Gość: agulak IP: *.cable.smsnet.pl 26.07.08, 10:00 prosze o rade gdzie moge znalezc prace na weekend w Sosnowcu, jestem studentka dziennych studiów i tylko taka praca by mi odpowiadala, bardzo prosze o jakies rady gdzie moge taka prace znalezc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulak Re: praca na weekend IP: *.cable.smsnet.pl 26.07.08, 17:59 no wlasnie ale ja nie znam tutaj zadnych agncji w ktorych moglabym sie starac o prace na promocjach;/ moze znasz jakas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pośrednik Re: praca na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 11:40 Interesowałaby Cie praca na kasie w Auchan własnie tylko w weekendy ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: praca na weekend IP: *.net.stream.pl 29.07.09, 21:58 mnie intersuje ukladanie towaru rozladunek nawet jakies sprzatanie obojetnie moj tel 515-186-214 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawe Re: praca na weekend IP: *.171.170.34.crowley.pl 28.08.08, 15:44 złóż CV w Lochach na Targowej,z tego co wiem to poszukują kelnerek i w ogóle pochodź po knajpach napewno coś trafisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: praca na weekend IP: *.telpol.net.pl 28.08.08, 18:22 albo firmy produkcyjne:) przez START PEOPLE w Katowicach do ERGOM-U LUB ER SI a przez ADECCO z Sosnowcu MAGNETTI MARELLI ale nie wiem czy tam są aktualne jeszcze weekendy. ja np za 3 soboty tylko, w miesiącu dostawałam w Ergomie (w er si stawka identyczna) 400 zł. Nadal tam pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
zajadka Re: praca na weekend 29.08.08, 19:56 Tylko nie Lochy!! Nie zaplacili mi kasy za prace! to byl tylko weekend ale dla mnie az. Pozniej sie dowiedzialam, ze oni lubia tak robic... brac na probe a pozniej nie placic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowicz Re: praca na weekend IP: *.chello.pl 07.12.08, 22:45 teraz przed swiętami jest duzo promocji po sklepach to za hostesse możesz iść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo Re: praca na weekend IP: *.chello.pl 08.12.08, 20:41 albo skręcanie długopisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfonso praca na weekend IP: *.chello.pl 20.05.09, 14:13 Jestem szefem pewnej firmy i moge Ci dać prace jako kobieta do towarzystwa,jeżeli jesteś ładna to gwarantuje nawet 200 Pln na rękę za godzinę pracy.Jeżeli jesteś zainteresowana to zostaw tutaj wiadomość.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anussc Re: praca na weekend 30.10.09, 18:00 szukam pracy a Auchanie lub Plejadzie w Sosnowcu na weekend a nie skończyam jeszcze szkoły mam 18lat. Moj kontakt anussc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: praca na weekend IP: *.cable.smsnet.pl 04.11.09, 16:53 Szukam pracy tylko na weekendy(jestem studentką studiów dziennych). Może byc w Auchanie lub Plejadzie albo w innej dziedzinie. Informacje o jakiejś posadzie proszę na adres : klaudusia__13@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: praca na weekend IP: *.cable.smsnet.pl 04.11.09, 18:06 Jeśli można, oficjalny mejl brzmiałby lepiej jako imie.nazwisko@domena, nie żebym się czepiał, taka rada na przyszłość przy pisaniu do instytucji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: praca na weekend IP: *.cable.smsnet.pl 04.11.09, 22:39 Szukam pracy tylko na weekendy(jestem studentką studiów dziennych). Może byc w Auchanie lub Plejadzie albo w innej dziedzinie. Informacje o jakiejś posadzie proszę na adres : kowalska_klaudia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś