simko 08.09.05, 10:13 Planuje zakup mieszkania w tym rejonie - proszę o opinie o osiedlu tzn. szkoły, przedszkola, dostęp do netu, kablówki, knajpki i co kto uważa - z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed Re: ul.NAFTOWA - opinie IP: *.smstv.pl / 213.17.148.* 09.09.05, 20:51 Mam znajomych tam - Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ul.NAFTOWA - opinie 12.12.05, 20:14 Słabiutko nikt z Naftowej tu nie zagląda czy nei ma tam dostępu do netu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: ul.NAFTOWA - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:55 Mieskzam u prawie od urodzenia i wszytko jest blisko z wymienionych rzeczy, kablówke mam i net też. Samo osiedle jest blisk centrum, zatem z pubami i kafejkami tez nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ul.NAFTOWA - opinie 16.12.05, 22:20 Nareszcie jakiś głos. Jakbyś jeszcze tak częściej .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwkaaa Re: ul.NAFTOWA - opinie IP: *.crowley.pl 18.12.05, 21:17 Mieszkam na sąsiedniej ulicy i mogę powiedzieć, że zaletą Naftowej jest przede wszystkim bliski dostęp do jezior na Hubertusie(ok 3 minuty drogi),gdzie można się poopalać,popływać. Drobnym minusem jest natomiast JEDEN kursujący autobus,ale za to co 20,30 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: ul.NAFTOWA - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 22:50 czesc pytasz o osiedle jest super mieszkam tu od urodzenia wszedzie jest blisko na centrum do szkoly puby na centrum oczywiscie choc na samym osiedlu jest jeden dosc przyjemny nie zastanawiaj sie tylko kupuj jest spoko , Odpowiedz Link Zgłoś