46 też chciałabym się dowiedzieć, co najczęściej robicie w excelu, z czego powinnam się podszkolić. Odpowiedz Link
marioladabr Re: Excel 17.08.07, 15:09 Zależy od tego co musisz robić. Ja lubię pracować w excelu. Dla mnie to chyba podstawowe narzędzie. Ale oczywiście nie znam go na wylot. Zawsze zastanawiam się jak tworzy się macra, i nie umiem korzystać z wszystkich formuł - te podstawowe są proste ale jak już przychodzi do czegoś bardziej skomplikowanego to mam problem. Tak na szybko przyszło mi do głowy. Ale gdyby mnie ktoś zapytał jakieś pięć lat temu to pewnie więcej bym nie wiedziała... Odpowiedz Link
juvanalka Re: Excel 17.09.07, 13:48 hmm przede wszystkim kosztorysy, składające się z kilku stron i dodatkowo pozycjie z różnych stron muszę się sumować gdzieś tam na jedenj zbiorowej stronie, oczywiście zliczanie, sumowanie kolejnych pozycji, u mnie to są właśńie głównie kosztorysy Odpowiedz Link