Dodaj do ulubionych

dentysta - endodencja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 11:53
Czy ktoś się leczy może na Mościckiego w gabinecie " Wesoły stomatologia" lub na Udziałowej w gabinecie "Ortodent"?

Jakie ceny i czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: kotlet Re: dentysta - endodoncja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 11:54
      Miało być endodoncja
      • Gość: pacjent Re: dentysta - endodoncja IP: 89.74.42.* 01.12.10, 12:20
        Witam jestem w trakcie lecsenia wlasnie dwoch zebow kanałowo.Byłem sie dowiadywac u dr Wesoły ale cena jednak mnie troszke przezaraziła.
        Polecam Ci gabinet na Dabroszczakow,lecze sie wlasnie u dr.Tomasz Wesoły cena spoko i bardzo miła obsłga,moge naprawde polecic tego lekarza
        Podam Ci tel do gabinetu 32 7853251 602458155
        • Gość: gienio Re: dentysta - endodoncja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.14, 16:10
          no coż, jak trzeba to trzeba do dentysty...z tego co mówił potrzebne rzeczy kupował w sklepie internetowym sklep.arsdental.pl ..przez co też cena usługi nie była wygórowana:) wiadomo wszystko się przekłada jakoś
        • samiamidi123 Re: dentysta - endodoncja 01.07.15, 20:55
          Endodoncja Kraków Nowa Huta www.dental4you.pl/endodoncja.php Jest tam bardzo fajna kadra, młodzi lekarze
    • beel000 Re: dentysta - endodencja 27.10.15, 20:41
      Zabieg endodotyczny mogę polecić w noadental, szcegóły znajdziesz na ch stronie www.noadental.pl/leczenie/leczenie-kanalowe/
      byłam i mogę powiedzieć, że jestem zadwolona. Najlepiej zadzwonić wcześniej i sie wszystkiego dowiedzieciec, ceny tez maja przystepne
      • Gość: Edyta Re: dentysta - endodencja IP: *.play-internet.pl 28.10.15, 20:19
        Polecam leczenie kanałowe pod mikroskopem w gabinetach na kukułek
        • carolla27 Re: dentysta - endodencja 01.11.15, 18:50
          Zadzwoń do Ortoprotex jesli jesteś z Łodzi, umów się na wizytę i sama zobacz. Pracują tam świetni specjaliści. Ja jestem osobiście zadowolona z podejścia i całokrztałtu leczenia.
    • Gość: agunia Re: dentysta - endodencja IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.19, 13:03
      jeśli możesz wybrać się do Poznania, to zobacz się z dr Markuniną z Enelmedu :) świetnie obeznana endodontka, specjalista w tej dziedzinie. chodzę teraz regularnie do dentysty haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka