Gość: Tom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:31 Czy forumowicze są zainteresowani wspólnym spotkaniem , czy lepiej zostać anonimowymi osobami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sssss Re: Spotkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:21 Tylko nie z Maxem. Nie widzi, że go wszyscy olali. Jeszcze nie było tak na forum, zeby jeden pisał sam do siebie. Intencje i cele tego wątku są teraz widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
maxnl Re: Spotkanie 14.02.05, 16:11 ssssspadaj synek na drzewo....czy ja mowie, ze chce wypic browar z toba i innymi oszolomami zasluchanymi w radyjko Odpowiedz Link Zgłoś
maxnl [...] 14.02.05, 16:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blajpios Kto zna moje posty wie, że uważam to za dobrą ideę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:22 - w kierunku wzmacniania zagłębiowskiej konsolidacji, rzecz jasna! Może tak być choćby w znaczeniu środowiska sympatyków dyskusji - a może i bardziej jednoznacznie "ku działaniu". Odpowiedz Link Zgłoś
agaro3 do spotkania moze kiedys dojdzie............ 15.02.05, 19:52 do spotkania moze kiedys dojdzie............kto wie, ja jestem za uczestniczę w forum, jednakze z braku czasu jestem czesciej jakko gość niż forumowicz legalny, a tak poza tym to założę się że jak już dojdzie do spotkania to się okaże ze kilka osób się zna.....w końcu ten świat jest taki mały........... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś