ankakoch Re: miss camelot to d_nutka 26.03.03, 22:08 ta chorobliwie spamująca egocentryczka? przeciez to kaszalotnica Odpowiedz Link Zgłoś
miss_camelotu ethanolu slepy pacyfisto kochany 26.03.03, 22:21 jam hiacynt przecie czyz tego nie widzisz jak mozesz mnie mylic z okrutna danutka Odpowiedz Link Zgłoś
ethanol Re: ethanolu slepy pacyfisto kochany 26.03.03, 22:27 jaki tam ze mnie pacyfista w morde bym ci napraskal zebys ruski rok popamietala Odpowiedz Link Zgłoś
miss_camelotu ethanolu dobroc przez ciebie przemawia 26.03.03, 22:34 niesiesz pokoj ludziom lagodnosc charakteru to cecha prawdziwego pacyfisty dobre masz serce dlatego ostrzysz noz na amerykanskie gardla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Helga nie spamuj !!!!!!! IP: *.onet.pl 26.03.03, 22:37 miss_camelotu napisała: > niesiesz pokoj ludziom > lagodnosc charakteru > to cecha prawdziwego pacyfisty > dobre masz serce > dlatego ostrzysz noz > na amerykanskie gardla Odpowiedz Link Zgłoś
miss_camelotu staszku a tys kim jest 26.03.03, 22:42 ze jeszcze nie poznales swego idola hiacynta wszak to ja czy nie widac taki jestem madry to ja tylko byc moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Helga do Iraku IP: *.onet.pl 26.03.03, 22:58 miss_camelotu napisała: > ze jeszcze nie poznales > swego idola hiacynta > wszak to ja czy nie widac > taki jestem madry > to ja tylko byc moge Odpowiedz Link Zgłoś