aaagatas 24.05.06, 10:12 Witam, nie było mnie przez chwile w kraju i nie miałam dostępu do internetu aby kontrolowac jupitera wracam a tu co spadek pogania spadek co sie dzieje czy ktoś mi to wytłumaczy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek9630 Re: Jupiter ??? 24.05.06, 10:28 Masakra krew sie lała strumieniami i lac sie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatas Re: Jupiter ??? 25.05.06, 17:27 Ojjj źle bardzo źle :( Jak myślicie do ilu może jeszcze spaśc ?? To samo tyczy się też 12Piasta !? Dzięki za info :) A tak na marginesie jak szło do góry to tak głośno było o tych nif a teraz jak by makiem zasiał czy nik nic nie ma do powiedzenia na ten temat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Jupiter ??? 25.05.06, 17:52 ja mam 2000 akcji. dokupowalem po 3,6 nawet. PP 1:1 bede mial 4000. i niech lezy z 3 lata. bedzie na przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatas Re: Jupiter ??? 25.05.06, 18:10 No też wychodzę z załozenia że jest to inwestycja terminowa ale mnie trafia jak widze takie spadki wiem wiem do góry cały czas tez nie bedzie szło ale choc na "0" przez pare dni by postało :') Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Jupiter ??? 25.05.06, 18:32 nie wiem czemu do akcji mam wiecej cierpliwosci niz do funduszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
inntacto Re: Jupiter ??? 27.05.06, 19:15 spokojnie zostało kilkanaście sesji do pp, spółka tańsza od wartości księgowej, cena zysk wyjdzie na na bardzo dobrym poziomie koło 2,6 uwzględniając zysk z pro futuro a wiadomo jak to powinno wpłynąć na kurs ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
btb Sprawdź sobie wartość aktywów na akcję 27.05.06, 21:33 Zanim się kupi dobrze jest zajrzeć do sprawozdania. Odpowiedz Link Zgłoś
inntacto Re: Sprawdź sobie wartość aktywów na akcję 28.05.06, 18:25 oki w wynikach była strata ale jak będzie juz uwzględniony zysk ze sprzedaży pro futuro to c/z moze byc koło 2,6, do tego pp w atrakcyjnej cenie i akcje poniżej wartości księgowej, patrząc w przyszłośc znajdźcie mi równie tania spółkę z takimi perspektywami wzrostu :-) Odpowiedz Link Zgłoś