Gość: cegla IP: 217.168.131.* 24.09.09, 15:42 Jak kradliscie najlepszych pilkarzy, to co sie dziwicie, WKS'iaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: 62.29.176.* 24.09.09, 15:56 Mięciel, ty parówo :D Kompleksy to pierwsze słowo, które wymawia mały warszawiak. Wszyscy mają kompleksy na punkcie wielkiej Legii i Stolycy ;) Więcej nie piszę, bo i mnie posądzą. Forza Lech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkan Re: Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: *.icpnet.pl 24.09.09, 16:12 Pierwsze słowa jakie wypowiada warszawiak: 1. kompleks 2. prowincja 3. jesteśmy waszą stolycą śmieszni ludzie tam mieszkają, nawet autostrady nie mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Pyrusy... 24.09.09, 16:16 zbierajcie już kasę, żeby na wiosnę znów zrobić sektorówkę anty hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Mięciel: Lech ma kompleks Legii 24.09.09, 16:34 A jakie sa pierwsze słowa które wypowiada poznaniak ? Legia k...wa ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Re: Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 06:53 Nikt nie ma kompleksów na waszym tle !!!!Nawkrecaliscie sobie ze jestescie lepsi od calej reszty tego kraju a potem udajecie poszkodowanych!!!Nie lubimy warszawiakow nie dlatego ze sa w czyms od nas lepsi tylko dlatego ze jestescie bufonami ktorym wydaje sie ze wszystko wolno i sa po prostu chamscy w wielu dziedzinach zycia!!! Mieszkam obecnie w Malopolsce i jakos na slowo warszawiak Ludzie nie reaguja tu pozytywnie bo jak ktos jedzie w wasze rejony to patrzycie na niego z góry i traktujecie jak scierwo!!!Sa oczywiscie wyjatki ale jako ogół jestescie wrzodem tego kraju wiec nie pisz mi chlopcze mietowy ze ktos ma twoj kompleks!!!Kim ty jestes zeby wyrazac takie opinie!!!A Kolejorzowi zycze wygranej i awansu do pucharow bo wasi Kibice maja swoj poziom i w Europie potrafia sie zachowac i przynosic dume temu Krajowi a nie to co bochaterowie z Wilna co tam wyladowuja swoje kompleksy bo w Kraju jako kibice nie maja szans co udowodnil im Kolejorz piorąć ich w ustawce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: 62.29.176.* 25.09.09, 08:32 Jeszcze tylko jako dopełnienie poprzedniej wypowiedzi, sprawdź drogi "warszawiaku", czy aby na pewno nie urodziłeś się w Ząbkach, czy innej Mławie bo tam to już nie jest stolica, tylko zwykłe zadupie, a wuchta wiary stamtąd najgłośniej właśnie krzyczy o stołeczności i kompleksach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak to chyba legla ma kompleksy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 15:56 to chyba legia ma kompleksy, bo co mecz z lechem, czy z wisla, to sie slyszy, ze przeciwnicy maja kompleksy legii.. smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkan Re: to chyba legla ma kompleksy.. IP: *.icpnet.pl 24.09.09, 16:13 Mięciel-żel gwiazda ma kompleks piłki, za nic w świecie nie chce jej kopnąć w kierunku bramki przeciwnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrobi Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: *.centertel.pl 24.09.09, 16:06 Tak, tak żelusiu. Przypomnij sobie kiedy ta twoja pożal się boże Legiunia ostatnio wygrała z Lechem... Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Mięciel: Lech ma kompleks Legii 24.09.09, 16:18 fetujcie ostatni raz kiedy nie oglądaliście naszych pleców. kiedy to było? aaa, już wiem. wtedy kiedy PZPN podarował wam tytuł przy zielonym stoliku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Mięciej, to dopiero jest półgłówek. IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 16:16 Ręce opadają jak słyszę takie opowieści. Nie rozumiesz o co chodzi to się nie odzywaj parodio piłkarza Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Mięciej, to dopiero jest półgłówek. 