emektb 06.11.06, 01:15 ...kradną moje tablice z plakatami. Może ktoś widział złodziei? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teofano1 Re: Złodzieje.... 06.11.06, 01:38 Ciśnienie przed wyborami rośnie. To i głupich przybywa. A moze to fanki tak z głupia frant będę zgadywac. Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Złodzieje.... 06.11.06, 09:07 Złodziei nie widziałem, ale odkąd "wisisz" na latarniach na moim osiedlu - te nie świecą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Złodzieje.... 06.11.06, 09:14 emenemki napisał: > Złodziei nie widziałem, ale odkąd "wisisz" na latarniach na moim osiedlu - te > nie świecą :-))) nie mogą świecić !!! żeby nie przyćmiły blasku kandydata !!! :)) taki chłyt matetingowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Złodzieje.... 06.11.06, 09:18 Żarty, żartami ale już słyszałem o wyłączaniu latarń oświetlających bilbardy konkurencji, polecenie podobno z UM do ZEWT. To przestaje być śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Złodzieje.... 06.11.06, 09:34 :)) no nieee nie popadajmy w paranoje to pachnie spiskową teorią dziejów ale może, może ... chociaż wydaje mi się to mało prawdopodobne, zbyt banalne i prostackie ale ... kto wie ? w lęborku, podczas ostatnich wyborów samorządowych jeden kandydat drugiemu kandydatowi wydrapał gwoździem na samochodzie wyrazy powszechnie uznawane za obraźliwe :)) będąc w stanie podwyższonej swiadomości więc może w ramach "brudnej"kampanii nieznane siły ;) odłączają Emilowi darmowe oświetlenie plakatów z drugiej strony - najciemniej pod latarnią :)) a może to jeden z postulatów programowych jakiejś formacji - wzorem z depresyjnego kraju - utworzenie dzielnicy "ciemnych latarni" ? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Złodzieje snów 06.11.06, 10:09 Emilu moja tablica na Aleksandrowskiej nie przetrwała jednej nocy! Plakacy w centrum zrywane są z warstwą kilku innych (dziwne tylko moje, a nie ma na nic znaczków). Pod domem z tablicy ktoś chciał zerwać plakat ale musiał iść dalej. Widuje ludzi z dziwnie wykręconymi głowami w ciemnych okularach. Normalne konkurencja nie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje snów 06.11.06, 11:35 znajomi moi widzieli typów niszczących moje tablice, więc nie są to rzeczy z palca wyssane. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Złodzieje snów 06.11.06, 14:47 Tablice same się nie niszczą! Ktoś z Tobą konkuruje! Zabawa od rana do nocy, plac zabaw - miasto Siedlce. Może ktoś nie lubi Twojego baru? Ja całe życie zabiegałem żeby ludzie nie mieli do mnie żalu (na tym forum o to nie zabiegam) i tak mi zrywają plakaty. Nie mam do nich pretensji, bo mam plakaty po dwadzieścia groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe7 Re: Złodzieje.... 06.11.06, 16:39 tak a propos wyborów: dziś około 15 widziałam Adama Wożnicę niosącego transparent, zauwazyłam tylko słowo "Myrcha" coś tam. Może ktoś wie czy to agitacja przeciw czy za emektb? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Złodzieje.... 06.11.06, 17:14 A kto to jest ten Pan Adam ? jakiś kandydat ? Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Złodzieje.... 06.11.06, 17:27 Nie, znany siedlecki artysta (na szkle malowane). Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 06.11.06, 17:42 he, he. to była agitacja za mną:)) siedleccy artyści głosujcie na myrchę:) orginał do wglądu w mylnej. adaś na pamiątkę zostawił:)) powiem, że to miłe było:) Odpowiedz Link Zgłoś
tebe7 Re: Złodzieje.... 06.11.06, 17:58 No chyba nie wszyscy siedleccy Artyści głosują na Myrchę, znam przynajmniej jednego Poetę, co jest za innym kandydatem, a tancerze? też Artyści, też za innym i o ile pamiętam pracownicy "kulturalni" też za innym /obecnym/. Może za Myrchą kupą pójdą dziennikarze, chyba ich więcej niż Artystów? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 06.11.06, 20:42 znam co najmniej kilku pracowników ośrodków kultury i artystów, którzy mają głosować na mnie:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Złodzieje.... 06.11.06, 23:39 emektb napisał: > znam co najmniej kilku pracowników ośrodków kultury i artystów, którzy >mają Ciekawie zabrzmiało czyżbyś złożył im ofertę nie do odrzucenia ;) > głosować na mnie:) > > pozdro > Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Złodzieje.... 06.11.06, 23:41 Takich rzeczy nie wolno mówić, a co dopiero pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Złodzieje.... 07.11.06, 00:07 Rozumiem może byc wzięte za niecną insynuację. W porządku. wariat żartował. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Złodzieje.... 07.11.06, 15:38 Jadę sobie i widzę Myrcha 3 km. Nikt nie ukradł. W polu stała. Tablica bez zdjęcia. Autobus też jechał z tabliczka przez Myrchę i coś tam. Masz chody w PKSie, na miejskich nie ma takich informacji. A może to trzecia strefa ? Za miastem nie kradną. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 07.11.06, 16:40 :))) jest taka miejsowość pod Siedlcami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 09.11.06, 13:32 i znowu ktoś ukradł kilkanaście moich tablic z osiedla przy wyszyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Złodzieje.... 09.11.06, 14:11 widać konkurencja sie strasznie Ciebie boi :) Odpowiedz Link Zgłoś
polityks Re: Złodzieje.... 09.11.06, 15:16 emilu ja widziałem ludzi którzy to robią i wydaje mi się że to są pracownicy administacji ssm, ale dlaczego to robią nie wiem, te tablice były dobrze po uczepiane i nie poniszczone... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Złodzieje.... 09.11.06, 15:54 Na Kazimierzowskiej wiszą (L. Szymańskiego) też. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:08 ta wiszą też przy wielu innych ulicach. tylko dlaczego mi na wyszyńskiego i młynarskiej kradną? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:09 w sumie już z 50 podwójnych tablic mi ukradli złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:18 Pytałeś o pozwolenie w SSM? Oni tylko swoich pozwalają reklamować (popieranych przez SSM), którzy też są z FeSa. Może Borek zabiera na domki dla kotów przed zimą? On takie ma hobby. Włazisz mu w paradę. Na Kazimierzowskiej też Borek wisi. Wpadnij do sztabu i ... Co ja piszę ? Mówią, że sztab jest w Mylnej. Napiją się sztabowcy grzańca i ... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:22 psze pana. w mylnej nie ma żadnego sztabu:)) ale ważne, że gadają. zawsze jakaś reklama:)) co do wieszania, to oczywiście mam zgodę ssm. ps. będzie za to wieczór wyborczy w niedzielę:) żeby nie było - dopiero od 20- tej. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:26 emektb napisał: ps. będzie za to wieczór wyborczy w niedzielę:) żeby nie było - dopiero od 20- > tej. Gdybym był złośliwy napisałbym - "Zaproszenie na stypę po 20-tej" Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:31 nie:) z jednego z moich ulubionych komiksów - asterix. podobnie jak oszywiście:) co do stypy, to zobaczymy w niedzielę:) PS> teraz będę złośliwy. ludzie poniżej 70-tki będą się musiały wykazać dużą dozą humoru, żeby głosować na pis. ostatnio strzelacie sobie samobóje. vide pomysł na ograniczenie używania prezerwatyw. wasz poseł piłka przechodzi sam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:36 a gdzie o tym piszą ? chyba trzeba jakiś zapas zrobić bo wszystko możliwe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:39 czekać tylko jak aktywiści pis-u łącznie z kółkami radia maryja będą potajemnie dziurawić kondomy w sklepach i kioskach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:43 emektb napisał: > czekać tylko jak aktywiści pis-u łącznie z kółkami radia maryja będą potajemnie > > dziurawić kondomy w sklepach i kioskach:)) Jak widać w PiSie jest duża wymiana myśli i poglądów. Na tym tle poseł K. Tchórzewski wypada dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aosmolska Re: Złodzieje.... 09.11.06, 16:26 Ach, ten oczyszczający wiatr....Z mojego osiedla wszyscy kandydaci, w wersji papierowej, korkowej i drewnianej, demokratycznie odlecieli w siną dal! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Złodzieje.... 09.11.06, 21:28 Około 19-stej pomomo wiatru i deszczu plakaty E. Myrchy wisiały na Kazimierzowskiej.L.Szymański też wisiał trochę pomazany. Na Wyszyńskiego na słupie śmiał się Borek i chyba Borkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Złodzieje.... 09.11.06, 21:32 aosmolska napisała: > Ach, ten oczyszczający wiatr.... Pozbawił kolorów, twarzy, haseł... Mnie robi się smutniej, że nie ma obiecujących. Nie znam ich ale oni dla mnie składają te obiecanki. Ja ma tylko głos. Jeden głos i tylko w tym jednym dniu. Za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
aosmolska Re: Złodzieje.... 09.11.06, 23:09 "Pozbawił kolorów, twarzy, haseł... (...)nie ma obiecujących. Nie znam ich ale oni dla mnie składają te obiecanki. Ja ma tylko głos ...jeden głos i tylko w tym jednym dniu. Za mało. " hmmmm ;), a może wydać tomik poezji przedwyborczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
aosmolska Re: Złodzieje.... 09.11.06, 23:21 klemens.klemens napisał: > Tylko, kto by to kupił? No jak to? Kandydaci! Źle czy dobrze ale w końcu o nich, a w każdym z nas trochę Narcyza siedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Złodzieje.... 09.11.06, 23:23 Ewentualnie staneła by brygada lotna z przenośnym stosem całopalnym. Nasłana przez niezadowolonego klienta :DD Tfu kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Złodzieje.... 09.11.06, 23:24 No, na to nie wpadłem :))! A propos czytania, na wątku o Dolce Vita doniesiono, ze przejęto się apelami na forum i dają do kawy gazetę do czytania. Na razie Dziennik, chyba za zasługi za promocję Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
aosmolska Re: Złodzieje.... 09.11.06, 23:32 klemens.klemens napisał: > A propos czytania, na wątku o Dolce Vita doniesiono, ze przejęto się apelami na > > forum i dają do kawy gazetę do czytania. Na razie Dziennik, chyba za zasługi za > > promocję Siedlec. No tak...cieszę się, że jest kawiarnia z prasą codzienną, nawet jeśli wybór tytułów mnie nie do końca zachwyca. A promocja Siedlec? Widać wszyscy jesteśmy jej bardzo spragnieni skoro tak intensywnie wychwytujemy, nieprawdaż? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Złodzieje.... 10.11.06, 08:41 klemens.klemens napisał: >ze przejęto się apelami na forum i dają do kawy gazetę do czytania. Na razie >Dziennik, chyba za zasługi za promocję Siedlec. Dobre i to na początek. Moze czytelnictwo w miejscach gastronomicznych :) stanie się czymś jak najbardziej powszechnym. A nie wybrykiem normalnych inaczej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Złodzieje.... 09.11.06, 23:23 "Ach, ten oczyszczający wiatr..." Tak mnie przewiał i oczyścił na chwilę. Na krótką chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 11.11.06, 23:45 o ciekawostka. przy obwodowych komisjach wisiały moje tablice z plakatami. ostatnie wieszałem ze znajomym osobiście o 23.55 wczoraj, a dzisiaj już ich nie ma. czary? PS> danielu guth (ksywa pamela) gratuluję pomysłu na zdobycie dodatkowych nośników. uważam jednak, że kradzież ich platformie obywatelskiej to zwykłe złodziejstwo. i ciekaw jestem kiedy je wieszałeś, bo ja byłem pod obwodem przy mireckiego Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Złodzieje.... 11.11.06, 23:47 o sie nie dokończyło. byłem tam o 23.30. i nie było plakatów ani twoich ani prezydenta obecnaego. a teraz są. kuriozum istne. Odpowiedz Link Zgłoś