Dodaj do ulubionych

Sosnowieccy rowerzyści stracili tor

IP: *.borotek.pl 26.08.04, 07:40
To co zrobiono rowerzystom to świństwo a jakby zaorać wszystkie drogi? Czy
wtedy ludzie byli by zadowoleni, ludziom nic nie odpowiada patrzą na to,ż e
oni nie mogą przejechać ale nie zwracają uwagi na to,że dla tych młodych
ludzi jest to jedyne zajęcie. Napewno jest ono lepsze niż wystawanie przed
klatkami w blokach. Niech nasz samorząd pomyśli gdzie można zrobić nowe trasy
bo w przyszłych wyborach nikt nie przyjdzie na głosowani!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel Mądrość urzędników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:27
      A co się gówniarze w wolnym czasie będą wygłupiać, jeszcze sobie którys zrobi
      krzywdę. Lepiej niech walą prochy i napadają na staruszki. Przy naszej stopie
      bezrobocia jak podrosną będą mieli dobry fach w ręku.
    • Gość: Judo Sosnowiecka mądrość IP: 62.148.88.* 26.08.04, 11:01
      Jak głowa wystaje z szeregu, trzeba ja uciąć. Jak głowa myśli, tez uciąć.
      Chłopaki chcieli zrobic coś, co byłoby promocją tego gównianego zapyziałego
      miasta. Coś, co mogłoby przyciągnąć, zaistnieć na mapie turystycznej. Przecież
      wystarczyło oznakować szlak albo razem z chłopakami ustalić reguły działania.
      Głupi urzędnicy nie potrafia wyremontować chocby schodów czy przejścia
      podziemnego, ale potrafia od razu rozpierd... cudzą robotę.
      Sosnowiec, ostoja POLSKOŚCI w Śląskiem.
    • Gość: Pix Gorski sprzyja tylko narciarzom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:48
      Nie ma sie co dziwic. Gorski, zatrudniony jako prezydent Sosnowca od lat
      udawadnia ze nie lubi mlodziezy. Za koszmarne pieniadze (ponad szesc milionow)
      sypie sie gore, niedaleko mieszkania Gorskiego, podobno dla narciarzy. Tor dla
      mlodych zapalencow kosztowalby grosze. Ale to za malo, by mogly dobrze zarobic
      SLD-owskie firmy...
    • Gość: mlody KRETYNIZM !!! IP: *.urzug.uni-duesseldorf.de 26.08.04, 12:06
      WIDAC, ZE DO URZEDU MIASTA W SOSNOWCU WYSTARCZY WYSLAC 'PISMO' - I REAKCJA JEST
      OD RAZU ! MIESZKANCOM MIASTA MUSI SIE MIESZKAC REWELACYJNIE W TAK PERFEKCYJNIE
      DZIALAJACYM MIESCIE !!!! JESZCZE PARE MIESIECY I SOSNOWIEC BEDZIE METROPOLIA
      I PRZEROSNIE WARSZAWE ! TAK TU WSZYSTKO SUPER DZIALA!!!! PORZADEK JAK W
      DOJCZLAND!!! NO SUPER ! CHYBA SIE PRZEPROWADZE! SOSNOWIECKIE WLADZE SA PO
      PROSTU S U P E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pro RaV Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:23
      My też mamy tor!!! Jak narazie został tylko lekko naruszony przez okoliczną
      młodzież. Jeśli miastu i mieszkańcom tak to przeszkadza, to niech wskażą
      miejsce na nowy "legalny" tor.
    • Gość: poszkodowany Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:59
      Napewwno sie tak latwo nie poddamy,nie ma szans na to.
      Juz nie dlugo zaczniemy napewno cos gdzies budowac.
      A tor znikl przez takich debili co mysla za duuuzo portafia a potem sie polamali i mieli pretensje do tych co to robili.
      Jebac system i tyle,trzeba zyc po swojemu :).
      Pozdrawiam wszystkich bikerow i nie tylko.
    • Gość: EvilD Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 14:43
      No prosze... reklamujesz dziury w jezdni a urzedasy maja to gdzies.
      Nieodpowiada kilka hopek w lesie - wysylamy ciezki sprzet i rownamy teren. Co
      za syf.
    • Gość: Rafis Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:22
      MNIE NIE PRZESZKADZAŁ !!!. Jak przeczytałem w notatce tor przeszkadzał innym
      rowerzystom. Sam jeżdżę z synem po tych ścieżkach i nam hopy nie przeszkadzały.
      A tak naprawdę podejrzewam, że tym którym tor przeszkadzał zaglądali tam "raz
      na ruski rok". Podejrzewam, że częsciej ich można spotkać w parku z piwem i
      rowerami zaprkowanymi obbok ławek.
      To takie proste zniweczyć zapał i chęć zrobienia czegokolwiek dla siebie przez
      młodych ludzi.
      Nie chce mi się dalej pisać , bo musiałbym zacząć kląć z irytacji.
    • Gość: mihau Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.polanet.pl 26.08.04, 15:22
      Jak ktoś nieumie jeździc to odrazu mu taki tor przeszkadza. Gdzie by sie nie
      pojawil nowy to zawsze znajdzie sie jakis przeciwnik, najpierw ludzie z okolicy
      go niszczyli, potem wzioł sie za to urzad miasta. W mieście niewolno jeździć, w
      parku tesch, w lesie tesch to w końcu gdzie ? Co im to przeszkadzałao, chyba
      wola zeby zamiest jeździć i wyzywać sie na rowerkach, młodzi siedzieli po
      bramach i czatowali na przechodniów, lub szwędali sie i patrzyli gdzie by tu
      sie tylko zabawić lub co by tu nowego ukraść. Heh szkoda gadać poprostu Polska,
      kraj przekrętów, wałków i absurdów ;>
    • Gość: Fox Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.polanet.pl 26.08.04, 18:54
      czyzby ktos z UM mial jakies nieprzyjemnosci z rowerzystami, czy tak poprostu
      nie lubi 2kolowcow i postanowil im zrobic na zlosc? gadania o tym, ze tor
      przeszkadzal innym rowerzysta jest bzdurne. rowerzysci jezdzacy tamta sciezka
      nie mieli problemow z ominieciem 'hopek'. chyba ze ktos z amatorow niedzielnego
      rowerowania zabiera sie za skakanie, a potem skarzyl sie ze wyrosla mu spod
      ziemi (wszystkie byly w widocznym miejscu). osobiscie widzialem jak na jednej z
      hopek ojciec poprowadzil 6-latka - dobry tatus obdarl sobie tylko kolano, synek
      rozwalil nos i kto wie co jeszcze (oboje jechali bez kaskow). jak ktos jest
      odpowiednio `zdolny` to krzywde sobie zrobi zjezdzajac z malego kraweznika. no
      ale coz rozsadek gora, jak widac tym z UM go nie brakuje.
    • Gość: RideMan Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.miecznet.pl 26.08.04, 20:59
      Dla mnie ludzie ktorzy kazali zniszczyc ten tor sa posrani na maksa.Co im przeszkadzal ten tor.CZasem jezdilem tamtejsza trasa rowerowa i bardzo fajnie sie skakalo,a dlaczego i komu ten tor byl uciazliwi,nie wiem.POwiem jedno N/c
      • arnold7 Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor 26.08.04, 21:02
        Zal mi sosnowieckich cyklistow, ale slaskie forum Katowice to chyba nie miejsce
        na te sprawy.
    • Gość: koliber Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:41
      w sumie tez takm jezdzile i mysle ze ci panowie cio siedza w um sa jacys
      dziwni. mamy jezdzic p miescie i rozwalac je zamiast siedziec na milano i sobie
      jezdzic "zastanowcie sie co wy kurcze robicie.."
    • Gość: Cinek Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:42
      to misto zrobi wszytsko zeby nam utrudnic zycie3 ale my mamy ich w d***e bo ty
      jestesmy biker boy straz miejska i policja nas sie boja dlatego nas
      niszcza!!!!!!!!! nadaremnie :P
      • arnold7 Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor 26.08.04, 21:44
        Gość portalu: Cinek napisał(a):

> to misto zrobi wszytsko zeby nam utrudnic zycie3 ale my mamy ich w d***e bo
        ty
        > jestesmy biker boy straz miejska i policja nas sie boja dlatego nas
        > niszcza!!!!!!!!! nadaremnie :P

Panowie, sral pies wasza ortografie, ale zalozcie sobie watek na forum
        Sosnowiec.
        • Gość: ktos Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:08
          nastepny debil ma jakis problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Qrwa co za ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: PinBack Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.klubwww.pl / 217.96.34.* 27.08.04, 00:13
      Idiotyzm! To gdzie mamy jezdzic? Po ulicach gdzie jest wiecej dziur niz asfaltu?
      Dlaczego im przeszkadzalo coś co jest w lesie gdzie chodzi znikomy procent
      mieszkancow sosnowca? Napewno wiecej rowerzystow tam jezdzilo niz chodzilo
      spacerowiczow! Skandal! Bikerzy - napiszcie do urzedu miasta petycje z
      potepieniem tego czynu wraz z podpisami. Taronowskie Góry się dołączają ,moge
      nawet przyjechać się podpisać :]
      • Gość: Chrupek gg3016327 Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 02:14
        Z tego co wiem byly zrobine jakies kroki w celu zeby tor nie zostal zniszczony.Troche podpisow bylo zebrane <z dobre 50> ale co dalej bylo to nie wiem,no ale chyba nie wiele.Slyszalem tez ze UM ma nam pomoc w tym zeby powstal tor do 4Crossu , ale co bedzie dalej to sie zobaczy.Ma on sie zjajdowac w parku na Środuli.Pozyjemy zobaczymy jak sie to skonczy,tak czy siak trzeba sobie jakos radzic.
        Pozdrawiam.
      • Gość: Chrupek gg3016327 Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 02:14
        Z tego co wiem byly zrobine jakies kroki w celu zeby tor nie zostal zniszczony.Troche podpisow bylo zebrane <z dobre 50> ale co dalej bylo to nie wiem,no ale chyba nie wiele.Slyszalem tez ze UM ma nam pomoc w tym zeby powstal tor do 4Crossu , ale co bedzie dalej to sie zobaczy.Ma on sie zjajdowac w parku na Środuli.Pozyjemy zobaczymy jak sie to skonczy,tak czy siak trzeba sobie jakos radzic.
        Pozdrawiam.
        Pozdrawiam.
        • Gość: olo Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 06:51
          To dopiero przygrywka, zobaczycie jaka będzie wojna z bikerami na kopcu
          Górskiego, jak położą nawierzchnię.
    • Gość: Chrupek Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:22
      No ja nie wiem co jest z tymi ludzmi ale ostatnio duuuzo sie ich o cos trzepia.
      Ludzie opamietajce sie,bo z tego jakas woja bedzie :D.
      • Gość: olo Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:36
        Wojna o rowery w mieście, o ścieżki rowerowe powinna się zacząć już dawno. I
        nie ważne które to będzie miasto Sosnowiec czy Katowice. Problem dotyczy bez
        mała całej Polski.
    • Gość: foka Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 16:31
      Debile mysla ze sobie odpuscimy ale sa w bledzie my sie tak szybko nie poddamy
      a foka juz sie o to postara to grozba nie prosba !!!
    • Gość: olo Re: Sosnowieccy rowerzyści stracili tor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:34
      Dobrze, że przynajmniej Gazeta reaguje! dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka