Gość: La Boca IP: 195.8.101.* 15.10.09, 07:44 Nareszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daro El. MŚ: Argentyna w finałach IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.09, 07:53 o ile mi wiadomo , to Urugwaj też jest dwukrotnym mistrzem świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan El. MŚ: Argentyna w finałach IP: *.chello.pl 15.10.09, 08:04 ludzie małej wiary jeśli sprawy po ich myśli to Bóg istnieje jeśli nie po ich myśli to Boga nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pekarpe Re: El. MŚ: Argentyna w finałach 15.10.09, 08:15 Bóg jest polski - i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paco Re: El. MŚ: Argentyna w finałach IP: *.128.72.88.static.crowley.pl 15.10.09, 14:26 katolickiego Boga nie ma! Bóg ma na imię Diego i dlatego tyle mu się wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Bóg istnieje? IP: *.chello.pl 15.10.09, 08:06 Przecież Polska, kraj z największym odsetkiem dewocji, nie awansowała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gżegóż Zima Re: Bóg istnieje? IP: 193.201.167.* 15.10.09, 09:17 Trzeba więc stworzyć nowego bożka, a imię jego to Jańcio Pawełek Wtóry, z zawodu papież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j a c Wielka szkoda! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.09, 08:19 Po cichu liczyłem na drugi z rzędu awans Ekwadoru, bo zawodnicy tego kraju grają radosną dla oka piłkę. Niestety, awansowali zadufani w sobie Argentyńczy. Oby Urusi dostali w kuper od Kostaryki, bo od kiedy w kadrze Urugwaju grają niemal sami Biali to nie ma na co patrzeć, sama schematyczność. Szkoda Ekwadoru, Kolumbii... zamiast tego awansowali Argentyńcy i średni kopacze z Chile. Jezzzzu, jak biało :/ djamaladdin.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wielka szkoda! IP: 94.75.121.* 15.10.09, 08:27 Chilijczycy akurat grali bardzo dobrze całe eliminacje w przeciwieństwie do strasznie marnych w mojej ocenie Ekwadorczyków i Kolumbijczyków. W meczu z Kostaryką kibicuję Urugwajowi. A Ekwador dla twojej wiadomości już grał na MŚ dwa razy z rzędu. To byłby jego trzeci awans z kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j a c Re: Wielka szkoda! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.09, 12:31 Nigdzie nie napisałem, że Ekwador grał tylko raz na MŚ :) Ja stawiałem na Ekwador i Kolumbię, oczywiście poza Brazylią bo Mundial bez Brazylijczyków to ja Euro bez Francuzów albo facet bez ptaka :) Czy Ekwador grał marnie? Nie wydaje mi się. Trochę dziwna jest ta ogromna ilość meczów w Am. Południowej, po kilka słabszych grach nie idzie już tego odrobić. Odkąd w Urugwaju nie grają już: Dario Silva (przykre zdarzenie, amputacja stopy), Richard Morales oraz Zalayeta to nie ma na kogo patrzeć. Forlan mnie naprawdę wkurza, blondwłosy cherubinek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Re: Wielka szkoda! IP: *.aster.pl 15.10.09, 13:04 ogromna liczba meczów właśnie sprzyja odrabianiu strat! Rusz głową. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Bóg istnieje, jest Słowakiem IP: 212.33.72.* 15.10.09, 08:26 6 punktów w dwumeczu z Polską, pierwszy mecz wygrany 2:1 dzięki jednej minucie, drugi wygrany 1:0 dzięki samobójowi i niewykorzystaniu multum sytuacji przez Polaków. Gdyby się dało, to z naszej grupy nikt nie powinien awansować na Mundial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej El. MŚ: Argentyna w finałach IP: *.chello.pl 15.10.09, 09:08 Jakby przegrali ten mecz, też by weszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.mil Re: El. MŚ: Argentyna w finałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 09:58 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Jakby przegrali ten mecz, też by weszli. Jak to policzyłeś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donna Mara Widział ktoś ten mecz? IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 09:34 Bo z opisów wynika mi, że sędzia był z Argentyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty El. MŚ: Argentyna w finałach IP: *.icpnet.pl 15.10.09, 11:32 Co to się stało, że Renifer nie strzelił gola? W reprezentacji zazwyczaj bardzo dobrze sobie radził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edrftyu Re: El. MŚ: Argentyna w finałach IP: 94.246.142.* 15.10.09, 12:12 Jakby zremisowali to by weszli.. Grali z Urugwajem. Urugwaj teraz ma 24 Argentyna 28 pkt. Wiec gdyby byl remis Urugwaj mialby 25 a Argentyna 26. Odpowiedz Link Zgłoś