mamograf 29.03.06, 23:46 Czy nie mozna by do postów dołaczać rysunków w jpg-u przydało by sie nie musza byc duze np 200x100piksli maks. Przy komentowniu kursów i wykresów w forum o giełdzie bardzo by sie przydały. Ktoś mnie popiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ant777 Re: Admin mam pytanie ???? 30.03.06, 07:17 tu admin zagląda raz na ruski rok. musisz do niego napisać, mail do szefa szefów: jabber@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elamigo1 Re: Admin mam pytanie ???? 30.03.06, 08:56 na dole jest link"złoś problem lub błąd" - kiliknij to jabbur się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Admin mam pytanie ???? 30.03.06, 12:57 elamigo1 napisał: > na dole jest link"złoś problem lub błąd" - kiliknij to jabbur się odezwie. faktycznie, nie jabber ale jabbur@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Admin mam pytanie ???? 31.03.06, 19:43 Przybywam :) Niestety to niemożliwe. Możemy pokombinować, np. Wy założycie na blox.pl bloga poświęconego giełdzie (taki dziennik internetowy), w którym będziecie zamieszczać wykresy - a ja wstawię link do niego w nagłówku forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś