Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 20:09 Czy ktos wybiera się teraz do żaka na kierunek organizacja reklamy? lub czy ktoś ma/zna jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baska Re: SZKOŁA ŻAK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 17:16 Nie uczyłam się w Żaku, ale skończyłam organizacje reklamy w Omedze w Sosnowcu i jestm bardzo zaadowola, fajni ludzie i dobrzy nauczyciele. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SZKOŁA ŻAK? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.15, 22:21 Popieram . Omega to dobra szkoła i dobrzy wykładowcy . Polecam , Wrocław :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: SZKOŁA ŻAK? IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.12, 07:07 Temat zawiera lokowanie produktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: SZKOŁA ŻAK? IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.12, 20:05 coś kiepsko szkoła przedzie skoro się tak nachalnie ogłasza na forum! Jakoś o Copernicusie, Omedze itp mało albo wcale tu wątków. Takie nachalne ogłaszanie się może zdecydowanie zniechęcić przyszłych słuchaczy. Ja również wybrałam inną szkołę z której jestem zadowolona. Dodam jeszcze że uczęszcza ze mną 3 ludzi którzy kiedyś zaczynali właśnie w Żaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: SZKOŁA ŻAK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 10:07 akurat to zadne ogłoszenie nie było- tylko proste pytanie czy ktoś się wybiera, ja się wybrałam i szczerze mówiąc to poziom raczej "średni" jak w większości......... Odpowiedz Link Zgłoś