sandwich1 14.11.03, 06:53 Czy można założyć tu podforum - "co się dzieje w szkołach średnich"-, bo naprawdę nie wszystkich to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Do sandwicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 10:43 To zgłoś jakiś temat. A że w szkołach dzieje sie dużo ciekawego , to o nich sie pisze.Szkoły też są w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Do sandwicza 14.11.03, 10:49 Ale ilość postów na temat sosnowieckich liceów i gimnazjów przekroczyła już chyba połowę objętości tego forum, więc myślę, że czas założyć podforum. Niech nawet będzie "Sosnowiec nie związany ze szkołami" PZDRW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 14:29 hop! do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Do admina 17.11.03, 16:24 Za małe to forum na razie, żeby zakładać podfora tematyczne. Ale gdy się bardziej rozwinie, to kto wie? Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Do admina 18.11.03, 22:03 A forum Dąbrowa Górnicza też za małe, ze je zamykacie? Może jakaś napierdalanka żydowsko-masońsko-katolicko-komunistyczno-hanysowa jak w Aktualnościach czy Kraju ożywi to forum i w swej łaskawości pan ADMIN je zostawi w spokoju. Można skasować ten wątek z przyczyn regulaminowych, mnie to rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Do admina 19.11.03, 20:40 Co jest z Dąbrową. Albo sie określ szanowny adminie, że zamykasz w kibini mater to forum, albo je udostępnij. Odpowiedz Link Zgłoś
agitator Re: Do admina 20.11.03, 02:01 Ty olo naprawdę jesteś zdrowo walniętym starym pierdołą. Twoje andropauzalne narzekanie i wiecznie czepianie wychodzi już bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Do admina 20.11.03, 06:43 Masz wyjątkowo osłabione boki. Musisz sobie załozyć gorsecik. Na główkę też. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Do admina 20.11.03, 08:02 Być może wchodziłeś przez stary adres www.gazeta.pl/forum/... teraz jest forum.gazeta.pl/.... czy coś takiego. Forum jak już pewnie zauważyłeś ma się dobrze może poza tym że nikt go na razie nie odwiedza za często. Mam nadzieję, że to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Do admina 20.11.03, 09:39 Znalazłem, a Adminowi, już "bez nerw" życzę przyjemnej dniówki Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Do admina 03.12.03, 15:49 Ale tu sobie już szkolne kampanie wyborcze robię. Niech sobie założą prywatne szkolne fora, albo niech im kochana administracja stworzy podforum. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Do admina 05.12.03, 11:23 Witaj Sandwich Zastanawiam sie czy trochę nie przesadzasz. Z 50 wątków na pierwszej stronie Forum Sosnowiec o życiu szkolnym traktuje 5. Nie jest to więc chyba zbyt uciążliwe. Co do tworzenia podforum? Hmm. Chyba zbyt mało by się na nim działo (oczywiście jeśli uczniowie sosnowieckich szkół zechcą sobie założyć takie prywatne forum, to jak najbardziej). I pytanie takie: co będzie jeśli zbierze się tu kilka osób dyskutujących o kulturze w mieście albo o komunikacji, albo o restauracjach, albo o problemach osób niepełnosprawnych itd. To też nie wszystkich interesuje. Zakładać na te wszystkie tematy podfora? Oczywiście, jeśli dyskusje 'oświatowe' miałyby zdominować to forum, można by się zastanowić nad rozwiązaniem, ale chyba jeszcze nie przyszedł ten moment. Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Do admina 05.12.03, 12:04 Restauracje, komunikacja itd. są w mieście. Mogę tam iść. Nie sądzisz jednak, że pójdę oglądać kible do Staszica, albo że interesuje mnie czyjaś kampania wyborcza na przewodniczącego szkoły. To tematy typowo zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Do admina 05.12.03, 12:42 Na 3324 posty 933 dotyczy szkół. Ale może masz rację. Poczekajmy jeszcze. Oni się dopiero zaczęli rozkręcać. Tak od października. pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Do admina 03.12.03, 15:51 No dla mnie to już spam! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=9457748 Odpowiedz Link Zgłoś