IP: *.chello.pl 16.06.05, 17:48
Kupilem akcje BIOTON za 6,00 .Co sadzicie ???
Czy w piątek wyskakiwać z niego czy przytrzymac ???
Z parkietowym pozdrowieniem BYCZYSKO :) Z gory dzieki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: paweł Re: bioton IP: *.244.153.10.debica153.tnp.pl 16.06.05, 19:20
      moim żle zrobiłeś że je wogóle kupiłeś, przynajmniej w tej cenie, ja na Twoim
      miejscu jak najszybciej wyskoczył bym z tego papieru. Duże obroty świadczą o
      tym że ci którzy zakupili akcje w okolicy 4 czerwca zaczynają powoli się
      wycofywać, a kupują głównie nowicjusze którzy ni załapali się do końca na lotos
      (moim zdaniem niewypał) i próbują sił w innych papierach. A więc wyskakój puki
      nei stracisz za wiele !!
      • Gość: ircia Re: bioton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:30
        Nie zgadzam sie z Twoja opinia. Wedlug mnie spolka dobrze rokuje na przyszlosc,
        kontrakty w Rosji, teraz te pieniadze z ministerstwa. Byc moze w najblizszych
        dniach kurs sie lekko schlodzi ale srednioterminowo i dlugoterminowo to swietny
        zakup nawet po cenie 6 zl. Wyniki za 3 kw. br powinny byc imponujace bo juz
        beda pierwsze owoce z kontraktow. Sadze ze do konca roku kurs siegnie 10 zl.
        Pozdrawiam
        • Gość: Eisenhower11 Re: bioton IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 21:48
          Sytuacja fundamentalna tej spolki i mozliwosci rozwoju wciagu kilku lat moga
          wywindowac cene akcji do kilkudziesieciu zlotych nie zdziwiloby mnie to. Ps
          a co Ty chlopie o obrotach mowisz spojrz napakiety abedziesz wiedzial kto moze
          kupowac.
      • Gość: Eisenhower11 Re: bioton IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 17.06.05, 12:13
        Wyskakiwac najkorzystniej jest zwlasnych majtek mozna to robic do bolu bez
        zadnych kosztow transakcyjnych.
    • Gość: pawełek3 Re: bioton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:42
      chciałem kupić poniżej 4 zł ale niestety mi uciekł, wiec postawiłem na KGHM,bo
      miedź drożeje na giełdach światowych i może jeszcze dogonie bioton
    • tym00 Re: bioton 19.06.05, 20:45
      mialem bioton. i wywalilem powyzej 6,3
      w pt. w zamian zapakowalem się w elka.
      pomysl... i Ty .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka