Dodaj do ulubionych

El. MŚ 2010. Piechniczek: Będzie pożegnanie. La...

• Gość: kibic chętnie bym wziął udział w jakimś mocnym proteście IP: *.nettelinwestycje.pl 09.09.09, 23:56
      przeciwko tej bandzie i mafii, polska piłka jest kompletnie na dnie, nasze kluby leją już nie średniacy europejscy ale słabeusze, nasza reprezentacja jest na dnie, nie widać młodych, tylko pie....ny PZPN ma się dobrze, Canal + nie robi kompletnie nic w tej sprawie tak jakby byli zachwyceni tym wszystkim, teraz jeśli kadrę obejmie to zero Stefan Majewski to będzie totalna masakra, ten człowiek nic nigdy nie wygrał - pucharów polski dla Amiki z Fryzjerem w zarządzie klubu nie liczę przecież, z każdego klubu odchodził skłócony maksymalnie ze wszystkimi a to co o jego metodach mówili działacze i piłkarze to woła o pomstę do nieba, nie mogę już na to patrzeć, także jakby ktoś szedł porzucać czymś w siedzibę PZPN i działaczy to chętnie się dołączę
    • Gość: pav El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 09.09.09, 23:57
      Myslalem ze Zdzisiek K. ,Grzegorz L. i reszta poda sie do dyspozycji
      kogokolwiek ale sie mylilem,oni beda trzymac sie stolkow a szkoda to
      porazka PZPN!!!!!
      • Gość: Miłosz Re: El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Pie IP: *.lodz.msk.pl 10.09.09, 00:00
        Beenhakker zapewne odejść musi, choć osobiście nie obwiniam go za porażkę.
        Niezależnie do trenera schemat formy naszych piłkarzyków jest zawsze taki sam;
        eliminacje na niezłym poziomie przy gorszej formie faworytów a na imprezie
        głównej plama. Teraz kryzys przyszedł wcześniej, ale wychodzi na to samo. Wolę
        to niż kolejną kompromitację - przy wielkich nadziejach - na mistrzostwach. Moim
        zdaniem, to nie wina tego czy innego trenera, bo o ile na początku kadencji
        trenera zawodnicy się biorą do roboty, to potem im się nie chce. I zaczynają się
        gadki o motywacji, ambicji, itp. Zupełnie, np. rozbroiła mnie dyskusja na w
        polsat cafe po meczu z Irlandią, gdzie Świerczewski, Kołtoń i Kowalczyk
        rozwodzili się nad tym, że kadra miała zgrupowanie w Niemczech a nie w Polsce,
        przez co nie spotkali się z rodziną, kolegami i byli zmęczeni psychicznie,
        stęsknieni, itd. Na Boga, to są dorośli faceci? Profesjonalni piłkarze? A jak
        Chelsea czy Barcelona jeżdżą latem do Ameryki, Azji i Bóg wie gdzie jeszcze, a
        potem grają aż miło... Nasi piłkarze to po prostu źle wyszkoleni partacze,
        którzy nie grają w swoich miernych klubach. Wcześniej, gdy kilku, jak Krzynówek,
        nie łapało się do składów swoich drużyn, można było te braki jakoś wyeliminować
        grą reszty zespołu. Ale, gdy niemal cała drużyna grzeje ławy po Europie, to na
        Boga, czego tu wymagać.
        Nie chcę wychodzić na zacnego proroka, ale wiedziałem, jaki będzie rezultat
        meczu ze Słowenią. Po tym jak zobaczyłem kilka dni temu ich skład - każdy gra w
        lepszym klubie niż polski odpowiednik, a jeśli nie w lepszym klubie, to
        przynajmniej w jego pierwszym składzie. Przypuszczałem jednak, że będzie to mecz
        walki.., ale najwyraźniej nikt naszych nie zmobilizował... i nie wiedzieli, że
        trzeba się postarać. Poza tym, po stracie żadnej z 3 bramek nie zauważyłem w
        nich nawet złości... Więc o czym tu gadać.
      • yanfhowah Re: El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Pie 10.09.09, 00:00
        Gość portalu: pav napisał(a):

> Myslalem ze Zdzisiek K. ,Grzegorz L. i reszta poda sie do
        dyspozycji
        > kogokolwiek ale sie mylilem,oni beda trzymac sie stolkow a szkoda
        to
        > porazka PZPN!!!!!

zeby to zrobic trzeba miec cos co sie nazywa honor -osobisty,,,chyba
        tych gamoni z PZPN nie posadzasz ze maja honor i kulture osobista
    • Gość: Miłosz Re: El. MŚ 2010. Piechniczek: Będzie pożegnanie. IP: *.lodz.msk.pl 09.09.09, 23:58
      Beenhakker zapewne odejść musi, choć osobiście nie obwiniam go za porażkę.
      Niezależnie do trenera schemat formy naszych piłkarzyków jest zawsze taki sam;
      eliminacje na niezłym poziomie przy gorszej formie faworytów a na imprezie
      głównej plama. Teraz kryzys przyszedł wcześniej, ale wychodzi na to samo. Wolę
      to niż kolejną kompromitację - przy wielkich nadziejach - na mistrzostwach. Moim
      zdaniem, to nie wina tego czy innego trenera, bo o ile na początku kadencji
      trenera zawodnicy się biorą do roboty, to potem im się nie chce. I zaczynają się
      gadki o motywacji, ambicji, itp. Zupełnie, np. rozbroiła mnie dyskusja na w
      polsat cafe po meczu z Irlandią, gdzie Świerczewski, Kołtoń i Kowalczyk
      rozwodzili się nad tym, że kadra miała zgrupowanie w Niemczech a nie w Polsce,
      przez co nie spotkali się z rodziną, kolegami i byli zmęczeni psychicznie,
      stęsknieni, itd. Na Boga, to są dorośli faceci? Profesjonalni piłkarze? A jak
      Chelsea czy Barcelona jeżdżą latem do Ameryki, Azji i Bóg wie gdzie jeszcze, a
      potem graja aż miło... Nasi piłkarze to po prostu źle wyszkoleni partacze,
      którzy nie grają w swoich miernych klubach. Wcześniej, gdy kilku, jak Krzynówek,
      nie łapało się do składów swoich drużyn, można było te braki jakoś wyeliminować
      grą reszty zespołu. Ale, gdy niemal cała drużyna grzeje ławy po Europie, to na
      Boga, czego tu wymagać.
      Nie chcę wychodzić na zacnego proroka, ale wiedziałem, jaki będzie rezultat
      meczu ze Słowenią. Po tym jak zobaczyłem kilka dni temu ich skład - każdy gra w
      lepszym klubie niż polski odpowiednik, a jeśli nie w lepszym klubie, to
      przynajmniej w jego pierwszym składzie. Przypuszczałem jednak, że będzie to mecz
      walki.., ale najwyraźniej nikt naszych nie zmobilizował... i nie wiedzieli, że
      trzeba się postarać. Poza tym, po stracie żadnej z 3 bramek nie zauważyłem w
      nich nawet złości... Więc o czym tu gadać.
      • Gość: Entienne Re: El. MŚ 2010. Piechniczek: Będzie pożegnanie. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.09, 07:41
        > Zupełnie, np. rozbroiła mnie dyskusja na w
        > polsat cafe po meczu z Irlandią, gdzie Świerczewski, Kołtoń i Kowalczyk
        > rozwodzili się nad tym, że kadra miała zgrupowanie w Niemczech a nie w Polsce,
        > przez co nie spotkali się z rodziną, kolegami i byli zmęczeni psychicznie,
        > stęsknieni, itd. Na Boga, to są dorośli faceci?

siusmajtki

• Gość: Fred aster El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... IP: 188.33.74.* 09.09.09, 23:59
      Rozwalcie tą cała bandę jaką jest P.Z.P.N z Beehakerem na czele. W
      rakietę i w kosmos.Na ra.
    • Gość: smerf madrala Re: El. MŚ 2010. Piechniczek: Będzie pożegnanie. IP: *.home.cgocable.net 09.09.09, 23:59
      pierwszy powinien wylec Piechniczek , przeciez to on odpowiada za
      wyszkolenie a z tym jest przeciez dno
    • Gość: sędzia El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... IP: *.xdsl.centertel.pl 10.09.09, 00:00
      Stefan Majewski ? szykuje się więc kolejna klapa :(
    • Gość: miki El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... IP: 82.210.181.* 10.09.09, 00:01
      Kim do k...y nędzy miał Leo grać? Smolarkiem, który nie gra w ŻADNYM klubie a
      jest najlepszym zawodnikiem? Obraniakiem, który nie czuje gry naszej
      reprezentacji? Kim? Może Latą, Toba, mną?
      Bazy nie mamy. Wisła odpada z Lewadią. Reprezentacja wypadkową.
      PZPN trza rozwiązać w diabły.
    • Gość: zima LAT0 IP: 62.29.136.* 10.09.09, 00:03
      Generalnie jedni wygrywają inni przegrywają.Takie jest życie. Mam tylko
      jedną konkluzję po oglądnięciu tego meczu.
      Kto tam wpuścił Szaranowicza,który w mniej więcej 20 minucie meczu
      zaczął odczytywać z kartki jaki to Benhaker jest zły i jaki PZPN dobry.
      Na drugiej kartce maił pewnie wersję na wypadek gdyby jednak Polska
      wygrała.
      Gratuluje Panu Sz. inteligencji lub raczej jej braku.
    • Gość: markgore El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... IP: *.61.99.216.dsl-cust.ca.inter.net 10.09.09, 00:03
      Pan Lato musial uzyc telewizji do zwolnienia trenera, bo w jakim jezyku mialby sie z nim dogadac. Z tego co wiem p. Benhakker nie mowi po polsku, a pan prezes (niezaleznie od zalosnych prob w tym kierunku)tylko po polsku. Bogu dzieki ta druzyna nie bedzie przynosic wstydu w Pld.Afryce, sugestie ze to wina Benhakkera, to pretensje do kucharza ze z kurzego gowna nie zrobil kurzej salatki. Fatalny stan polskiej pilka jest konsekwencja wielu lat korupcji, lenistwa i cwaniactwa PZPN-u i moralnego upadku w amatorskim byznesie pilkarskim w Polsce. Potrzeba Herkulesa aby wyczyscil te stajnie Augiasza.
    • Gość: jkhjkh Re: Y.e.b.a.ć pzpn razem z prezesem alkoholikiem! IP: *.adsl.alicedsl.de 10.09.09, 00:03
      Narescie TAK JEST!!!
      • Gość: nic się nie stało, nic się nie stało, Polacy nic się nie stało!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 00:38
        nic się nie stało, Polacy nic się nie stało!!!!!
        • Gość: qwer Re: nic się nie stało, Polacy nic się nie stało!! IP: 81.210.27.* 10.09.09, 09:33
          Gość portalu: nic się nie stało, napisał(a):

> nic się nie stało, Polacy nic się nie stało!!!!!

Pewnie, że nic się nie stało. A lepiej, jakby sie stało - np. Polacy
          wygraliby ze Słowenią.
          "Nicniestanie" jest opanowane, teraz przydałoby się poćwiczyć
          odwrotność;)
    • Gość: Antoni Pierniczek Kto waszym zdaniem powinien zostać selekcjonerem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.09, 00:04
      Moim skromnym zdaniem "Fryzjer" chociażby dlatego że na pewno zna już część
      piłkarzy no i zna się dobrze z członkami PZPNu.
      • Gość: h.callahan Re: Kto waszym zdaniem powinien zostać selekcjone IP: *.206.c75.petrotel.pl 10.09.09, 01:02
        Marcus2009 - masz 99% racji.

Nie 100, gdyż po Euro2012 nic się w strukturach pezetpeen nie zmieni.
        Nadal te jeb.ne sk.rwy.yny będą pierdzieć w stołki, po sukcesie jakim będą dwa
        remisy z wyżej notowanymi drużynami i super trzecie miejsce w grupie.

Dołączam się do podziękowań dla Leo.
    • Gość: marcus2009 El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... IP: *.centertel.pl 10.09.09, 00:04
      Nie będę bronił Leo. Zapłaci za własne błędy. Ale co w nas Polakach jest, że
      jednego roku robimy z Leo człowieka roku a później dziady PZPR traktują go jak
      śmiecia? A co przeszkadza żeby powiedzieć Leo: dziś się nie widzimy.
      Wstrzymujemy komentarze do mediów. Za 2-3 dni powiedzieć: zwaliłeś ale też
      zrobiłeś parę fajnych wyników. Za to co było dziękujemy ale dziś już niestety
      nam nie po drodze. Trzeba mieć trochę klasy. Ale skąd aparatczyk Lato ma ją
      brać? Żenada. Leśne dziady PZPN zostaną dopiero wywaleni po blamażu w Euro
      2012. Może uda się nam awansować do dużej imprezy dopiero na Euro 2016 .....
      obawiam się może być i z tym problem.

Leo, dziękuję za piękne chwilę, których z aparatem partyjnym PZPN nie
      przeżywałem przez całe lata 90-te
      • Gość: h.callahan Re: El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Pie IP: *.206.c75.petrotel.pl 10.09.09, 00:59
        Marcus2009 - masz 99% racji.

Nie 100, gdyż po Euro2012 nic się w strukturach pezetpeen nie zmieni.
        Nadal te jeb.ne sk.rwy.yny będą pierdzieć w stołki, po sukcesie jakim będą dwa
        remisy z wyżej notowanymi drużynami i super trzecie miejsce w grupie.

Dołączam się do podziękowań dla Leo.
    • Gość: Bracia Mniejsi Panie Benhauer, weź pan sobie Borubara i Perejro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 00:04
      i wynocha z Wolski! Mówiąc krótko: spieprzaj, dziadu!
    • lotson1 El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... 10.09.09, 00:06
      a co komu leo zawinił jak te orły nie maja za grosz pojecia o co chodzi w tej
      grze i po co sa ci inni na boisku co beszczelnie im te okragła cos tam
      zabieraja i to bez pomocy rak , a pan lato piłkarz był z niego super ale to
      tylko tyle niech ktos ma odwage rozpieprzyc całe to toważystwo co się pzpn
      nazywa i zaorać to miejsce i tyle a zaoszczedzone nerwy i pieniadze
      przeznaczyc na baseny sale gimnastyczne i więcej prawdziwych godzin wf
      • Gość: Rutim Re: El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Pie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 00:49
        To ja może powołam twojego synka! I zajbeanego Łobo jeszcze na dokładkę. To
        trener jest h...owy i tyle!!!
    • Gość: ham i prostak El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... IP: *.elartnet.pl 10.09.09, 00:06
      dobrze że mamy koszykarzy, siatkarzy, Kubicę i Behemotha!!! Oni przynajmniej
      walczą i wygrywają!
    • Gość: ;p; z deszczu pod rynne -r.majewski nastepna kompromit IP: *.ghnet.pl 10.09.09, 00:06
      przestaje ogladc polska pilke jak trenerem zostanie majewski,poz co
      oni to robia..??????i niby pilka sie odrodzi ,ten chlop prowadzil
      juz krakowie ,zawodnicy grali z taka samoma motywacja jak dzis
      polacy ,zenada wysadzic pzpn w powietrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Schumifan Lato buc nad buce!!!!tak sie tego nie robi... IP: *.prenet.pl 10.09.09, 00:08
      Kartofel lato , a Leo połasił sie na kase, bo jak by miał troche rozumu to
      pier....lnął by tym po Euro, widac ten Burd....
      • Gość: steady Właśnie tak się to robi po kompromitacji IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.09, 00:46
        na całym świecie. Moze byś tak się wyzbył głupich polskich kompleksów.

Szkoda tylko, że buraki z PZPN nie potrafiły sklecić porządnej umowy i wywalić Leona zaraz po ME, gdzie można było podziwiać jego niezwykłe kwalifikacje jako selekcjonera..
    • Gość: kml El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Oficj... IP: *.chello.pl 10.09.09, 00:10
      Lato, w domu nie nauczyli by takie sprawy w cztery oczy zalatwiac?! Najpierw
      czlowiek, potem media. Nie odwrotnie.
    • Gość: hehehe Szymon Majewski na trenera! IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 10.09.09, 00:12
      ;D jak już kabaret to na całego ludzie;)
      • papa_s Jak tak to najlepiej z grubej rury: Palikot 10.09.09, 00:28
        :D
        Czy są jakieś inne propozycje?
        • Gość: uwagiluzne Stasio Dziwisz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.09, 07:48
          jak siła ludzka nie pomaga, to może kilka zdrowasiek i znajomości na górze piłką
          pokierują.

• Gość: Damian El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Oficj... IP: 85.222.87.* 10.09.09, 00:12
      Jestem za wariantem rosyjskim, czyli pogonieniem tej całej bandy z PZPNu.
      Tylko kto to zrobi ????? Jakoś nie widać chętnych ?
      • Gość: hmm Re: El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Ofi IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 10.09.09, 00:13
        mogę Ci pomoc, jakis plan masz i srodki?
    • Gość: Szczypek El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 00:13
      z gówna bata nie ukręcisz, Leo...
    • Gość: cosmo Brak kalsy PZPN!! ta instytucja wzajemnej adoracji IP: *.chello.pl 10.09.09, 00:13
      i warcholstwa już dawno powinna zostać rozpędzona. Banda idiotów i nic więcej.

Powinniśmy podziękować Beenhakkerowi za jego wkład i za piłkarzy, których
      odkrył i wypromował, bo żadnemu błaznowi wcześniej taka sztuka się nie udała.
      Mecze z Portugalią i Czechami pokazały jego klasę i to że jest dobrym
      trenerem. Najgorsze jest to że z g.. i tak się nic nie wyrzeźbi, a przy takiej
      atmosferze w Polskiej piłce to chyba tylko chory psychicznie dałby radę. Wstyd
      i żenada to powinien być koniec ale PZPN.
    • Gość: Aaaby El. MŚ 2010. Lato: To koniec Beenhakkera! Piech... IP: 195.116.43.* 10.09.09, 00:14
      Boże, tylko nie Stefan Majewski! Rozumiem żal kibiców, działaczy po porażce ze
      słabiutką Słowenią 3-0 i natychmiastowe wyrzucenie z pracy Benhałera, ale na
      litość Boską trenerem reprezentacji nie może zostać Stefan Majewski! Nie życzę
      tego żadnemu klubowi, a tym bardziej naszej reprezentacji! Niewiele mogę jako
      kibic, jedynie mogę wyrazić swoje zdanie na forum ale chciałbym, żeby Lato
      zmienił zdanie. Dziwię się, że osoba bez żadnych sukcesów (przynajmniej w
      ostatnich latach) jest kandydatem na funkcje trenera reprezentacji! To
      przecież samobój! To tak jakby trenerem został Pan Wdowczyk, który teraz nie
      może być trenerem w profesjonalnym futbolu! Przecież Majewskiemu też powinni
      tego zabronić ;) Ogłaszam front przeciwko kandydaturze Stefana Majewskiego i
      wybranie kogokolwiek innego, tylko nie Pana Stefana.
      PS: Nic do Pana Stefana nie mam ale uważam, że również dla niego rola trenera
      reprezentacji to kara, nie nagroda.
    • Gość: sadhu@gazeta.pl Re: El. MŚ 2010. Piechniczek: Będzie pożegnanie. IP: *.zone8.bethere.co.uk 10.09.09, 00:17
      Bardzo dobrze, Leo się męczył w Polsce
      i kompletnie nie rozumiał o co chodzi z naszymi
      "leśnymi dziadkami"!
      Życzę mu dużo szęścia na nowej drodze życia,
      a Lato i reszta...
      no cóż, kto w końcu odważy się kopnąć tych facetów mocno w dupę???

P.S. Jeszcze jedno: nie rozumiem dlaczego UEFA ich broni, może
      dlatego że są tego samego pokroju ludźmi?
      Może po prostu lubią pić wódę z Grzegorzem Lato???
      Może któryś z odważniejszych dziennikarzy GW zada to pytanie
      władzom UEFA, przynajmniej wszystko będzie jasne!
    • Gość: kibic PZPN powinien byc rozwiazany... Tragedia, wstyd. IP: *.sub-75-206-36.myvzw.com 10.09.09, 00:19
      i oczywiscie wszystko prze trenera..... Smiechu warte... Rozwiazac
      kadre i PZPN.... Zacznijmy budowac nowa, mloda kadre....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka