blanka-1986 01.05.07, 19:56 czy ktos robił wesele w sali w Plewkach jak wrażenia jak myslicie czy zmiejści się tam 300 osób lub macie moze jakies inne sale na taka liczbe osób w poblizu Siedlec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolciasuzi1 Re: sala weselna w Plewkach 01.05.07, 20:45 Jak na sale a'la remiza w Plewkach jest super. Miałam zaszczyt spiewac tam parę razy i sądzę że warta jest uwagi. Czystość, zachowany styl i duzo miejsca robia swoje ,a tym bardziej że organizuje się wesele za swoją kasę a nie od osoby. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kublisia Re: sala weselna w Plewkach 04.05.07, 15:49 A jak dla mnie nie za bardzo- lawki zamiast krzesel, wiec malo wygodnie i troche dziwny wystroj. Bede tam wkrotce na weselu, wiec wtedy moge opisac swoje wrazenia na goraco. Ja bede miala duze wesele w tym roku i robie je w sali centrum w Zbuczynie- na koncu Zbuczyna jadac od Siedlec po prawej stronie. Wiem, ze miesci sie tam 350osob (jak nie wiecej), ale o terminy ciezko, trzeba duzo wczesniej zamawiac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: sala weselna w Plewkach 04.05.07, 18:28 Ale trzeba zaznaczyc że sala Centrum jest sporo droższa od sali w Plewkach. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka-1986 Re: sala weselna w Plewkach 05.05.07, 12:48 dzieki za podpowiedzi zdecydowalismy sie na sale w Wiśniewie jest duza i cenę tez ma przystepną nie jest tak kolosalna jak w Zbuczynie tam nie doliczaja 2 zł do kazdego tależyka i nikt nie biega z kuchni na sale po drugiej stronie podwórka jak w Centrum w kosztach sali mam juz wliczone wszytko Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sala weselna w Plewkach 05.05.07, 17:50 blanka-1986 napisała: w Zbuczynie tam nie doliczaja 2 > zł do kazdego tależyka i nikt nie biega z kuchni na sale po drugiej stronie > podwórka jak w Centrum w kosztach sali mam juz wliczone wszytko a to mnie zainteresowało... Jak to doliczają do talerzyka? Stłuczonego czy z telerzyk w zastawie? Odpowiedz Link Zgłoś
kublisia Re: sala weselna w Plewkach 05.05.07, 23:33 2zl od kazdej osoby za komplet naczyn i sztuccow. Odpowiedz Link Zgłoś