neutron6 22.05.09, 10:26 Mówi jak by się na tym znał. Czy to prezydent, czy przewodniczący PiSu? No i oczywiście nie jest to orędzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neutron6 Re: Orędzie 22.05.09, 10:52 Na zakończenie zapomniał powiedzieć "panie przewodniczący, melduję wykonanie zadania" Odpowiedz Link Zgłoś
onkelgebels Re: Orędzie 22.05.09, 11:09 PiS to dla mnie SYF najgorszy z najgorszych, a najgorszymi przedstawicielami tej rasy jest jego dwoch oraz niejaki Kurski we wlasnej osobie, ze o machajacym choragiewka Kaminskim juz nie wspomne. TRAGEDIA... Ale ciemny narod juz tego badziewia nie kupi...na szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
marka33 Re: Orędzie 22.05.09, 12:42 Kupi kupi. I kupi także to co powie KAŻDA INNA PARTIA. Nie rozumiesz że obecnie wszystkie partie w sejmie są siebie jednakowo warte? Która partia, powiedz prosze, od czasu transformacji zrobiła coś na prawde wartościowego dla Polski? A odnośnie prezydenta, chociaż za nim nie przepadam, co wg Was miał powiedzieć w sejmie żebyście byli zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Orędzie 22.05.09, 12:54 Pan Prezydent nie musiał robić tego "pierwszego razu" Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Orędzie 22.05.09, 13:34 marka33 napisał: > Kupi kupi. I kupi także to co powie KAŻDA INNA PARTIA. pewnie, że kupi, bo Naród z definicji jest głupi > A odnośnie prezydenta, chociaż za nim nie przepadam, co wg Was miał > powiedzieć w sejmie żebyście byli zadowoleni? a po co on się wogóle tam pchał? Co wniosło to, umownie nazwijmy, "orędzie"? Jaki był cel tego przedstawienia? Troska o tzw. Naród? ;-))) No prosze Cię...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marka33 Re: Orędzie 22.05.09, 13:55 Nie, no stary-nie rozumiem tego całkowicie. Zgadzam się że słowo "orędzie" najmniej tu pasuje, ale: jaki był cel w takim razie wszystkich tych wystąpień? Pojawiały się zarzuty, że utajniono niektóre dane-rząd mówi, że wszystko jest jawne i dostępne w necie. W takim razie ja pytam: na ch... te wszystkie gadki? Moler-jaki był cel całego (nie tylko prezydenckiego) przedstawienia? Jeszcze raz pytam-jaki był cel? Troski o naród?-szanowny narodzie! Polska na oceanie kryzysu to wysepka szczęśliwości! Popatrzcie na Niemcy-oni mają duż ogorsze wskaźniki niż my> Jasne k...wa-porównanie do Niemiec jest ze wszech miar słuszne. Moler-nie wierzę zadnym politykom, po prostu im nie wierzę. Nie wierzę w ich intencje pomocy narodowi, budowy mocnego, dostatniego i UCZCIWEGO kraju. Ostatnio bardzo rozbawił mnie plakat wyborczy jednego z kandydatów z naszego okregu (zaznaczam iż nie kwestionuję jego dobrej woli ani tym bardzie nie mam zamiaru go oceniać, bo po prostu nie znam człowieka, ani jego dokonań), chodzi mi raczej o pewien mechanizma pozyskiwania głosów: "Ja nie zawiodę" :-) No proszę Cię... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onkelgebels Re: Orędzie 22.05.09, 17:36 moler1 napisał: > marka33 napisał: > > > Kupi kupi. I kupi także to co powie KAŻDA INNA PARTIA. > > pewnie, że kupi, bo Naród z definicji jest głupi No to niezle skoro bedac czescia narodu tak o sobie myslisz, ja tam uwazam, ze jednak narod tego badziewia juz nie kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Orędzie 22.05.09, 15:43 marka33. Po pierwsze i najważniejsze. Pan prezydent nie powinien dziś, powtarzam dziś, na ostatnim posiedzeniu Sejmu przed wyborami do PE włazić "z kopytami" w kampanię wyborczą i opowiadać się po jednej "słusznej" stronie czyli po stronie PiSu. Podobno jest prezydentem wszystkich Polaków. Szkoda, że tylko podobno. Dziwię się, że tego nie zauważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
marka33 Re: Orędzie 22.05.09, 22:47 neutron-święta racja. Mnie chodzi o coś zupełnie innego. Rozdrabniacie się czy akurat dziś powinien wystepowac czy nie, bo wybory bo ch...j wie co tam jeszcze. Nie o to chodzi. Chodzi o to że WSZYSTKIE partie robią nas po prpstu w c.h.u.j.a. Taka jest prawda a ciężko ją zauważyć. Prawda, która aż kole nas w oczy jednak wolimy jej nie zauważac ekscytując się rozgrywakami na wizji, jak w ringu bokserskim. Który komu bardziej dowali. Który przegiął a który zachował się jak mężczyzna. Zrozumcie-politycy wyleją na siebie kubły gnojówy a potem razem chleją wóde i śmieją się z ciemnegoludu (to takie uproszczenie i metafora, oczywista). Odpowiedz Link Zgłoś
onkelgebels Re: Orędzie 22.05.09, 17:29 Zgoda, ze wszyscy sa siebie godni. Ale z reka na sercu napisz ktory z politykow NAJBARDZIEJ cie drazni i denerwuje ? Mojaj odpowiedz juz znasz. Ich dwoch jak nas jednego, i Kurski... tragedyja na maksa... Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Peło to dno dla małolatow nakręconych TuskVN-em 23.05.09, 11:45 Ranking mistrzów oszustwa Polaków: 1.Peło exekwo sld exekwo sdpl exekwo up exekwo samoobrona exekwo psl... największym syfem w Polsce jest Peło, a przy Kurskim - kaczor donald komorowski, niesioł... to dno, wodorosty i 8m mułu. amen Odpowiedz Link Zgłoś
nienet Re: Peło to dno dla małolatow nakręconych TuskVN- 23.05.09, 18:46 NO świetnie ,świetnie .Prosimy o jeszcze. Dzięki Takim PIS idzie na dno.Oby jak najszybciej.Dobre jest też to moherowe "amen" Odpowiedz Link Zgłoś
onkelgebels Re: Peło to dno dla małolatow nakręconych TuskVN- 24.05.09, 01:49 jacox napisała: > 1.Peło exekwo sld exekwo sdpl exekwo up exekwo samoobrona exekwo psl... Widze ze wedlug ciebie najlepiej jakby zostal sam PiSior - raz juz tak w Polsce bylo i zapewniam cie ze te czasu nigdy nie wroca... Co do Pisuaru to jeszcze troszke i zobacza gdzie ich miejsce - bo to nie klakierzy na forach, a raczej ludzie zadecyduja... Pozdrawiam Pis... juz zbieram zdjecia Donka zeby wrzucic na sciane jak juz zostanie prezydentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
onkelgebels nie ma czegos takiego jak EXEKWO 24.05.09, 01:55 Jak w tytule ty PISopolonisto, nie ma takiego slowa nawet jakiego uzyles. Poucz sie troche: pl.wikipedia.org/wiki/Ex_aequo Jaki PIS tacy zwolennicy, przeciez nie wmowia im, ze biale jest biale a czarne jest czarne :) WSTYDZ SIE WASC !! Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: nie ma czegos takiego jak EXEKWO 24.05.09, 12:11 nie ma czego się wstydzić PełoPolonisto, napisałem fonetycznie abyś waść języka nie połamał:) onkelgebels napisał: > Pozdrawiam Pis... juz zbieram zdjecia Donka zeby wrzucic na sciane jak juz zostanie prezydentem :) smutne to i zapewne prawdziwe bo w tym kraju już niezły kwas był kiedyś za wolą "mundrego" narodu:( Odpowiedz Link Zgłoś
onkelgebels Re: nie ma czegos takiego jak EXEKWO 25.05.09, 11:22 Fonetycznie to ja ci moge cos innego napisac jak chcesz :) Ale i tak wam przeciez nie wmowia ze biale jest biale a czarne jest czarne :) Dyskusja z PISem jest zupelnie bezcelowa. Wystarczy popatrzec na Kurskiego...nie ma sensu jakakolwiek polemika, czy utarczki slowne. A najfajniejsza jest akcja z ta aktorka teraz, ktora publicznie nie chce sie przyznac do swoich prawdziwych przekonan politycznych, ale wysteouje w spocie PISu, a ja wam powiem, ze kobita ma pewnie umowe o dzielo albo jakies inne cos za gruba kasiore i udaje ( bo w koncu jest aktorka zawodowa ) a i tak zaglosuje ne PO :) Ah bryndza bryndza A teraz fonetycznie do PISiorow BAJ BAJ FAK OF SAK MAJ DIK I GUD BAJ Odpowiedz Link Zgłoś
jacox bezcelowa dyskusja 25.05.09, 16:58 onkelgebels napisał: > Dyskusja z PISem jest zupelnie bezcelowa. Wystarczy popatrzec na > Kurskiego...nie ma sensu jakakolwiek polemika, czy utarczki slowne. masz rację, dyskusja z Peło jest zupełnie bezcelowa. Wystarczy popatrzec na Niesioła, Paligłupa...nie ma sensu jakakolwiek polemika, czy utarczki słowne. Odpowiedz Link Zgłoś
onkelgebels Re: bezcelowa dyskusja 25.05.09, 18:08 Nie wiem o co tobie chodzi, bo z Palikotem to wyadaje mi sie, ze dyskusja jest bardzo ciekawa i wydaje mi sie, ze na pewnoe moze byc owocna ( pod wieloma wzgledami ) poza tym ma wyjatkowy dar a mianowicie jest wyjatkowo dobrym menadzerem. Wiem bo znam kilka osob ktore dla niego pracowaly...Co do Niesiolowskiego nie wypowiadam sie, ale wydaje mi sie ze w wiekszosci przypadkow odpowiada on publicznie albo na jakies zarzuty ( oczywiscie ze strony PIS ) albo nie mowi nic wiec nie rozumiem dlaczego dyskusja z nimi jest bezcelowa? Czy moglbys przyblizyc mi swoje stanowisko ? Co do Kurskiego, to niestety ale z tym Panem nie mozna porozmawiac na argumenty, bo albo straszy ze wyjdzie ze studia jak poruszane sa niewygodne tematy albo zaczyna prawic elaboraty moralne, lub tez sili sie na cyniczne zarty. Jak zyje to nidgdy nie widzialem tego Pana uszestniczacego w jakiejkolwiek dyskusji bez obrzucania inwektywami strony przeciwnej... Niestety gorzkie to ale prawdziwe... Poczekamy zobaczymy - narod wybiera a nie klakierzy na forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: lekkie zero 24.05.09, 11:11 "Nie chciałbym przesadzać, nie chcę wprawiać nikogo w depresję, ale można by prawie powiedzieć, że cała Europa tonie, a Polska, według naszych szacunków, wyjdzie na lekkim zerze" - z przemówienia ministra finansów. Prezydent wygłosił orędzie, premier wygłosił informację, minister wygłosił ocenę i nic się nie stało. Grunt, że nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: lekkie zero 28.05.09, 09:03 > Grunt, że nie jest źle. Wprawdzie staliśmy na skraju wielkiej przepaści ale uczyniliśmy duży krok naprzód. I już wkrótce dorównamy takim potęgom gospodarczym jak Gabon, Haiti czy Sierra Leone... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: lekkie zero 28.05.09, 09:17 > Wprawdzie staliśmy na skraju wielkiej > przepaści ale uczyniliśmy duży krok > naprzód. Miekkie lądowanie nas czeka. "Gabon, Haiti czy Sierra Leone..."... chciałbym tam być od czasu do czasu. "Lekkie zero" powoduje, że chyba nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś