rechott 13.11.09, 11:24 co to znaczy "perfektne"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suunto2002 przecież ci debile nie potrafią kopnąć piłki na wp 13.11.09, 11:27 wprost a co dopiero grać? Odpowiedz Link Zgłoś
perezlopez Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 11:29 Ojezuniu, zaangażowanie na treningu! Żeby jeszcze na meczu towarzyskim to by miał się z czego cieszyć. Pewnie równie był zdziwiony że trawa na murawie była zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Właściwy człowiek na właściwym miejscu 13.11.09, 11:39 Dla Smudy kadra to spełnienie marzeń. Będzie zarywał noce, żebyśmy wygrywali, a nie tak jak Leo, który nie oglądał naszych kopaczy, w kółko wysyłał te same powołania (patrz Trałka) i generalnie wszystko olwał, bo tak naprawdę obchodził go tylko ukochany Feyenoord. Odpowiedz Link Zgłoś
awprawo Re: Właściwy człowiek na właściwym miejscu 13.11.09, 11:50 Tez jestem tego zdania - Jednak polskie serce u trenera repry to ogromny plus... niektórzy tego nie kumają, dorabiają sobie różne ideologie itd... Odpowiedz Link Zgłoś
bendek666 Re: Właściwy człowiek na właściwym miejscu 13.11.09, 11:59 Trenerem dla kadry może i jest dobrym, ale, niestety, potrzeba mu jeszcze piłkarzy, a na razie powołuje grajków. Piłkarzy w Polsce póki co nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bendek666 Re: Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 11:56 prawie po czesku: perfekcyjnie, doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
mail4u Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 11:57 Hehehe Smuda mówi o zaangażowaniu a w tle sobie truchtają i nawet porządnie rozciągnąć mięśni nie umieją. Żeby w prawie 40mln kraju gdzie sportem narodowym uznaje się piłkę nożną nie było 11 ludzi którzy umieją grać. Przeciętnie gra może ze 4 a reszta to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Oni przed meczem zawsze mocarni. 13.11.09, 12:07 To taka zmyłka dla trenera. Facet chodzi i opowiada jaką ma drużynę. Dopiero na meczu nie poznaje piłkarzy. Choć ci zawsze są z siebie zadowoleni. Tylko kibice na mecze nie chcą już chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ant44 Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 12:35 perfektne zdumony. czy gazeta musi cytować takie pierdoły, może zacytujecie mojego kota, poziom podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane Re: Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 13:08 rechott napisał: > co to znaczy "perfektne"??? to narzecze Nochala, ot taka mikstura językowa nabyta w Hameryce i Germanii. Gdyby nie pobyt w Rzeszy to mówiłby jak typowy Polak z Greenpointu. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama "Będziemy walczyć". 0:3. 13.11.09, 13:17 "Jeszcze nie wszystko stracone". 0:6. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_j Re: Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 13:35 Czyli jest jeszcze gorzej niż myślałam. Bo to nie znaczy, że oni nie chcą. Oni nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
xray.inc Re: Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 17:28 To nie do końca tak. Technicznie są marni, ale nie na tyle, żeby przy odpowiednim poziomie motywacji nie móc wygrywać z europejskimi średniakami. Tylko chłopaki nie są w stanie wywołać w sobie długofalowo właśnie tego optimum. Oni są kompletnie dwubiegunowi, albo zasuwają na full (swoich możliwości), albo odpuszczają na full. I to jest kłopot z którym powinien walczyć trener, mam tylko wątpliwości czy Smuda (kwiatek do PZPNowskiego syberyjskiego kożucha) podoła tym fajtłapom. Odpowiedz Link Zgłoś
wowa1983 Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 13:43 zdziwiony ? to chyba normalne że w reprezentacji są zaangażowani ?? ---- www.aikidojastrzebie.ovh.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 13:46 Wiem, ze trener nie musi być polonistą, ale na Boga, dlaczego większość z nich to półinteligenci??? Odpowiedz Link Zgłoś
roll Orator przemówił 13.11.09, 13:57 Narazie nic nowego.Zaangażowani to już rybak Kosowski i złotousty Żewłakow byli u Angela w Niemczech.Jaki był efekt to już widzieliśmy.Najobrzydliwszy futbol w historii i wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
panparowka.online Jestem dobrej myśli, odpowiedni człowiek na od... 13.11.09, 23:02 Kosowski nie zagrał w Niemczech nawet 45 minut więc zastanów się co piszesz. Gdyby grał razem z Frankowskim jak podczas eliminacji, kto wie czy nie musielibyśmy przechodzić Leo i jego wesołej gromady. Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Poczekajmy ze dwa lata 13.11.09, 13:58 U Benhakera przez pierwsze dwa lata było świetnie, atmosfera i charyzma trenera. A potem wszystko się jakoś ulotniło. Minie fascynacja nowym treneren. Pan Smuda sie trochę znudzi. Trudno jest zrobić niezłą drużynę z zawodników nie potrafiących grać w piłkę i to tego nie mających siły na 90 minut szybkiej gry. Gdy oklapnie początkowy entuzjazm, może być różnie Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 14:22 Panie Franciszku, życzę powodzenia, naprawdę, ale myślę że będzie ciężko, na złe pokolenie Pan trafił, taki Maradona, trenował kiedyś po 12 godzin dziennie, no nie wiem? Ale Pan jest najlepszym trenerem w tej chwili, zresztą przed tem też, naprawdę życzę powodzenia, ale mam słabe nadzieje, i nie chodzi tu o Pana, po prostu jest przysłowie staropolskie, że z gówna bata nie ukręcisz! Obym się mylił i zesrał w trumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ari.vatanen Franc od początku sypie frazesami, przechwala sie 13.11.09, 14:28 a teraz i zawodników chwali. Co to za tuman co chwali dzień przed świtem. Nie ma w 40milionowym kraju trenera który by potrafił sie chociaż zachowywać adekwatnie do bardzo reprezentatywnego stanowiska trenera kadry? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski no to chyba normalne 13.11.09, 16:06 że każda reprezentacja krajowa wypada świetnie na treningach. I to w świecie piłki nożnej, siatkówki... sportu w ogóle. Problem pojawia się wtedy, kiedy biało czerwonym piłkarzom przyjdzie zagrać ten oczekiwany mecz po tych świetnych treningach. I tu zaskoczenie! Odkąd pamiętam, to nasza reprezentacja zawsze fantastycznie prezentuje się w treningach, ale bardziej zapadła mi w pamięć, ta kolosalna różnica z tego co mówiono do tego jak zagrano... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yesname I po co od razu mieszacie człowieka z g...em 13.11.09, 17:00 Poczekajcie. To może i prymitywnie wypowiadający się gość - podobnie jak Lato. Ale dajmy mu sznasę! Skąd wiecie, że będzie napewno źle. Czy naprawdę opętało was to głupawe stowarzyszenie kibiców kierowane przez ludzi z PO, którzy za wszelką cenę chcą przejąć PZPN, bo tam jest kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Leo tez byl zachwycony chlopakami podczas 13.11.09, 17:11 treningow,ale w praniu wszystko wracalo do normy Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 18:22 żal mi Smudy na polskich piłkarzy nie ma bata - aroganckie lenie bez ambicji i z przerośniętym ego. teraz się starają a na turnieju jak zwykle dadzą d... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Smuda: Jestem zdumiony 13.11.09, 19:07 bedzie pan bardziej zdumiony jak zobaczy puste trybuny Odpowiedz Link Zgłoś
azazel66 butla z etanolem na plecach konieczna.... 13.11.09, 19:26 bez tego 15 min i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
elmariaczi wygraj 13.11.09, 20:45 gifts.freebiejeebies.co.uk/137801 skorzystaj z jednej uslugi - a potem wygraj iPHONE Odpowiedz Link Zgłoś
ropuch1pincet Smuda: Jestem zdziwiony zaangażowaniem 13.11.09, 21:03 Smiechu warte :)Zewlakow ma doswiadczenie w chwaleniu trenerow reprezentacji,ktory to juz? czwarty,piaty?co nie zmienia faktu,ze i tak jest jednym z najlepszych wsrod "wybrancow". Odpowiedz Link Zgłoś