siedleckie_bezprawie 12.11.06, 12:20 Niedziela wyborcza 12.11.2006 godz. 11.30 www.youtube.com/v/_Ot8pW01bXU www.youtube.com/watch?v=0PGDeVSTJaE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedleckie_bezprawie Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 12:22 www.youtube.com/watch?v=_Ot8pW01bXU Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Mamy cię !!! Gdzie jest policja !!! 12.11.06, 12:25 To ja sie zastanawiam co w tym miescie robi policja, która powinna reagować w takich przypadkach. Były sygnały od wielu osób, że takowe volvo sie kręci po mieście !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Mamy cię !!! Gdzie jest policja !!! 12.11.06, 12:37 e tam policja od razu, ktoś se pare liter napisał na aucie i nawet nie wiadomo czy to chodzi o kandydata czy inne tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Mamy cię !!! Gdzie jest policja !!! 12.11.06, 12:46 a to ja ide zaraz ulotki pod komisje obwodową rozdawać Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 13:53 no prosze proszę, nie myślałem że uda się zrobić takie ładne zjdątka i to w dzień wyborów !! brawo brawo. Więc jak to u was z typ PRAWEM ? czy doczekamy się jakiejś SPRAWIEDLIWOŚCI ? Bo widać że prawa to wy raczej nie znacie , więc jak chcecie stanowić to PRAWO ? Inni mają stosować ciszę wyborczą a wy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 13:55 trzeba to zgłosić do pkw. podobno w innych miastach policja szybko reaguje. u nas jakoś nie za bardzo. dać linka do forum trzeba sędzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrfan Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 13:58 Podobnie jest z samochodami niejakiego Piotra Karasia z PO, też jeżdżą po mieście jego "żywe" banery na szybach samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 14:04 to podobnie. telefon na policje i niech łapią. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 14:22 oni teraz zajęci kradzieżami do samochodów bo podobno bardzo duzo dzisiaj włamań do samochodó w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 14:34 > oni teraz zajęci kradzieżami do samochodów bo podobno bardzo duzo dzisiaj > włamań do samochodó w Siedlcach. Niestety wiem coś o tym, bo mam zamek rozwalony w drzwiach i brak radia :-( Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 15:36 nie dlatego, ze to kudelski, a nie kto inny, ale nie sadze, zeby sie dal glupio zlapac (przeciez zona prawnik). Mysle, ze ma na to jakis casus. Na zdrowy chlopski, to po prostu podpisany samochod- podpisal, zeby sie nie pomylic. Nie ma napisane nic, co sugeruje, ze kandyduje na prezydenta, ze namawia na oddanie glosu itd. Kazdy sobie moze podpisac. Gorzej, jakby jezdzil z plakatem. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 16:01 > Nie ma napisane nic, co sugeruje, ze kandyduje na prezydenta bo napisany na samochodzie wyraz to napis na dropsach ? to taka "łódka bols" :) Coś mi sie wydaje ze to bedzie kolejna taka "pomrocznosc jasna". To jest własnie omijanie prawa, juz kiedys pisałem ich prawo i ich sprawiedliwosc, potrafią to "ich" prawo nagiąć dla siebie a sprawiedliwość musi być po ich stronie. Jest to ordynarna agitacja wyborcza jeżdąca po mieście i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 16:16 uważam ,że te "zabiegi" kandydatów mogą tylko zniechęcić nieprzekonanych , Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 18:05 zgadzam się z Tobą siedlczaninie, że najprawdopodobniej jest to kiepski marketing. Ale jest. Natomast do Bambiego- też się zgadzam, że jest to coś w stylu łódki bols i, tak jak napisałem, nie bronię i nie znajduję tego wytłumaczenia dlatego, że to ten kandydat, a nie inny Po prostu znamion wykroczenia nikt tu się nie dopatrzy- niezależnie kto by jeździł z takimi napisami. Gdyby ktoś inny tak jeździł, oburzałoby mnie to w takim samym stopniu (chyba by mnie za bardzo nie oburzało, przyjmuję to jako niezręczność i już). Póki jest to samo nazwisko, nie ma związku z wyborami (formalnie) A mi się i tak nie udało dziś zagłosować :( Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: NIEMamy cię !!! 12.11.06, 21:14 Kojarzycie kolesia o nazwisku Suchożebrski(chyba tak) startującego z FC do rady ma oklejonych swoją twarzą kilka samochodów w Siedlcach i takie samo zdjęcie na plakacie i w tygodniku. To taka sama sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: NIEMamy cię !!! 12.11.06, 21:18 Informacji o wynikach- frekwencji, prezydenckich w swoim terenie nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: NIEMamy cię !!! 12.11.06, 21:26 Za pół godziny jadę zobaczyć. Nie stresuj mnie :) (FS jakoś tak się to nazywało) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: NIEMamy cię !!! 12.11.06, 21:27 Myślisz że już coś wiadomo? 1,5 godziny? 900 wyborców. Moja Ulica zagłosowała w 90% :) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 18:25 tak się zastanawiam ... jakby, dajmy na to - kandydat na prezydenta, czy radnego - nazywał się np: jan żywiec lub stefan warka to czy przeniesienie piwka ze sklepu do domu byłoby mobilną reklama kandydata ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Mamy cię !!! 12.11.06, 19:42 Ty to masz problemy padre. A ja tu usycham z tęsknoty :) Odpowiedz Link Zgłoś