asbb 05.12.04, 09:40 zainteresowal mnie handel w Forex. Czy ktos moze mi podac pare rad? Dziekuje z gory! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.grabowski Re: Forex 22.03.05, 14:41 Forex - rynek o niesamowitych możliwościach. Tylko dla ludzi o otwartym umyśle. e-rozwiazania.webpark.pl/art/forex.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomTG Re: Forex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:46 Organizacja Studencka "Paneuropa" Akademii Ekonomicznej w Katowicach zaprasza do wzięcia udziału w pierwszej ogólnopolskiej grze dla wszystkich studentów na rynku walutowym FOREX. Poczuj skoki kursów i szybkie bicie swojego serca inwestując 250.000$. Zostań grubą rybą wśród rekinów finansjery! Zapisy do 31.03.2005 na stronie www.paneuropa.eu.org/kmi Do wygrania cenne nagrody! Zapraszamy! Gra jest częścią projektu "Kwiecień Miesiącem Inwestycji" prowadzonym na terenie Akademii Ekonomicznej w Katowicach. Projekt ten składa się z szeregu prelekcji, warsztatów i szkoleń z zakresu inwestycji. Więcej informacji na stronie! W razie jakichkolwiek pytan prosze o kontakt. mail: tom@overkill.pl gg: 7702963 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Forex IP: *.net.autocom.pl 23.03.05, 14:44 Mozesz zajrzec do mnie republika.pl/forex_world/ --------------------------------------- Tygrysek moosw.republika.pl - sygnały systemu na FW20 republika.pl/forex_world/ Odpowiedz Link Zgłoś