arcykr 06.12.03, 11:43 Czy chcecie być w jednym województwie z Częstochową, ale nie w jednym województwie z Katowicami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakowlew Re: Pytanie IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 06.12.03, 12:04 Poza tym żadamy dostępu do morza Chińskiego, cieplejszego kilmatu, przeniesienia Tatr na Środulę oraz 561ha pola golfowego w miejscu dzisiejszego Bielska-Białej. A i domagamy się oczywiście zmiany nazwy Rzeczpospolita Polska na Rzeczniepospolita Sosnowiecka. Po co takie pytania? Chcesz zostać prezydentem/premierem/itp i to zmieniać? PO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Pytanie 06.12.03, 15:02 Gość portalu: Jakowlew napisał(a): > Po co takie pytania? Żeby arnold7 poznał opinie ludzi z Sosnowca. On chce zrobić na terenie historycznego G. Śląska referendum w sprawie oddzielenia od reszty obecnego woj. śląskiego i utworzenia regionu autonomicznego obejmującego również Opolszyznę. Chcesz zostać prezydentem/premierem/itp i to zmieniać? Może arnold7 chce? PO CO? Sam próbuję to od arnolda7 wyciągnąć... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=8985064&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=9484415 Odpowiedz Link Zgłoś
owzszdizm Re: Pytanie 06.12.03, 13:16 A mnie się marzy taka sytuacja, że Katowice i Sosnowiec to Wiesbaden i Mainz. Oczywiście zdając sobie sprawę z rzeczywistości takich marzeń w Celach Działalności OWzSZDiZM umieściłem pnk. 3a) Cele działalności OWzSZDiZM -- strona internetowa OWzSZDiZM Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do arnolda7 07.12.03, 12:19 arcykr napisał: > I co ty na powyższe odpowiedzi? Duzo tych odpowiedzi, hhehhee. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Do arnolda7 07.12.03, 12:25 A ilu Was na Katowicach pieprzy o autonomii dla śląska.? Dwóch, trzech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcykr Re: Do arnolda7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 15:51 arnold7 napisał: > 34 Ilu jest za a ilu przeciw? > Sprawdzilech u admina. Ty i admin macie jekies konszachty. A może ty jesteś adminem? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do arnolda7 07.12.03, 16:42 Gość portalu: arcykr napisał(a): > arnold7 napisał: > > > 34 > Ilu jest za a ilu przeciw? > > > Sprawdzilech u admina. > Ty i admin macie jekies konszachty. A może ty jesteś adminem? Tak, jestem adminem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcykr Re: Do arnolda7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 10:50 arnold7 napisał: > Tak, jestem adminem. Możesz to udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do arnolda7 08.12.03, 17:02 Gość portalu: arcykr napisał(a): > arnold7 napisał: > > > Tak, jestem adminem. > Możesz to udowodnić? Prosze bardzo: Śląsk, Narodowość Śląska (3724) Założyciel: arnold7 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10650 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcykr Re: Do arnolda7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 10:19 Chodziło mi o forum Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do arnolda7 09.12.03, 21:48 Gość portalu: arcykr napisał(a): > Chodziło mi o forum Katowice. Napisalem, ze jestem adminem. Nikt nie pytal, na jakim forum. Mosz jakos baba Arcykr? Jako uona s tobom strzimie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcykr Re: Do arnolda7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:10 arnold7 napisał: > Mosz jakos baba Arcykr? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do arnolda7 13.12.03, 10:58 Gość portalu: arcykr napisał(a): > arnold7 napisał: > > > Mosz jakos baba Arcykr? > Nie. To juz wszysko rozumia. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Do arnolda7 07.12.03, 16:08 To sobie teraz wyciągnij średnią statystyczną. Czyli... a co ja Ci będę mówił. Przecież jesteś specem od propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do arnolda7 07.12.03, 16:47 kelo napisał: > To sobie teraz wyciągnij średnią statystyczną. Czyli... a co ja Ci będę mówił. > Przecież jesteś specem od propagandy. Srednia pokrywa sie z wynikami forumowych sondazy. Niestety, nie wszyscy maja dostep do netu, a wielu z tych, ktorzy maja, nie wchodzi na forum. Dzieki otwartej formule na forach GW mozna mowic o wszystkim, a szczegolnie o tym, co jest niewygodne i przemilczywane w masowych mediach czy podrecznikach. Pamietacie, jaka burza rozpetala sie po artylule o "obronie" Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do arnolda7 08.12.03, 11:06 kelo napisał: > Przecież jesteś specem od propagandy. W propagowaniu wizerunku Ślązaka jako szowinistycznego chama to on jest rzeczywiście niezły. Prawie jako olo117.. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Miejski Dom Kultury "Połunie" i RAŚ zapraszaja na 07.12.03, 13:00 dyskusje: "Górny Śląsk, Zagłębie,Częstochowa, Żywiec - czy koniecznie w jednym województwie?" Dyskusje poprzedzi prelekcja dr Piotra Greinera z UŚ "Górny Śląsk w czasie i przestrzeni" Dyskusja odbędzie się w Domu Kultury w Katowicach_Piotrowicach, ul. Waltera- Jankego 136, dnia 12.12.2003, o godz. 16.30. Wpadnij Kelo, podyskutujemy w realu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Miejski Dom Kultury "Połunie" i RAŚ zapraszaj 08.12.03, 06:29 Spójrz w kalendarz, w tym dniu o godz 16 będę zajęty wieloma przyjemniejszymi rzeczami, niż dyskusja o autonomii śląska, bo do tego rzecz się sprowadza. Ale dziękuję za zaproszenie. W sobotę będę w Katowicach ale nie w Piotrowicach a w samym centrum, powspominać szczenięce lata. Pozdro olo Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Miejski Dom Kultury "Połunie" i RAŚ zapraszaj 09.12.03, 00:07 To jest piatek, a nie sobota. Warto przeczytac: www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,1813286.html Pyrsk Gorole! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Miejski Dom Kultury "Połunie" i RAŚ zapraszaj 09.12.03, 06:19 arnold7 napisał: > To jest piatek, a nie sobota. ---------------------------- Ale w sobotę nie mogę pić, bo muszę do Katowic dojechać na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Miejski Dom Kultury "Połunie" i RAŚ zapraszaj 09.12.03, 06:38 OK, rozumia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsi;fdsfijdl;fds aAAAAA IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.12.03, 18:01 jako zaglebianka stanowczo sie nie zgadzam... jakie kieleckie???? po takiej reformie to zaglebie bedzie bidne jak niewiem , ludzie zastanowcie sie co robicie!!!!!!!! kielce i sosnowiec ... dobre :PPp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo117 Re: aAAAAA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.03, 21:40 Ja! I to był prawdziwy okrzyk rozpaczy Zagłębianki :-00 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: aAAAAA 13.12.03, 22:33 Czamu zodyn niy chce Zoguymbia? Mozno weznymy ta siyrota, wychowiymy, amerykance kupiom? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Do olo i arnolda 14.12.03, 13:31 I wy chcecie kogoś uczyć kultury? Zacznijcie od siebie! Odpowiedz Link Zgłoś