Dodaj do ulubionych

TV Siedlce

17.07.02, 15:10
Co myślicie o tym programie? Jaki, Waszym zdaniem, prezentuje on poziom? Czy
informacje tam zawarte są dla Was interesujące?
Obserwuj wątek
    • Gość: Westwind Re: TV Siedlce IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 00:43
      Może warto do tego tematu wrócić po "rewolucji" w kablówkach?
      • muchawka Re: TV Siedlce 10.02.03, 11:49
        Na razie nic złego się nie podziało, oby nie zapeszyć.
    • Gość: życzliwa Re: TV Siedlce IP: *.noname.net.icm.edu.pl 10.02.03, 12:47
      Żenujący poziom. Myslę, że jakby pracujacym tam naprawde by sie chciało, mogło
      by być z tego cos ciekawego. dziennikarze sa nudni i nieprzygotowani. Ogladajac
      Andzreja Mezeryckiego podczas wywiadu z goscmi mozna usnac, a tematy czesto sa
      wdzieczna i mozna zrobic z nich swietny material. Az prosi sie o pomoc. Poza
      tym przejezyczenia, moze nie niski, ale majacy wiele do zyczenia poziom jezyka
      prowadzacych, jesli chodzi o programy na zywo.
      Uwazam, ze mozna robic wiecej i lepiej, trzeba tylko chciec. Info o Siedlcach
      przygotowane sa w porzadku, ale czy "wszystko" w siedleckich mediach musza
      robis te same osoby. Przydaloby sie wiecej dynamiki i prawdziwego usmiechu.
      Takze wydaje mi sie, ze wymagana tu byla praca u podstaw.
      • Gość: kolec Re: TV Siedlce IP: *.*.*.* 10.02.03, 15:25
        Zgadzam się z przedmówczynią w 100%.
        Drażni mnie fatalna praca kamer (kamery?) Wszystko jest
        kręcone tylko chyba z jednej kamery, długie nudne
        ujęcia, w reportażach nie ma zbliżeń, wygląda tak, jakby
        ktoś ustawił kamerę, włączył ją i poszedł na kawę.
        • Gość: życzliwa Re: TV Siedlce IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.02.03, 09:28
          I z pewnoscią nie raz tak sie dzieje. Miałam okazję obserwować pracowników
          Catelu. Swoją droga to ciekawe, że po kilkuminutowym pobycie na imprezie w TV
          Siedlce może powstać materiał dziennikarski. I wtedy nikt nie pyta o rzetelność
          dziennikarza w podawaniu informacji... Ale widocznie pracujący tam dostosowują
          swoją pracę do wymagań odbiorców, a chyba jest nas niewielu, którzy narzekaliby
          na tv lokalną (przynajmniej parapublicznie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka