Dodaj do ulubionych

ul.NAFTOWA - opinie

08.09.05, 10:13
Planuje zakup mieszkania w tym rejonie - proszę o opinie o osiedlu tzn.
szkoły, przedszkola, dostęp do netu, kablówki, knajpki i co kto uważa - z
góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: zed Re: ul.NAFTOWA - opinie IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 09.09.05, 20:51
      Mam znajomych tam -
      • cover_wielki Re: ul.NAFTOWA - opinie 12.12.05, 20:14
        Słabiutko nikt z Naftowej tu nie zagląda czy nei ma tam dostępu do netu ?
      • Gość: polo Re: ul.NAFTOWA - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:55
        Mieskzam u prawie od urodzenia i wszytko jest blisko z wymienionych rzeczy,
        kablówke mam i net też. Samo osiedle jest blisk centrum, zatem z pubami i
        kafejkami tez nie ma problemu.
        • cover_wielki Re: ul.NAFTOWA - opinie 16.12.05, 22:20
          Nareszcie jakiś głos. Jakbyś jeszcze tak częściej ....
          • Gość: Oliwkaaa Re: ul.NAFTOWA - opinie IP: *.crowley.pl 18.12.05, 21:17
            Mieszkam na sąsiedniej ulicy i mogę powiedzieć, że zaletą Naftowej jest przede
            wszystkim bliski dostęp do jezior na Hubertusie(ok 3 minuty drogi),gdzie można
            się poopalać,popływać. Drobnym minusem jest natomiast JEDEN kursujący
            autobus,ale za to co 20,30 minut.
            • Gość: mieszkanka Re: ul.NAFTOWA - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 22:50
              czesc pytasz o osiedle jest super mieszkam tu od urodzenia wszedzie jest blisko
              na centrum do szkoly puby na centrum oczywiscie choc na samym osiedlu jest
              jeden dosc przyjemny nie zastanawiaj sie tylko kupuj jest spoko ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka