Dodaj do ulubionych

Janusz Atlas duka językami świata

• Gość: mister słój Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 15:33
      a mnie się podobało :). poza tym celna uwaga ryba.
    • Gość: lotto Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 79.175.197.* 15.10.09, 15:37
      hehe facet mowil z wyraznym polskim akcentem, a ten tuman tak to lyknal haha
    • freelancers Re: Janusz Atlas duka językami świata 15.10.09, 15:48
      Gdyby Atlas znal angielski to by sie zorientowal ze dzwoni ktos z Polski udajac greka. Marna prowokacja, marny angielski pytajcego. Tak jak nie znosze PZPN tak tutaj, rong namber bylo na tym samym poziomie co gud mornink.
    • Gość: Jpo Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 83.238.13.* 15.10.09, 16:21
      Dziennikarz może sobie mówić jak chce. Przypominam, to Janusz Atlas jest rzecznikiem czyli odpowiada za kontakty z mediami. Zagranicznymi również. Oczywiście bierze za to pieniądze, pewnie niemałe, skoro takie umysły jak p. Greń wyciągają kilkadziesiąt tysięcy premii rocznie za samo doradzanie...
    • Gość: jas-skowronek Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 16:30
      ze zacytuje za krotkapilka - "PZPN z rzecznikiem Atlasem (a to samo w sobie jest zabawne)"
      he he poliGNIOTA
    • Gość: kopola Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.krak.tke.pl 15.10.09, 16:31
      a ja bym nie przesadzał z tym angielskim prowokatora. nie o to tu chodziło. nawet jakby dukał to i tak chodziło o to co Atlas zrobi. a zrobił z siebie pośmiewisko. kolo podaje numer do siebie (!) i robi to nieudolnie: fajf fajf tłelf fri fri hehe
    • Gość: ada Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.chello.pl 15.10.09, 16:34
      ua - synek CH*** z tym ze sie nie przedstawił i że słabo gadał ten dziennikarz ! Czy to jest chłopie istotne? Przeczytales wogole artykul? Co za matoł...
    • Gość: mika Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.icpnet.pl 15.10.09, 17:18
      Nie wyszedł im ten dowcip - dziennikarz tak samo słaby jak cały ten pan Atlas. Ale fakt, że dziwne jest udawanie, że ja to nie ja.
    • Gość: obs Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.cable.ubr10.sgyl.blueyonder.co.uk 15.10.09, 17:24
      zobaczcie strone PZPN po angielsku!
      www.pzpn.pl/?lang=en

ostatni news: "Lato elected Polish FA chairman"

to generalnie ostatni news warty puszczenia w swiat wg PZPN:)
      a moze to Atlas sie uczy jezyka od tego czasu? i wkrotce czekaja nas bardziej swieze newsy. chociaz sluchajac jego angielskiego wole juz zeby zostalo co jest.

swoja droga czy to nie mowi wszystkiego? przyszla ekipa Lato i innych dziadków, zwolnili mlodych zdolnych i swiezych (rzecznik prasowy, Marta Alf) i przestali pisac po angielsku :)
    • sirseb Re: Janusz Atlas duka językami świata 15.10.09, 17:28
      a co powiecie na to, moi mili?
      "dobrze" to jest "polish gut" :D
      www.youtube.com/watch?v=Hw8YRXeNims&NR=1
      "inglisz raczej" :D
      www.youtube.com/watch?v=52Nbh1bdxiI&NR=1
    • Gość: fan Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.hfc.comcastbusiness.net 15.10.09, 17:47
      a mnie sie podoba ta flaszka co jest obok lato w tej limuzynie
      i ciekawe co jest w tym coolerze - i oni nie pija - tak !!!
    • Gość: fan Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.hfc.comcastbusiness.net 15.10.09, 17:47
      a mnie sie podoba ta flaszka co jest obok lato w tej limuzynie
      i ciekawe co jest w tym coolerze - i oni nie pija - tak !!!
    • Gość: a ha Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 17:54
      No pięknie...ale ptrzecież słychac było, że pytanie zadje Polak (akcent)
    • Gość: nikuś07 Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 80.54.201.* 15.10.09, 17:59
      Troche dziwne,za zagraniczny dziennikarz wypowiada czysto janusz atals :)
    • Gość: Marek Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 18:07
      Bez urazy, ale facet, który dodzwonił się do rzecznika powinien popracować nad wymową bo takim akcentem posługują się tylko początkujący. To taka uwaga, żeby gościowi nie urosły za wcześnie pióra. Podejrzewam, że gdyby rozmowa byłaby kontynuowana to on sam zacząłby się plątać.
    • Gość: fanfanfan Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.52.rev.vline.pl 15.10.09, 18:09
      pan pytający tez z angielskim nie szaleje :)
    • Gość: mały Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 18:24
      Klasyczny przypadek debila. żal się robi, że takie buractwo reprezentuje Polskę. Wywalić dziada na zbity pysk, niech sprząta ulice.
    • Gość: mówić to trza umić Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.popl.cable.ntl.com 15.10.09, 18:28
      ludzie.. oboje dukali jakby chcieli a nie mogli, wiec nie ma co sie dziwic, ze koles nie chwycil haczyka. Dajcie mi nr to z nim porozmawiam jak ktos z zagranicznym akcentem, a nie - gut morning janusz atlas spiking jes ? no ? ....żenada
    • badziewiak66 Re: Janusz Atlas duka językami świata 15.10.09, 18:37
      Ja znaju szto ser Atlas is wieża babel spiking. All word' s from the all world w choroszoj gołowie spikiera PZPN. If you zwanisz u mienia wsiegda naidiosz atwiet na wopros.
    • Gość: mówić to trza umić Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.popl.cable.ntl.com 15.10.09, 18:38
      hahaha heloł heloł gut mornink janusz atlas spiking ? -noł.- jes ?! z takim angielskim to... nie wróże ci zadnej rewelacji.. kaczka to max co moze z ciebie byc..
    • Gość: Gość Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.xdsl.centertel.pl 15.10.09, 18:50
      Dzwoniący mówil po ang, na poziomie gimnazjum! Facet zupełnie nie ma pojęcia o angielskiej wymowie.
      Atlas nieco lepiej- szkoła średnia.
    • hematemesis Re: Janusz Atlas duka językami świata 15.10.09, 18:55
      trzeba przyznac ze pajac dzwoniacy do Atlasa ma tak mocny polski akcent ze tylko analfabeta jezykowy by sie nie zorientowal ze rozmawia z polakiem silujacym sie z wlasnym angielskim
    • Gość: TInkin Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 19:09
      szkoda że tylu d.e-.b.i-.l.i. do kwadratu czepia się dziennikarza, a mało kto rzecznika federacji piłkarskiej 40 mln kraju...
      przecież mógłby do atlasa zadzwonić dziennikarz z białorusi i mówić jeszcze gorzej po angielsku... ale cóż to tylko polska z zakompleksionymi polaczkami - jaki naród taki pzpn i TAKA JEST PRAWDA P-A-J-A-C-E

• Gość: K9 Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 19:13
      Sprawę Atlasa zostawmy na chwilkę z boku - można było się tego spodziewać. Problem w gostku, który dzwonił. Myślę, że synek powinien wiedzieć, że jeśli już idzie się na prowokację ze znajomości języka obcego - to przede wszystkim sobą trzeba reprezentować poziom. Ta ofiara losu nie potrafiła się nawet profesjonalnie przedstawić a przecież ten fragment rozmowy - można było wyćwiczyć idealnie. Porażka.
    • Gość: (.)(.) Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 89.100.241.* 15.10.09, 19:24
      przyganial kociol garnkowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka