altu 12.02.04, 13:50 Osoby przybywające na Forum Wołomin, a nie będące jego mieszkańcami, prosimy o pozostawienie wpisu pamiątkowego w tej "księdze gości". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Pruszków 12.02.04, 18:23 bardzo lubię Forum Wołomin tylko trochę mi na nim samych Wołominian brakuje.Kochani, co z wami, gdzie się podziewacie? Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Witamy gości / Pruszków 12.02.04, 21:15 Z przyjemnością zaliczę się do gości FWołomin. Chociaż nie wiem, czy to tak do końca uzasadnione, bo od 14 lat regularnie w tym mieście bywam z racji posiadania przez moją rodzinę działki pod Wołominem. Za Wołominem..., nad Wołominem...? No w każdym razie - w okolicach:), zależy jak czytać mapę;) Altu, a propos Twojej sygnaturki: jestes pewna że to Ty masz Wołomin? Może to Wołomin ma Ciebie? ;-) Wołomin has you... Podążaj za białym króliczkiem! Pozdrawiam serdecznie cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
jackussi Re: Witamy gości 14.02.04, 07:59 Witaj_cie Altu i Wołominiacy. Mieszkałem w Wołominie kilka ładnych miesięcy .Stąd pochodzi moja żonai tu przyjeżdżałem na randki. Teraz tam jeżdżę od czasu do czasu i..wiecie, trochę jetem przygnęboiny jak jestem w Wołominie. Wołomin jest chyba zbyt blisko wawki aby żyć swoim życiem. Mało jest nowych budynków i niewiele się zmieniło przez ostatnie 15 lat.No budynek sądu jest taki jakby to był sąd dla całej Pl Trochę obgadałem ten wasz (mój) Wołomin,takie są jednak moje odczucia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pio-te-rek Re: Witamy gości! 17.02.04, 20:56 Wiatamy gospodarzy gospodynie !!! gosc pruszkowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Witamy gości! 18.02.04, 09:49 Witam, witam... Szkoda tylko, że goście na to forum przychodza częściej niż mieszkańcy Wołomina... Może niedługo się to zmieni.. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Witamy gości! 19.03.04, 15:12 Pozdrowienia z Pruszkowa zasyłam Szanownej Moderatore oraz wszystkim wołomińskim Pisaczom i Czytaczom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Witamy gości! 20.03.04, 12:03 Hm... witam ponownie.. więcej tych Czytaczy pewnie. Fakt, że trzeba sie logować trochę utrudnia ludziom "wypowiadanie się" na tym forum... he he... błotkiem rzucać juz nie można, a raczej nie wypada... Nic to, przywykną, i jak wszystkie fora będą tak wyglądały, to się może bardziej ośmielą... Póki co pozdrawiam, wieczorem jadę na "włości", czyli do Wołomina...na piffko..:) Odpowiedz Link Zgłoś
st19 Re: Witamy gości! 22.04.04, 18:34 ahhahaha ja tesz sie wpisze. pozdro dla kumpli z Wolomina, ziomkow hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czamajka Re: Witamy gości! 12.05.04, 21:00 Kozienice pozdrawiają Wołomin i jego mieszkańców :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia542 Re: Witamy gości! 12.06.04, 15:10 Pozdrawiam serdecznie z Olsztyna:) Dawno, dawno temu bywałam często w Wołominie u babci na wakacjach. Niestety babci nie ma, domu nie ma, podobno powstało tam nowe osiedle. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Witamy gości! 16.07.04, 11:26 Lipcowe pozdrowienia z Pruszkowa przesyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Witamy gości! 21.07.04, 00:18 Przekazuję w dzierżawę wieczystą Waszą część serwisu Z ostatniej chwili: Z ostatniej chwili>> Podobno sekretne rozmowy szpitalne Z(a)nikającego Olka z Uśmiechniętym Leszkiem dotyczyły przywrócenia Mylerowi wiecznego i niczym nieuzasadnionego optymizmu Kwacha w postaci zewnętrznie widocznej. Jak wiadomo, Grabarz z Łodzi zgubił był w lesie koło Piaseczna swój uśmieszek, a mąż Jolki, tego akurat ma w nadmiarze i w wielu wersjach zresztą. Rozważa się implantację wersji 'uśmiech dla opozycji' z udziałem młodych chirurgów amatorów z miasteczek Mazowsza. O koniecznym uzupełnieniu brakującego 1 miliMylera będzie kiedy indziej. Podało Lokalne Radio Wołomin w wiadomościach środkowonocnych. '4.02.6 autor: rolotomasi inne przykłady forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10561434&a=11100586-- Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Witamy gości! 23.04.05, 19:32 cos dawno zaden gosc nas nie nawiedzil (odwiedzil?) moze znowu Wolomin powinien byc w sygnaturce ?? Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Witamy gości! 11.05.05, 14:37 Altu kochanie - nie marudź. Chociaż nie wiem czy się nadam na pociechę, w końcu ilu może być gości z Pruszkowa ;) Hmmm... chyba pójdę teraz na spacer do Legionowa. Znajomych poszukam. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Witamy gości! 12.05.05, 00:47 lepiej popracujcie jeszcze nad aktywnością, rozpropagujcie się na jakichś lokalnych stronach a ten erleusortok to wszędzie zajrzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Witamy gości! 12.05.05, 10:12 > a ten erleusortok to wszędzie zajrzy;) Prochazka tez..:) coś się bardzo medialni zrobiliście. zeby nie powiedzieć, że ruchliwi.. wszedzie was pełno.. no i dobrze ;) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Witamy gości! 12.05.05, 11:27 bo ntak jakoś ogólnie wszyscy zaczęli do siebie zaglądać, jakies przyjaźnie podwarszawskie zaczęły się tworzyć, zwłaszcza w tej grupie Pruszków-Legionowo- Otwock-Łomianki-Wołomin. Do nas też przecież zaglądają inni:) Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Witamy gości! 08.06.05, 21:51 Jeszcze raz Olsztyn:)) Pozdrawiam w zimny czerwcowy wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Witamy gości! 09.06.05, 12:02 > Do nas też przecież zaglądają inni:) dobrze, że nie obcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tu.joanna Re: Witamy gości! 16.06.05, 22:11 też się wpiszemy, a co ;) jesteśmy tu tylko zameldowani, ale statystyka też się liczy, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zosinek2 Re: Witamy gości! 12.06.05, 22:52 Za aktywni to Wy nie jesteście, niestety. A o Wołominie można by dużo napisać. Mimo wszystko - pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiuf Re: Witamy gości! 13.06.05, 16:35 Zosinek2 skoro masz pomysły to pisz w sumie to po to jest forum.A ta cisza ostatnia to z powodu pogody.... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.raciborski Re: Witamy gości! 12.06.05, 23:25 Ja nie jestem gościem, no ale początkującym Wołominiakiem tak jakby. :-) Podoba mi sie to miasto. Bez nadęcia podwarszawskiego. Takie normalne, dośc syfiaste i biedne, ale normalne :-). No i kapitalny rynek tu jest. Pozdrawiam ar Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiuf Re: Witamy gości! 13.06.05, 19:55 Wołomin nie jest biedny tylko zaniedbany---dochody miasta są duże Odpowiedz Link Zgłoś
adam.raciborski Re: Witamy gości! 14.06.05, 21:25 :-) To gdzie sa te duze dochody miasta? ar Odpowiedz Link Zgłoś
jagna.k Re: Witamy gości! 11.07.05, 18:57 Ha, wpiszę się i ja, choć ze mnie gość-niegość. Trudno ocenić po tylu latach mieszkania w tym mieście. Ale teraz na zasłużonym odpoczynku od Wołomina. Wracam z nostalgią, ale nie za często, bo wolę mniejsze miasta. Chętnie pogadałabym z absolwentami LO Nałkowskiego matura '86. Może jakiś się zabłąkał? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiuf Re: Witamy gości! 25.07.05, 11:38 Jak się okazuje nasze zwiazki z Pruszkowem są spore. Mieliśmy wspólnego burmistrza a w latach 50. prąd w Wołominie pochodził z pruszkowskiej elektrowni Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Witamy gości! 25.07.05, 17:03 w latach 50. prąd w Wołominie pochodził z pruszkowskiej elektrowni o, to tego nie wiedziałem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tu.joanna Re: Witamy gości! 25.07.05, 22:01 a ja maturę tam robiłam, ale w 91. Pozdrawiamy, Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiuf Re: Witamy gości! 25.07.05, 22:17 Stary.Prochazko a może byś zrobił porządek z hasłem "Pruszków" w Wikipedii, jakieś herb umiescił itp Odpowiedz Link Zgłoś
topol71 Re: Witamy gości! 27.07.05, 06:30 pozdrawiam z Kobyłki, z powodu wakacji wszędzie mała aktywność - o forum Kobyłka nie wspominając, więc jesli pozwolicie czasami rypne jakis wpisik. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Witamy gości! 01.08.05, 15:10 rypnij.. nawet czesciej niz od czasu do czasu.. :) \pozdrawiam lekko zaduszona przez pogode ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Pruszków 03.08.05, 18:37 dziękuję za zwrócenie uwagi, wrzucę temat na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś