Gość: dorota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 14:22 czy jest w sosnowcu dobre przedszkole,moze sa prywatne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczka1978 Re: przedszkole 23.01.09, 18:53 są dobre przedszkola miejskie i są też dobre prywatne. Ja mam doswiadczenie z przedszkolem w Centrum Zabawy i Rozwoju Elfik na Prostej - przedszkole prywatne z super podejsciem do dzieci. Z tego co wiem Elfik od marca otwiera nową placówkę - przedszkole na przeciwko REALa w Sosnowcu (ul.Stalowa chyba). Najlepiej wejść na ich stronę albo zadzwonić lub przejść się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k przedszkola w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 13:44 W znajdywaniu przedszkoli w Sosnowcu może pomóc ten serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: przedszkola w Sosnowcu IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 13.04.09, 11:33 a czemu nie na wawelu ? to przeciez dobre pezedszkole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manti-3 Re: przedszkola w Sosnowcu IP: 81.210.69.* 13.04.09, 19:26 a co jest w nim złego? każde dziecko traktuje się tak samo a jeśli z nim jest coś nie "tak" to wiadomo przedszkole złe, a już sami rodzice w kazdym znajdą wine tylko nie w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manti-3 Re: przedszkola w Sosnowcu IP: 81.210.69.* 13.04.09, 19:30 w prywatnych jest zasada klient nasz pan płacisz masz. W państwowych może trochę lepiej dziecko nie jest naj, naj bo liczą się też inne. Pani prawdę mówi o dziecku , wiec nie wiem co lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nooo Re: przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.09, 10:51 Wszytstkie tyklo nie przedszkole nr27 na wawelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 11:20 Na wawelu liczą sie nietety układy. Mojego syna wypisałam w zeszłym roku zaraz jak zwolniłam się z poprzedniej pracy bo miał problemy zdrowotne. Pani dyrektor obiecała że będzie miał miejsce w tym roku, dzis sprawdzałam niema go nawet na liście rezerwowej Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja Re: przedszkole 04.05.09, 11:51 na środuli w tym przedszkolu koło szkoły z armatą przyjmowali wszystkie zgłoszone dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: przedszkole IP: *.chello.pl 05.05.09, 22:20 a moje dziecko nie dostało sie do przedszkola na śliwki:(( Odpowiedz Link Zgłoś