Gość: wuwu ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 18:40 DZIĘKUJEMY !!! DZIĘKUJEMY!!! Kochane dziewczyny jesteście WIELKIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreduś ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 04.10.09, 18:41 No cóż, słyszałem o tym, że Polska wygra 3:0 już wcześniej (był przeciek :)), więc nie jest to dla mnie żadne zaskoczenie :). Co mogę więcej napisać? Polki poradziły sobie lepiej z Niemkami niż Włoszki, co świadczy tylko o wysokim poziomie Naszej drużyny. Szkoda, że nie był to mecz o finał, a o 3 miejsce. Wielkie gratulacje dla Naszej drużyny, jesteście wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Gratulacje i wielkie brawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 18:41 Gratulacje i wielkie brawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: privat ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.09, 18:42 Gratuluje: dziewczynom, trenerowi 1 i 2... organizatorom... dziekujemy za wspaniale emocje!!! DZIEWCZYNY LUBIĄ BRĄZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiechrupki ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 18:44 Dziekujemy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo IP: *.magma-net.pl 04.10.09, 18:45 Warto było oddać złoto by zobaczyć Niemki na kolanach... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo 04.10.09, 18:46 Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 18:48 KOCHAMY WAS KOBIETY- WIELKIE GRATULACJE- JESTEŚCIE WSPANIAŁE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inpu ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 04.10.09, 18:51 ale... kożuch to trzeba zdjąć Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Gratulacje dla sistakrek i trenerów 04.10.09, 18:51 Zastępca trenera bardzo rozsądnie i ostrożnie prowadził. Pierwsze dwa sety znakomite, szczególnie drugi bo Niemki juz grały. Niestety trzeci set słabszy i pomimo średniej gry Niemek była nerwowa końcówka. Dlaczego Bednarek nic nie dostaje , na poczatku poakzała że tez potrafi uderzyć ? Po raz koljeny potwierdza się że w siatkówce mierzona zagrywka jest znacznie lepsza od silnego zagrania w pole gdzie wszystkie się spodziewają odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziebol Ania Barańska najlepsza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 18:52 Zapraszamy do obejrzenia www.youtube.com/watch?v=I6epvXOOR7Y& i rejestracji na stronie Fan Clubu Ani Barańskiej - www.annabaranska.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 19:03 Zapraszamy do obejrzenia www.youtube.com/watch?v=I6epvXOOR7Y& i rejestracji na stronie Fan Clubu Ani Barańskiej - www.annabaranska.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymi12 ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 19:05 Jest! Brawo brawo! Polki. A tak przy okazji chciałbym widziec minę pewnego kolegi z forum (sami zgadnijcie jakiego, ale chyba wiadomo o kogo chodzi) hehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 ME siatkarek: Polska - Niemcy Z Czuba i na żywo 04.10.09, 19:17 Ależ ten brąz smakuje !!!. Jak ?. Jak lot w Kosmos !!!. Ogromne, wielkie, kosmiczne gratulacje !!!. Dla was kochane dziewczyny i dla waszych trenerów, dla całej ekipy !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymi12 Do ostatniej wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 20:56 Ostatnio napisałem: "Jest! Brawo brawo! Polki. A tak przy okazji chciałbym widziec minę pewnego kolegi z forum (sami zgadnijcie jakiego, ale chyba wiadomo o kogo chodzi) hehehe:)" Chodzi o Johanna hehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymi12 Johann... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 20:13 Johann gdzie jesteś? Pokaż się. Zrzędła ci mina gdy Nasze Polki pokonały Niemki? Już widzę twoją minę. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś