piniek 21.11.02, 10:09 ... fotek siedleckich ping.neostrada.pl/foto/Siedlce2 Ostatnie zdjęcie jest zagadką - na jakiej ulicy znajduje się ten budynek? Miłego oglądania :-) P.I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolec Re: Mały update... IP: *.*.*.* 22.11.02, 16:22 Dzięki za nową kolekcję z zaproponowanej na forum listy (i nie tylko). Z tym drewniakiem - to niezła zagwozdka. Udajemy się na poszukiwania. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banner Re: Mały update... IP: proxy / *.bci.net.pl 25.11.02, 16:06 Bardzo milutko jest oglądać swoje najbliższe okolice... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Mały update... IP: *.*.*.* 25.11.02, 16:40 Co prawda, to prawda. Ale gdzie stoi ten sympatyczny drewniaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag.da.O Re: Mały update... IP: *.acn.pl 25.11.02, 17:39 Gdyby stał gdzieś pod miastem, to nikt by o niego nie pytał, więc jest pewnie gdzieś bliżej centrum ... na pewno pod numerem 25 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Mały update... IP: *.*.*.* 25.11.02, 19:24 Czyli ciepło, ciepło ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Mały update... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 12:28 Ludzie, gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Mały update... IP: *.*.*.* 02.12.02, 13:14 Mag.da.O twierdzi, że pod nr 25! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag.da.O Re: Mały update... IP: *.acn.pl 02.12.02, 23:19 No bo taki numer widać na zdjęciu :-) Chyba, że Piniek coś podretuszował dla zmyły ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Mały update... IP: *.*.*.* 03.12.02, 15:42 A czy nazwę ulicy też widać? Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: Mały update... 04.12.02, 10:42 Gość portalu: kolec napisał(a): > A czy nazwę ulicy też widać? Jak by było widać nazwę, to by nie było zagadki :-))) P.I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Mały update... IP: *.*.*.* 04.12.02, 11:04 A może by tak małą podpowiedź? Np. pierwszą literę, na którą ta ulica się zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: Mały update... 04.12.02, 11:21 Gość portalu: kolec napisał(a): > A może by tak małą podpowiedź? Np. pierwszą literę, na > którą ta ulica się zaczyna? Hmm.... Podpowiem tak: nie jest to dom stojący gdzieś na uboczu, gdzie nie wiadomo, czy to jeszcze miasto, czy nie :-) I to są TE Siedlce a nie np. dzielnica Gdańska o nazwie Siedlce :-))))))) P.I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag.da.O Re: Mały update... IP: *.acn.pl 04.12.02, 11:26 > I to są TE Siedlce a nie np. dzielnica Gdańska o nazwie Siedlce :-))))))) O, to znacznie nam ułatwiłeś poszukiwania, całe szczęście, że nie trzeba będzie jechać do Gdańska :-)))))))))))))))) Domyślam się też, że ostatnia litera w nazwie ulicy to A, mam rację ? ;-)))) Pozdrawiam, Mag.da.O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Mały update... IP: *.*.*.* 04.12.02, 19:34 Spróbuję obstawić w ciemno: albo ul. Starowiejska, albo Asłanowicza(?). Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: Mały update... 05.12.02, 09:22 Gość portalu: kolec napisał(a): > Spróbuję obstawić w ciemno: > albo ul. Starowiejska, albo Nie. > Asłanowicza(?). Też nie. :-) P.I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Mały update... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 00:30 Nie jestem pewien, ale podobny obiekt widziałem na Florianskiej w podwórzu za budynkiem o nr 25 na wprost wylotu ul. Sienkiewicza. Czy to, to jest to? Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: Mały update... 06.12.02, 11:00 Gość portalu: Westwind napisał(a): > Nie jestem pewien, ale podobny obiekt widziałem na Florianskiej w podwórzu za > budynkiem o nr 25 na wprost wylotu ul. Sienkiewicza. Czy to, to jest to? Tak :))) To jest Floriańska 25 - taką przynajmniej tabliczkę ma ten budynek. Brawa dla zwycięzcy. P.I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Mały update... IP: *.*.*.* 06.12.02, 11:42 Też gratuluję, chyba bym na to nie wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Mały update... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 00:16 To może jeszcze jedną zagadkę? Tylko ... nieco łatwiejszą? Odpowiedz Link Zgłoś