24.09.09, 16:21 Gość portalu: jerzy napisał(a): > parodio piłkarza nie to co Reiss - personifikacja wielkopolskiego złodziejstwa. sam kradł. Amica - wiadomo Fryzjer i kupowanie meczów, Groclin - to samo, do czego przyznał się Drzymała. Lech - najpierw ucieczka przed długami w połowie lat 90. i zmiana nazwy, kilkanaście lat później powtórka i granie dziś na licencji złodziejskiej Amici. DŁUGI SIĘ SPŁACA, WY DZIKUSY Z ZIEMNIACZANYCH PÓL!!! do tego Grobelny - prezydent Poznania-złodziej. to jest ta wasza "gospodarność" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkan Re: Mięciej, to dopiero jest półgłówek. IP: *.icpnet.pl 24.09.09, 16:42 na koniec sezonu '93 treneiro Legii sławny Janusz W. powiedział w telewizji, że ten sezon to była "reżyseria" i że "reżyseria musi być" :) a wy ciągle płaczecie o to, że zapłaciliście Wiśle a mistrza i tak nie ma :) przypominam, że Piotr Reiss nadal nie tylko nie został skazany ale nawet nie zostały mu przedstawione zarzuty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kros sezon 93 ? proszę bardzo, z dedykacją dla LEGII W. IP: *.echostar.pl 24.09.09, 17:37 Po prostu wystarczy obejrzeć skrót z meczu i wypowiedź Wójcika i wszystko jest jasne: www.joemonster.org/filmy/11840/Niedziela_cudow_Wisla___Legia Najśmieszniejsze jest, że ani Łks, Wisła czy Olimpia (której już w P-ń dawno nie ma) nie pluły się o decyzję PZPNu, tylko wy nie możecie im/nam/sobie wybaczyć, ze was ukarano "za niewinność" . Cała Polska widziała ! Przypomnę, ze PZPN podjął taką decyzję, bo w sprawie ostatniej kolejki interweniowała FIFA lub UEFA (nie pamiętam), i zagroziła usunięciem Polski ze struktur, jesli zostawią sprawę tak, jak ustawili ją skorumpowani działacze/piłkarze. Co do korupcji, bo ktoś tu z Reissem wyjechał, to on nawet zarzutów nie ma postawionych... I jeszcze wymienię trenerów: Dariusz W. -> skazany za korupcję w sporcie Janusz W. -> oskarżony o korupcję w sporcie Dariusz K -> oskarżony o korupcję w sporcie a cała trójka zdobyła dla Legii tytuły i puchary ... Po Januszu W. 1 trenerem był Janas, też zdobył tytuły, (w sezonie 94 porobiony został Górnik Zabrze, ale delikatniej...) a Janas przecież był asystentem Janusza W. w czasie gdy Legii odbierano za korupcję tytuł w 93... Jak sam napisał red. Szarzało po wyroku skazującym dla Dariusza W. : " Runęło wiele mitów. A kto mimo wszystko wciąż będzie w nie wierzył, wyjdzie na żałosnego, wciśniętego w autoramy frustracji oszołoma, któremu i tak zawsze było wszystko jedno, w jaki sposób jego zespół wygrywa. " I to najlepsza riposta dla kibiców Legii Warszawa, jeśli chcą poruszać temat sezonu 93 i ogólnie korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM - Poznaniak Re: Mięciej, to dopiero jest półgłówek. IP: 91.198.118.* 24.09.09, 18:17 Za takie pomówienia można mieć sprawę, więc uważaj co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Kto ma kompleks i jaki widac od razu IP: 213.77.28.* 24.09.09, 16:19 po ilosci i jakosci postów...a ja życze sobie dobrego widowiskowego meczu (z obu stron) i wygranej Legii, to wszystko pozdrawiam (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWZL Re: Kto ma kompleks i jaki widac od razu IP: *.chello.pl 24.09.09, 16:26 Widowisko będzie na pewno w końcu gra Lech... Ale nie sądzę aby to Legia była zwycięzcą w tym meczu. Niech Ultraiści nie zniszczą naszej zgody... Bez odbioru: Zagłębie Lubin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem37 Dobre, dobre panie Miętowy IP: *.ccpartners.pl 24.09.09, 16:25 Z całym szacunkiem, ale to Legia.com, cały czas podbija bęben i pisze a to, że Mucha jest lepszy od Kasprzika, a to że Legia ma lepszą obronę i pomoc (robiąc dokładną analizę), a to zbiera opnie były Legionisów i Lechitów na temat meczy (podobne zestawienie robią tylko przed Wisłą). Filmiki z meczy z ostatnich dwóch spotkań, a na stronie Lecha normalnie i bez napinki. Wydaję mi się, że to Legia ma większe ciśnienie, bo nie wygrała z Lechem od 3 listopda 2006 (wtedy rzutem na teśmę wygrali 3:2). Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Mięciel: Lech ma kompleks Legii 24.09.09, 16:32 Ależ oczywiście, że Lech i jego kibice mają kompleks Legii. To widac nawet po waszych tutaj wpisach. Przecież sami mówicie, że ze wszystkimi możecie przegarć tylko nie z legią, ze to dla was najważniejszy mecz w sezonie. Zawsze sie tym podniecacie, jakby to był finał ligi mistrzów. Piłkarze po wygranej z legią zachowują się tak jakby zdobuli mistrzostwo Polski. W W-wie nikt tego tak nie traktuje. To jest po prostu prawda, która dla wszystkich jest przy okazji każdego kolejnego meczu Lech ai Legii gołym okiem widoczna. Więc skąd ta obraza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kros Re: Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: *.echostar.pl 24.09.09, 17:25 "Przecież sami mówicie, że ze > wszystkimi możecie przegarć tylko nie z legią, ze to dla was > najważniejszy mecz w sezonie" To tak mówicie i myślicie wy, poparci może jakąś wypowiedzią piłkarza. Dla mnie i wielu to wazny mecz, oczywiście, ale bez przesady. Zresztą sam zobaczysz jak warszawscy piłkarze będą gryźli trawę, byleby tylko wygrac. Z Lechią tak nie grali.. dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 18:19 tylko że Legia nie ma kibiców... no może paru by się znalazło, ale spójrz ilu przychodzi na stadion, to o czymś świadczy, więc dziwne, żeby ktoś się podniecał meczem z Lechem, jak nie ma komu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 19:04 Skoro my mamy kompleks Legii to wy Widzewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW Swięta prawda panie mięciel IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.09, 16:37 Mam wrażenie ze kibice lech i lech ajko klub chcialby w koncu byc traktowany powaznie, byc moze zal im ze nia maja derbów albo jakiegos ciekawego w poblizu...dla mnie jako Widzewiaka mecz z lechem jest na tym samym poziomie co z wisla,craxa, pogonia, czy slaskiem....Z Legią to co innego, nienawidzimy ich oni nienawidzą nas i za to ich kocham :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkan Re: Swięta prawda panie mięciel IP: *.icpnet.pl 24.09.09, 16:53 kiedyś w P-niu były 3 klubu w 1. lidze, ale te czasy minęły... Może Warta awansuje kiedyś albo Kolejorz spadnie i znów będą derby ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavlo720 Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 16:44 Mieciel to postrach wszystkich ligowych obroncow. Jak do tej pory spisuje sie znakomicie, a bramek nastrzelal, ze ho ho. Zaraz, zaraz ile to bylo...nie pamietam, ale sporo. Przecie zdecydowanie prowadzi w klasyfikacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buahahaa Piłka nozna to przezytek IP: *.icpnet.pl 24.09.09, 16:49 a Mięciel ma kompleks małego penisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puffy natomiast Legia ma kompleks Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 16:57 ...a Wisła ma kompleks Lecha. Normalnie, kamień, papier, nożyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Kompleksu nie mamy tylko tak Ja "LUBIMY".......:) IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.09, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio A co do Mieciela...... IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.09, 17:21 ........w Bochum nawet sie nie zalapam do podstawowej jedenastki......swiadczy o jego poziomie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzwa CWE(L)OWKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 17:20 to ona ma kompleks ,zasyfialego grajdola, z pod bialoruskiej granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEJORZ Mięciel: Lech ma kompleks Legii IP: 83.238.38.* 24.09.09, 17:23 TO JA SIĘ PYTAM buraki z warszawy,KIEDY TO OSTATNIO legła WYGRAŁA Z LECHEM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak żelowy pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 17:26 Lech ma charakter i gra dla kibiców,więc każdy wie,że najważniejsze w sezonie,to pokonać złdziejską staruchę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerterzysta Re: żelowy pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 20:52 Pan Mięciel nie rozumie, że mecze z Legią to nie są zwykłe mecze dla poznańskich kibiców z prostego powodu.Legia to kwintesencja najgorszej strony Warszawy, która traktuję resztę kraju jako prowincję :) Poza tym, prawdziwy Warszawiak kibicuje Polonii, prawdziwemu warszawskiemu klubowi z tradycjami, a nie rozwiązanemu przed wojną klubikowi reaktywowanemu po wojnie przez Partię. Tak, tak- CSKA a CWKS to nie przypadek :) pozdrawiam poza tym prawdziwych kibiców, którzy rozumieją, że rywalizacja i święto to jedno, a hasło " najpoważniejsza z niepoważnych rzeczy na tym świecie" to drugie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORLY Re: żelowy pajac IP: *.r.kbt.pl 24.09.09, 22:28 Okej... Mięciel to pajac.. mówię to ja kibic Legii... czy was wszystkich źrebi? piszcie co chcecie... lżyjcie Warszawę i ludzi tam mieszkających ile chcecie .. kompleks to jakiś farmazon niestworzony co to się obija o oczy i uszy prasowe za każdym razem jak silne drużyny w lidze walczą ze sobą.. niestety zawsze się to pojawia w kontekście Legii... nie lubimy się.. co tu dużo mówić nikt nas nie lubi wzgledy historyczne... mniej lub bardziej ZAprzeszłe.. fajnie że wszyscy są mądrzy i wiedzą kto ską podbierał piłkarzy i czy to było CSKA czy CWKS.. czy Lech był złodziejski czy nie... co za różnica? jeśli mecz nie jest ustawiony.. a teraz nie wyobrażam sobie żeby w ekstraklasie miało to miejsce... Na boisku grają piłkarze! I liczy się to co tam się wydarzy.. na całym świecie jest tak że działacze piłkarze i ludzie związani z klubami są cytowani ... zwłaszcza jesli wypowiedzi podgrzewają atmosferę... nasuwa się coś na myśl... tak to jest MARKETING :) a o co w ym chodzi? o kasę.. o nagranie publiczki itp :) a teraz do rzeczy.. po co się babrać w tym całym łajnie ? Ja mówię o Lechu w kontekście ich dobrych meczów lub meczów z Legią.. nic więcej.. to samo Widzew ( też CIę kocham widzewiaku za to że nas tak niecierpisz :)))) ) Wisła, Cracovia .. historia tworzy się wraz z dniem dzisiejszym.. przeszłej się nie zmieni ważne jest przywiązanie do swojej drużyny i to by ją dopingować z sił całych bezwględu na to gdzie się jest. a co do tego że drużyną prawdziwych warszawiaków jest Polonia.... to jest utarte hasło.. wymyslone przez ludzi żyjących jeszcze dawniejszą historią ... mówię to ja .. warszawiak z dziada pradziada.. rodzina ze strony dziadka w warszawie od zawsze.. dziadek urodzony w 1925 roku nigdy nie kibicował Polonii... i takich osób też było wiele.. dopiero Legii zaczął kibicować.. ja zrobiłem tak samo.. z wyboru.. nie przez względy na to że przedwojenni mieszkancy Warszawy kochali Polonię.. bo nie wszyscy.. nie będę się dłużej rozwodzić bo i po co.. ja mimo wszystkich animozji kibicowskich czy nie.. pozdrawiam wszystkie ziemniaczki krawaty itd itd... z każdym bym się piwka napił.. i przybił pionę.. a potem możemy dyskutować o tym jak grały nasze drużyny.. gardło zdzieram na stadionie po to żeby wynik był.. reszta to tylko otoczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikee Re: żelowy pajac IP: *.echostar.pl 25.09.09, 08:37 ORLY, całkiem do rzeczy napisałeś :) Pozdro z Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trafikorz Re: żelowy pajac IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.09, 13:00 Duży szacunek dla ciebie OLRY!!!!!!!! za twoją wypowiedz, normalność, o co na tym forum naprawdę ciężko, a z tym piwkiem i pioną to o mało z krzesła nie spadłem :P Dziś wieczorem całym serduchem jestem z Kolejorzem!!! Mam nadzieję, że będzie dobre widowisko, z którego mimo wszystko wyjdziemy (My-Poznaniacy)zwycięsko. Pozdrowienia z Pyrlandii :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECHITA SWIETA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 16:00 PIWA SIE MOZNA NAPIC Z KAZDYM I POGADAC I SWOIM ULUBIONYM KLUBIE :) JEDEN LUBI NAJKI INNY RIBOKI.... I CH** ADASIOWI DO TEGO :) A TO ZE FIRMY CZY KLUBY WALCZA MIEDZU SOBA O KLIENTA CZY WIDZA TO NORMALNA ZDROWA KONKURENCJA :) PRAWDA ZE PROSTE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Od kiedy nienawiść nazywa się kompleksem??? IP: *.net.inotel.pl 25.09.09, 00:11 Po co te banialuki, panie Mięciel ? Nienawidzimy Legię za przeszłość, za zabieranie najlepszych zawodników Kolejorza (i nie tylko - ograbiali całą Polskę) niby do wojska, za generałów zapewniających bezkarność kibolom z Łazienkowskiej itd. itp. a aktualnie przede wszystkim za brak czarodziejskiego słowa "przepraszamy". Podobna sytuacja jest ze Śląskiem Wrocław, nie do tego stopnia może, ale jednak. W końcu do Śląska trafiały tylko odpady, które były zbędne Legii. I dlatego mecze Lecha z Legią to zawsze jest walka, niczym kiedyś Polska - ZSRR w dowolnej dziedzinie sportu od hokeja na lodzie przez boks, rugby do siatkówki włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Od kiedy nienawiść nazywa się kompleksem??? IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 25.09.09, 03:48 Co za idiota zatrudnil tego Mieciela!On sie nie nadaje nawet na rezerwy Legi.Jezeli on dla trenera jest dobry,to tylko swiadczy o profesjonalizmie trenera,he,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawik z poznania Kompleks to ma LEGIA IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.09, 14:26 A świadczyć o tym może Finał Pucharu POLSKI w Warszawie i zachowanie boiskowych BANDYTÓW przy rozdaniu medali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY LEGŁONISTA Legła legła legła jebać dziwke warszawska w dupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 15:52 LEGŁA LEGŁA LEGŁA JEBAĆ DZIWKE WARSZAWSKA W DUPE Odpowiedz Link Zgłoś