lukaszmajow 03.12.09, 18:03 słyszałem że w kobyłce na przeciwko urzędu miasta otworzył się bar sushi . Wiecie może czy da radę zamówić na wynos z tego lokalu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
editss Re: sushi 07.12.09, 18:56 w kobyłce nie znam, ale napewno z zielonkowskiego sushi dowożą:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszmajow Re: sushi 09.12.09, 15:18 Byłem w barze i zmawiałem na wynos. Sto razy lepsze niż w Zielonce . Odpowiedz Link Zgłoś
zelixa Re: sushi 10.12.09, 18:48 A co można by polecic komuś kto jeszcze sushi nie jadł Nie mialam okazji,a chcialabym spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
polanski6 Re: sushi 22.12.10, 02:16 Polecam Sushi Bar w Wołominie ( nobotake.pl ) obsługa na pewno doradzi i pokieruję cię przez kulinarną podróż w Japońską kuchnię. Ja osobiście jestem ich stałym klientem i zapraszam, polecam to miejsce każdemu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ananaz Re: sushi 28.12.09, 12:53 z przykrością muszę napisać, że to najgorsze sushi jakie kiedykolwiek jadlam. Z przykrością...bo jestem fanką sushi i bardzo mnie ucieszyła wiadomość, że tego typu knajpka powstała w Kobyłce. To w Zielnce mi osobiście bardziej smakowało. Leon 22.01.2007, Ina 13.06.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
polanski6 Re: sushi 21.12.10, 01:08 Na przyjacielskiej (plac 3 maja) w Wołominie otworzył się lokal sushi i szczerze go polecam. Sushi naprawdę wyśmienite ryba i inne składniki świeżutkie i dobrej jakości ( a parę kilo surowej ryby z ryżem już zjadłem w życiu), Dostawa do domu i mogę zapłacić kartą, czego chcieć więcej. Warto odwiedzić i skosztować. Polecam nobotake.pl Odpowiedz Link Zgłoś