mafilka 31.03.05, 19:36 biednej Agnieszce w jej dziecięctwie, że tak ciągle ze starszymi panami przestaje? Nie zastanowiło to Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: co zrobił dr Lubicz 31.03.05, 20:08 Cokolwiek jej zrobił, spodobało się jej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: co zrobił dr Lubicz 31.03.05, 21:23 czy klan przez te 7 bodajze lat uraczyl nas juz watkiem molestowania seksualnego? Bo moze by byla okazja? Tylko nie wiem czy nie zal by im bylo niszczyc postac szlachetnego doktora lubicza ;) btw ogladalam dzis klan-the beginnings na tvp3 i stwierdzam ze olka byla urocza :) nie to co dzis seksbomba i plaster na czole Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: co zrobił dr Lubicz 31.03.05, 22:30 Coś przy korepetycjach Olki było. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: co zrobił dr Lubicz 01.04.05, 00:17 Cos było, Lubicz był oskarzany (OCZYWIŚCIE NIESŁUSZNIE) przez jakąś pielęgniarę z ELMEDu Brodzik chyba ją odegrał. A do ryśkowej Grażusi tez tam ktoś się zalecał. A ona oczywiście niezłomna. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: co zrobił dr Lubicz 01.04.05, 00:23 Co za pamięć! ;) Faktycznie coś z Kasią od Tomka było, oczywiście niesłusznego. ;) Jak można podejrzewać ojca rodziny, która codziennie takie finezyjne śniadania jada. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: co zrobił dr Lubicz 01.04.05, 00:48 a tak tak, Brodzik w kolorze kruczoczarnym i zdjecie z doktorem w Brukowej. Myslalam bardziej o zlym dotyku albo czesc aniu jestem wojtek i tez mam 12 lat. Ale wlasnie mi sie przypomnialo, ze bozenke chyba jakis pedofil nachodzil ;) Wiec tez juz bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: co zrobił dr Lubicz 01.04.05, 14:50 no no Brodzik niezłą laskę grala, wyrywała doktorka jak mogla :) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: co zrobił dr Lubicz 01.04.05, 14:53 aga_ata napisała: > no no Brodzik niezłą laskę grala, wyrywała doktorka jak mogla :) Brodzik w ogóle niezłą laską jest przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś