Gość: ryjek Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.telpol.net.pl / 172.16.1.* 10.09.03, 18:54 reszke the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksa Ostatni rok i się stąd wynoszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 18:54 SZCZERZE !!! rybeczki! MYSZECZKI! skarbeńki! (cmok cmok)co ty tutaj jeszcze robisz!!! (wrzask) Sekundowe (podkreślam) spóźnienie się na lekcje grozi nieobecnością lub w najlepszym wypadku SPÓŹNIENIEM (większość osób ma już po dwa i więcej) Terroryzoewanie nauczycieli to jej specjalność nie mówiąc o uczniach (jeżeli chcemy coś zorganizować to niw wystarczy że pójdziemy do nauczyciela, który za to odpowada lub wychowawcy) musimy iść do naszej "ukochanej" pani dyrektor NA POCZĄTKU ZAWSZE MÓWI "TAK" A GDY JUŻ WSZYSTKO JEST GOTOWE MÓWI "NIEEE" jak mamy problem to musimy prosić rodziców by poszli do dyrektorki dla uczniów nie ma czasu lub udaje że ich słucha (a potem nawija o czymś zupełnie innym) O zmiane nauczycielki musieliśmy prosić 2 lata (nauczycielka koło 70 która jedyne co potrafiła to nawijać o wszystkim czyli o niczym) Zmienia co pół roku nauczycieli co powoduje totalny chaos (ucze sie 3 rok i np mam 4 nauczyciela z danego przedmiotu bo każdy odchodzi z powodów zdrowotnych) Do kina nie bo mamy sie uczyć Na wycieczke nie bo mamy się uczyć NAJWYŻEJ W WEEKEND Ale huczne rozpoczęcie roku musiało się odbyć (NUDNE) wszyscy z miasta I TYLKO BYŁO SŁYCHAĆ CICHE ZIEWANIE A jeszcze jedną około 65% mam nowych nauczycieli w nowym roku szkolnym TYCH NAJLEPSZYCH ZABRAŁA (WYWALIŁA) TO ONI TWORZYLI KLIMAT ROŹDZIENIA "KIEDYŚ SZKOŁY JĘZYKOWEJ" teraz słabej namiastki tego co za czasów poprzedniej pani dyrektor było DO LICEUM NAPEWNO NIE BĘDĘ TAM CHODZIĆ PRĘDZIEJ WYBIORĘ ZAWODÓWĘ ps. SYTUACJA W ROŹDZIENIU JEST POPROSTU CHORA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jz Re: Ostatni rok i się stąd wynoszę IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 20:37 to racja z jezykami jest kiepsko teraz.....ale przeskok z LO do zawodówki masz ambicje nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:00 Doskonale rozumiem panie uczące w Liceum nr 1 w Sosnowcu. Nie dziwie sie, ze padły skargi pod adresen Szanownej Pani Dyrektor Teresy Zejdy poniewaz wczesniej czy pozniej tak musialo sie stac. Sama będąc na miejscu nauczycieli oraz psychologow z wyzej wymienionego liceum, postąpilabym tak samo. Jestem uczennica klasy drugiej. Miałam ten zaszczyt bywac na lekcach prowadzonych ( bardzo rzadko ) przez Panią Zejdę. Czesto bywało, ze wysyłala ona na zastepstwo swoją niedoświadczona w temacie sekretarke lub inna profesor równie podobnie nie zaznajomiona z materiałem dla klasy II. Będąc uczennica, nie mialam nigdy okazji zaskarzyc sie na dyrektorke poniewaz do kogo? do samej Dr. Teresy Zejdy? napewno nie mialabym pozniej u niej "zycia", iz wiem ze osoba ta potrafilaby perfidnie odegrac sie na mnie. Jezeli zaistnialaby kiedykolwiek mozliwosc glosowania, bylabym za zwolnieniem Pani Zejdy ze stanowiska Dyrektora szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen lo Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 19:04 witam nio tak to bywa w tej szkole ciez sie ze kogos wylalsa na zastepstwo bo tak jak by to nie byla jej lekcja to bys pewnei jeszcze dostala zjebke ze siedzisz pod klasa po lekcji ;-) Pamietam jak to kiedys pani Z mial waty do pani L. ze robi nam obszerne kartkowki np z lalki ;-) a przynajmniej zdamy mature a stawjac na pani problematyke ( bo sama muwila ze ona sie na tym skupia ) widze ze maturki nie zdalibysmy z powodu prostego bo porblematyki nie ma tak samo jak jej nie bylo na lekcjach cio wyslala pana gen chloste i wam tumaczyl porglem lektor lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *MaLuTkA*VoDkA*:) Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.smstv.pl / 192.168.20.* 10.09.03, 19:03 ŁO!!ALE JAZDA NORMALNIE TA DYRA JEST NIENORMALNA!!JUSZ PIERWSZEGO DNIA NA MNIE I NA MOJE KOLEZANKI WYDARLA SIE!!(bo nie moglysmy znalezc sali do ping ponga)!! TA DYREKTORKE POWIESIC ALBO WYWALIC!!!!HI!!ONA PSUJE TAK ZARĄBISTA ATMOSFERE W SZKOLE JAKA PANUJE!!!JA SIE CIESZE JEDEN POLSKI W TYGODNIU SUPER!!ALE Z DYRA?!?!!?!?!??I TAK PIERWSZEJ LEKCJI NIE MIELISMY!!CO ZA SZKOLE JA WYBRALAM BOZE.............!!!!!!!!!!!!!!ŁO A OSZCZEGALI MNIE PERZED TA DYRA MOGALAM ICH SLUCHAC BOZE..........!!!!!CO ZA DYRA I PO CO ONA TO WSZYSTKO ROBI?????????????? Z TEWGO WYNIKA JAKI MA PANI DYREKTOR WYSOKI POZIOM INTELGENCJI!!!HAHAHA!!! (oczywiscie nie "obrazajac"pani dyrektor hahahah)JA MAM TAKA PROPOZYCJE DLA PANI DYREKTOR MOZE PANI ZROBI SOBIE TEST NA INTELIGENCJE HMMMM???A POTEM POCHWALI SIE WYNIKAMI!!!HAHAHAHAH z powazaniem uczennica liceum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seemann85 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:08 Po co robić testy i tak kazdy wie że ona nie ma czegos takiego jak inteligencja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trin Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 20:47 To zupełnie tak jak Ty :p...zupełnie jak ty...choć nie czekaj... IQ ujemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LISTEWNIAK Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:30 Podziwiam nauczycieli którzy przełamali się, postanowili zmienić obecny stan rzeczy i zaczaść mówic... tak jak jest naprawde. To wcale nie jest śmieszne, oczywiscie ze młodziez potrzeboje silnej ręki (niekoniecznie męskiej - co udowodniła poprzedniczka obecnej pani dyrektor... szanowna pani R.) Jestem uczniem I klasy liceum, jednak że mam dużo do powiedzenia z racji tego, iż skończyłem tamtejsze gimnazjum w klasie z autorskim programem nauczania jezyka niemieckiego. Nie mam zamiaru na łamach tego forum wskrzeszać byłej pani derektor Alicji R., takze mojej nauczycielki fizykii. Chodzi mi poprostu o sam fakt podejscia obecnej pani dyrektor Zejdy do uczniów, nie wspominając już o sposobie w jaki traktuje nauczycieli. Ten jej "rygor" to lekka przesada... to co opisane jest w tym artykule to wieszchołek góry lodowej. Dla przykładu: kto słyszal, że uczniom nie wolno przebywać w szatni, bo jak twierdzi pani dyrektor młodziez organizuje sobie tam schadki. Smiechu warte!! Odkąd pani Zejda obieła funkcje dyrektora w szkole zepsóła sie atmosfera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne NOWA SEKRETARKA IP: *.coredump.biz 10.09.03, 19:31 witam nio to teraz pani zejda ma nowa pania sekretarke ktora jak widze ubustwia pania dyrektor wiec pewnie pani Z jest pod wrazeniem ze wkoncu znowu wygrala ;-) popieram i zyce starej pani sekretarce ktora byla mila i uprzejma zeby wygrala z ta kobieta a i owsze mjestem z pania pani nauczycielko mzoe nei bede pisal moich przypuszczen o kogo sie rozchodzi bo tu nawet nie podano pierwszej litery nazwiska wiec moge sie mylic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot [...] IP: proxy / 10.10.16.* 10.09.03, 19:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica I LO Do Pani Dyrektor IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 19:58 Bardzo mi przykro,że mimo iż dla szkoły zrobiła Pani tyle dobrego rozpoczęła sie na Pania jakaś dziwna nagonka. Tym bardziej,ze jest Pani jedna z niewielu osób życzliwych uczniowi w naszym liceum. Zastanawiam sie dlaczego wszyscy widzą tylko złe strony Pani pracy...Taka mentalnośc polaków UWIELBIAJA NARZEKAĆ i jak znajda powód to robia to bez zastanowienia. Jestem z Panią Pani Tereso :) a do wszystkich uczniów ZSO1 lubicie jak was traktuja w sekretariacie szkolnym?? Pani Z. próbowała z tym walczyć a no i jeszcze z tym,ze w "kiblach palą fajki " o czym ktos juz tu pisał.LUDZIE POMYŚLCIE TROCHE (wiem,że wiekszosc z was tego nie lubi, ale czasem wypada) TA KOBIETA ZROBIŁA PRZEZ ROK RZĄDÓW WIĘCEJ NIZ PANI RESZKE PRZEZ CAŁA SWOJA KADENCJĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Do Pani Dyrektor IP: *.telpol.net.pl / 172.16.5.* 11.09.03, 08:21 przydupas Tereski hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZENNICA 4 KLASY PISZCIE TEZ O INNYCH NAUCZYCIELACH KTÓRZY SIE MSZCZĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 20:34 ZAŁATWMY SPRAWĘ INNYCH NAUCZYCIELI, KTÓRZY UTRUDNIAJĄ ŻYCIE UCZNIOM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZENNICA KL 4 ... SIĘ MSZCZĄ NA UCZNIACH!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 20:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Podleśny i Dyrka...najlepsi nauczyciele!!!!! IP: *.smstv.pl / 192.168.10.* 10.09.03, 20:43 R.Podlesny i Sz.Dyrka to najlepsi nauczyciele jakich kiedykolwiek znalam.Zawsze mozna na nich liczyc,polegac i zawsze stana w obronie uczniow...Oni w przeciwienstwie do niektorych nauczycieli maja powolanie i poprostu robia to co najlepiej umia czyli swietnie ucza...DLATEGO JEZELI CHODZI O MATURE Z POLSKIEGO I HISTORII JESTEM PEWNA ZE JEZELI TA DWOJKA NAUCZYCIELI BEDZIE MNIE DALEJ UCZYC-TO ZDAM BEZ PROBLEMU--OCZYWISCIE NIE MOWIE ZE TYLKO ONI SA DOBRZY JEST JESZCZE KILKU NAUCZYCIELI ALE WIEKSZOSC NIESTETY ZOSTALA WYRZUCONA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KofAceL Ale niektórzy pierdzielą!!! IP: *.rod.sosnowiec.pik-net.pl 10.09.03, 21:14 To przesłanie kieruję do uczennicy I Lo która coś tam chciała osiągnąc chwaląc ludzi palących w tej szkole w kiblach. KOBIETO NIE ZABIERAJ GŁOSU W TEJ SPRAWIE!!!!!!! Eh szkoda gadać PS. A w dodatku Polacy w siatkę przegrali , o nodze nie wspomnę Po prostu porazka:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica tegoz LO Re: Ale niektórzy pierdzielą!!! IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 22:18 Naucz sie CZYTAC>>A JAK NIE MASZ ZAMIARU TO SAM NIE ZABIERAJ W TEJ SPRAWIE GŁOSU !! NAPISAŁAM ,ŻE DYREKTORKA PRÓBOWAŁA WALCZYĆ Z PALENIEM FAJEK W SZKOLE..ale cóz jak ktos czytac nie umie to ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>kelsi<< A CO WY NA TO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:25 JAK MYSLICIE <ZWRACAM SIE TERAZ DO UCZNIOW ROZDZIENIA>, CZY JEST SZANSA NA TO ZE ALICJA DO NAS WROCI? I ZE WROCA CI WSZYSCY KTORZY ODESZLI Z "WIADOMYCH" POWODOW? PS: MAM WRAZENIE ZE TA PANNA, UCZENNICA LO COS TAM, TO PO PROSTU JAKAS ZNAJOMA, KTORA MIALA W JAKIS SPOSOB URATOWAC SYTUACJE PANI Z. KARO! POGADAMY W KLASIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: A CO WY NA TO? IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 22:25 Cóz jeśli uważasz ze nie uczen nie moze miec dobrego zdania o dyrektorce to ok....ale dziwe sie ludziom którzy mają tak "ciasne" poglądy,ze słow niezgodnych z ich poglądami nie przyjmuja do wiadomości!...Nie będe ci sie tłumaczyc ale moge cie zapewnic z ja i nasz dyrektorka to ani nie rodzina ani znajoma moja zadna !Ja poprostu nic do dyrektorki nie mam. A to co robi (nie wszystko ale jednak) popieram w jakims stopniu....i nie mówie tu o staniu przy wejściu i pilnowaniu spoznionych CO DO FAKULTETÓW Z ANGIELSKIEGO BĘDĄ,A JEŚLI CHODZI O HISZPAŃSKI TO ZAJĘCIA TEZ SĄ ALE NIE W RAMACH ZAJĘĆ SZKOLNYCH WIĘC O CO SIĘ KŁUCICIE??A Z TEGO CO SŁYSZAŁAM TO I ROSYJSKI JEST !! tyle ze na normalny fakultet tez trzeba chodzić, bo ten jest tak zwanym gratisem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja z LO Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 21:42 Początek kadencji pani Z.w naszej szkole:usmiehnieta pani na oko bardzo zyczliwa"jezeli macie jaki kolwiek problem zglaszajcie sie z nim do mnie wspolnie napewno cos poradzimy, czekam na wasze propozycje i pomysly dotyczace szkoly"w rzeczywistosci pani dyrektor nie ma czasu na nasze pomysly a wlasciwie nie ma czasu wogole na nic(nie wiadomo co robi za zamknietymi drzwiami;) w tym roku paniZ. pozbyla sie najlepszej anglistki w szkole bo ta nie zgadzala sie z jej pogladami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NinDza :] MaSakra Co Sie PoRoBiŁo w Tej SzkoLe IP: *.telpol.net.pl / 172.16.1.* 10.09.03, 21:46 nie moge juz patrzec na te "dyrektorke" jeśli wogole mozna tak ja nazwać mam juz jej po dziurki w nosie jest dwulicowa i wogole fałszywa gdy rano tzn o 9 00(majac na 9 30) siedzimy na kwadracie ona z oburzeniem przechodzi i drze na nas swoja paskudna morde zebyśmy nie przyjerzdzali tak wcześniej ze szkoły nam nie wolno wyjśc nic nam nie mozna zrobic !! istne piekło nie wiem skad ta baba sie urwała niech wynosi sie z naszej szkoły ! bo nikt tak naprawde jej nie chce !! ostatnio chciałam wziac zaswiadczenie wypisanie go zajeło by sekretarce zaledwie 2 min. ale po co ja konczac lekcje o 12 25 musiałm czekać do 13 20 zeby łaskawie pani dyrektor wyraziła swoja zgode abym mogła wejsc do sekretariatu moze niedługo bedziemy mieli jakies specjalne przepustki jak wiezniowie !! do sprawy fakultetow nawet nie wracam bo az mnie cos trzepie jak o tym mysle !! dobrze ze jeszcze mamy prof. Dyrke dzieki niemu jakos jeszcze chodze do tej szkoły a jak jeszcze jego sie doczepi to ja nie wiem co to bedzie dobrze ze to moj ostatni rok !! niech ktos cos w koncu z nia zrobi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik 1 lo Re: MaSakra Co Sie PoRoBiŁo w Tej SzkoLe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:17 Jestem pracownikiem tej szkołY.Serce boli,że zwolniono tylu dobrych nauczycieli oraz wspaniałą panią Wilkę z sekretariatu.życzę jej,żeby wygrała sprawę.Nauczyciele są zastraszani.Sprzątaczki boją się otworzyć usta (oprócz "fioletowej"nomen omen też Tereski,która donosi)Apeluję do uczniów i ich rodziców,aby pomogli swoim nauczycielom.Ci,którzy szanowali i lubili poprzednią dyrektorkę są zwalniani i zastraszani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja z LO Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 22:14 a i tak najlepsza jest walka pani Znajdy z palaczami:)ostatnio kazala jednej dziewczynie zglosic sie do swojego gabinetu po czym stwierdzila ze ona nie ma czasu na zalatwianie tak blachych spraw!innym razem wdarala sie do damskiej ubikacji z wrzaskiem ze nie ma tu palenia i po kolei otwierala wszystkie kabiny(a co by było jakby ktos tam akurat robil siusiu??:)szczyt beszczelnosci i naruszania prywatnosci(dobrze ze przy wejsciu do szkoly nas JESZCZE nie rewiduja;)proponuje aby pani Z stworzyla palarnie która miala powstac gdy dyr.byla pani Reszke(niestety nie zdazyla bo przyszla Z:()mysle ze ta palarnia bylaby jedna dobra rzecza ktora zrobilaby ta kobieta podczas sprawowania urzedu dyr w naszej szkole;)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzystka Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: serwer:* / 192.168.1.* 10.09.03, 22:17 nie, mylisz sie, to nie jest tania sensacja, redakcja ma racje, taka sytuacja naprawde panuje w tej szkole. Wiem to, bo sama do niej chodze... Odkad mamy nowa pania dyrektor zycie w tej szkole powoli staje sie nie do wytrzymania. Pani Z. wszystko przeszkadza, wszystko chce zmieniac zaslaniajac sie regulaminem, ktorego rzekomo przestrzega (?) Ta kobieta naprawde potrafi utrudniac (choc to i tak za malo powiedziane) zycie wszystkim, nie tylko nauczycielom. Mozecie mi wierzyc albo nie, ale szkola za kadencji bylej Pani Dyrektor byla zupelnie innym miejscem, miejscem, do ktorego po prostu chcialo sie isc. Obecnie jestem w klasie maturalnej i choc to powinien byc teoretycznie najkrotszy rok szkolny, obawiam sie, ze praktycznie (a raczej psychicznie) stanie sie najdluzszym. Zdaje sobie sprawe, ze moja wiedza na ten temat jako uczennicy to nic w porownaniu, co naprawde sie dzieje w ZSO. Niemniej jednak, nawet my, uczniowie, widzimy, ze jest zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:18 Obecna pani dyrektor otacza sie ludzmi ktorzy moga przyniesc jej korzysc. Przyjela do pracy zone wice prezydenta Sosnowca!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 22:24 Moje dziecko skończyło tę szkołę kilka lat temy, gdy jako jedna z pierwszych szkół w Sosnowcu i kraju wprowadziła autorskie klasy językowe, Dyrektorem wówczas była p.Reszke. Dziś jako Szef Placówki zatrudniam wychowanków tej szkoły, którzy zdążyli ukończyć już studia. To była świetna SZKOŁA I WSPANIALI NAUCZYCIELE. Wiem, że dziennikarze są różni, ale są tymi którzy "wchodzą z ulicy" i chcą wiedzieć co oferuje im ta szkoła i jakie tu panują warunki. Tak więc PANI DYREKTOR jak PANI może WYPROMOWAĆ SWOJĄ SZKOŁĘ, a realia się naprawdę zmieniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuZeL Prosta dewiza dla Dyry?? IP: *.rod.sosnowiec.pik-net.pl 10.09.03, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ||||||||| [...] IP: *.rod.sosnowiec.pik-net.pl 10.09.03, 22:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsyte Cos ciekawego IP: serwer:* / 192.168.1.* 10.09.03, 23:12 te, a wiecie, ze znajda ma do nas pretensje o to, ze gdy mamy na 2, albo 3 godzine lekcyjna, to za wczesnie przyjezdzamy do 'jej jamy'??? w takim razie ja mam propozycje... moze jeszcze nam pozmnienia rozklady jazdy tak, zeby dopasowac je do dzwonkow w szkole???? i niby dlaczego nie mozna isc za potrzeba podczas lekcji??? moze jeszcze nam powie, ze mamy sobie pampersy przynosic??? jutro mamy jakas wizytacje z Rumunii... moze namowimy gosci, zeby ja ze soba zabrali i wywiezli daleko stad??? i jeszcze jedno!!! z tymi fakultetami to, powiem ci, durna babo, przegielas... jasne, na nie nie ma kasy, ale nie wiem kto ci kazal je tracic na 'obijanie' kaloryferow na korytarzach?!?! co, stare ci sie nie podobaly... no tak, ten twoj gust... kwadrat na zolto-niebiesko, dlaczego nie kazalas pomalowac na twoj ulubiony, CZARNY??? (w czerwone roze) mam nadzieje, ze kiedys przeczytasz te wszystkie komentarze, chociaz, z twoim charakterem i tupetem to i tak na niewiele sie zda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marim Re: Cos ciekawego IP: *.coredump.biz 11.09.03, 07:27 witam no ba ze z jej tupetem i tak nic to nie zeni nio podobno dzis przyjerzdzaja te Rumuny pewenie znowu w szkole bedzie sztywno bo pani Z musi sie pokazac jaka to na nie jest ..... ;-) co do kaloryferow to nie jedyny zjebany pomysl pani Z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milla beznadziejna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 23:30 Okropna polonistka...jeszcze gorsza wychowawczyni...kobieta o ktorej wogole szkoda cokolwiek pisac...wiem cos o tym bo mialam z nia niestety do czynienia przez 4 lata, koszmarne 4 lata, niezrobila nic procz rozbicia klasy na grupki...wtracania sie do prywatnego zycia...udawania kogos kim nigdy nie byla a mianowice przyjaznej osoby...wredna...falszywa babka, jak mogla wogole byc pedagogiem i kto wybral ja jeszcze do tego na dyrektora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOWAŻYSZ C Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 23:34 Boże jak ja tej kobiety nie cierpie.chodze do tej szkoły nie pierwszy rok. Ale to co sie dzieje to jest koszmar.Ta kobieta jest nienormalna i to dosłownie.Ja bym ją z czystym sumieniem zamknął w pokoju bez klamek i okien.Co ona <Przepraszam>KURWA robi z tą szkoła. CHCEMY PANIĄ RESZKE PRosimy WRÓĆ DO NAS p.s mam nadzieje że wywalom tą wariatke po tej aferze P.p.s Serdeczne podziekowania dla nauczycieli którzy sie jej postawili a także gazety wyborczej KOCHAM WAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus [...] IP: *.rasserver.net 10.09.03, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś