Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 07:24 Witam. Proszę o polecenie dobrego laryngologa. Jest to dość pilne. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytryna76 Re: laryngolog 03.01.06, 21:08 Szcerze polecam dr Czyż. Przyjmuje w prywatnej przychodni na ul. Wojska Polskiego, drugi przystanek od Dańdówki tranwajem lini 26. Pracuje tez w szpitalu nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: laryngolog IP: *.pl / *.crowley.pl 10.01.06, 15:41 witam!! Ja nie polecam dr Czyż, nizebyt miła osoba co do diagnozy u mnie nie była trafiona, polecam natomiast Panią Dr Małgorzatę Górę przyjmuje w Sosnowcu na ulicy Podhalańskiej (okolice Kukułek) Bardzo miła, kompetentna osoba, która w razie potrzeby kieruje odrazu na odpowiednie badania, polecam!! W ramach alternatywy Dr Narcyz Wojtowicz przyjmuje niestety w Mysłowicach (informacje mozna wyszukać na necie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: laryngolog IP: *.smstv.pl 10.01.06, 19:01 lek. med. Spec. laryngolog Orkisz-Popczyk Anna Otolaryngolog przyjmuje na ul. Zamenhofa 26 /6 - woj. śląskie tel. 032 291 22 49, fax 032 291 22 49 polecam, jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś