IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 16:14
Korzystał ktoś może z usług montażu drzwi z firmy oknomont albo abet z sosnowca, czy są jakieś zastrzeżenia do montażu??
Obserwuj wątek
    • Gość: realtek Re: Drzwi IP: *.silesialan.eu 25.05.13, 22:03
      Firma "kogucik" - brak profesjonalnego podejścia do pracy z klientem. Terminy przesadzone a sprawa kwalifikacji montażystów - daleko a od oczekiwanej. Uważam, że należałoby poszukać innej firmy, która rzeczywiście potrafi drzwi wprawiać ...
      • Gość: ania w Re: Drzwi IP: *.net.stream.pl 25.05.13, 23:41
        polecam DREWNO-DOMUS z Dąbrowy Górniczej ul.Kasprzaka-ja jestem zadowolona
    • Gość: Rafał Re: Drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 21:49
      ja swoje drzwi kupiłem w www.drzwistudio.pl/ i dodatkowo wykonali mi ich montaż , jestem bardzo zadowolony i z usługi i z drzwi są solidne i nie były drogie
    • sylwek_1976 Re: Drzwi 26.03.15, 12:16
      Korzystałem z usług firmy abet z sosnowca. Jeżeli chodzi o montaż to u mnie nie było żadnych problemów. Wprawdzie drzwi po tygodniu zaczęły lekko obcierać futryne, ale firma przyjechała wyregulowała i drzwi do tej pory działają bez zarzutu.
      • Gość: rambo-1918 Re: Drzwi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.03.15, 21:17
        sylwek, ty to jesteś szczęściarz, nawet nie wiesz jak my, wszyscy czytelnicy tego forum, podzielamy twoją radość z nowych lekko obcierających drzwi i hepiendu związanego z ich wyregulowaniem. Firma którą reklamujesz powinna ci to zrobić gratis w abonamencie na trzy lata wprzód za to że tak dobrze o niej piszesz poświęcając się nawet na odkopanie wątku sprzed dwu lat. Czy to poświęcenie jest oby współmierne do tego lekkiego obcierania futryny? I czemu nie zdradzisz czy obcierało u góry czy na dole a może w środku? To się mogło drzwiom nawet podobać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka