Dodaj do ulubionych

Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka...

IP: 137.191.239.* 18.11.09, 17:00
hej mozecie poczekac na mnie? dopiero wychodze z pracy, powinienem byc w domu
za 40 min....
Obserwuj wątek
    • winni82 Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... 18.11.09, 17:03
      chopaki nudno piszecie dzisiaj, ale co sie dziwic
      • Gość: asd ZCzuba - pozdrowienia!!! IP: 90.155.123.* 18.11.09, 18:03
        W konkursie na najsmutniejszy dowcip dnia Rafał Patyra pozamiatał.
        Rozmowę ze strzelcem bramki rozpoczął słowami "czujesz się tu jak
        Rybus w wodzie".

Myslalem ze sikne ze smiechu!!!
        • Gość: rush Re: ZCzuba - pozdrowienia!!! IP: *.net.autocom.pl 18.11.09, 18:29
          to było przednie ;D
    • sirseb ciekawe, ile piłkarzyki wcisną 18.11.09, 17:07
      pzdr
    • Gość: sEBASS Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 17:08
      Ja znowu w pracy jak grają nasi więc dzięki za relacje. mam tylko pytanie w
      Sobotę też pracuje będzie relacja z Justyny Kowalczyk??
    • Gość: rush Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.net.autocom.pl 18.11.09, 17:08
      wogóle nie potrafią wyjść z własnej połowy - masakra!
    • criss82 betonowy wspomnień czar 18.11.09, 17:17
      a pamiętacie jak to było w 1972,'74, '76, '82 i '92 ?? to były czasy...
    • Gość: kid Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 17:19
      jeśli dudka nie trafia piłką w bramkę i komentatorzy nazywają to "bardzo
      dobrym" strzałem to jak trzeba strzelić żeby zdobyć bramkę?
    • criss82 1:0 :D 18.11.09, 17:23
      no w końcu ten młody Krzynówek pod panieńskim nazwiskiem coś zmienił :)
      • adam81w Re: 1:0 :D 18.11.09, 17:28
        criss82 napisał:

> no w końcu ten młody Krzynówek pod panieńskim nazwiskiem coś zmienił :)

Czemu pod panieńskim? :)
    • adam81w Brawo Rybus 18.11.09, 17:26
      :)
      • Gość: antyrepra po co strzeliłeś baranie? IP: 157.166.216.* 18.11.09, 17:37
        smuda teraz będzie szczął po nogach z radości :)
        • sirseb Re: po co strzeliłeś baranie? 18.11.09, 17:46
          Gość portalu: antyrepra napisał(a):
          > smuda teraz będzie szczął po nogach z radości :)

nie tylko on.
          pzdr
          • adam81w Re: po co strzeliłeś baranie? 18.11.09, 18:03
            Byłoby bardzo nie fajnie gdybyśmy się jako Polacy podzielili no i jedna część
            cieszyłaby się ze zdobycia gola a druga nie.
    • Gość: Franz_Mauer sprawdzcie wynik meczu Azejberdzan - Czechy IP: 89.167.19.* 18.11.09, 17:27
      my mamy kryzys pilki?
    • trzymilionowy.post Nie ma cudów, nie liczy się ten mecz. 18.11.09, 17:30
      Ważne jest stworzenie kadry turniejowej na rok 2012.

I nie mamy lepszego gościa niż Smuda na osiągnięcie tego celu obecnie.
      • Gość: Doradca_Smudy liczy się dobór rywali, naprawdę!!! IP: 157.166.216.* 18.11.09, 17:42
        w następnym rzucie na wiosnę proponuję z potęg europejskich San
        Marino (rewanż), Andorrę, Lichtenstein (chociaż to śmiała
        propozycja), może Watykan zmontuje drużynę a z dalszych rejonów
        Bahrajn, Papuę Nową Gwineę, może Sri Lanka no i z afryki musowo
        Etiopia, Lesotho i Madagaskar i ten ostatni na wyjeździe i tam niech
        już szmaty z Polski rodem niech zostaną, a wskaźniki nam podskoczą
        • trzymilionowy.post Proponuję.... 18.11.09, 18:03
          ...Smiena Komsomolsk nad Amurem...

:-)))

Trzeba być optymistą;)
      • sirseb Re: Nie ma cudów, nie liczy się ten mecz. 18.11.09, 17:44
        trzymilionowy.post napisał:
        > I nie mamy lepszego gościa niż Smuda na osiągnięcie tego celu obecnie.

myslales o wybranym kraju, lezacym nad wisla, tak?
        • trzymilionowy.post Re: Nie ma cudów, nie liczy się ten mecz. 18.11.09, 18:13
          sirseb napisała:

> trzymilionowy.post napisał:
          > > I nie mamy lepszego gościa niż Smuda na osiągnięcie tego celu obecnie.
          >
          > myslales o wybranym kraju, lezacym nad wisla, tak?

Z tego kraju, którego budżet PZPN...

• Gość: lutek Lewandowski ty paralito IP: *.home.aster.pl 18.11.09, 17:33
      poproś Rybusa o kilka lekcji jak strzela się takie bramki, bo ty w tej
      sytuacji usiadłbyś doopą na piłce.
    • Gość: kuciak...WON! Re: Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - IP: *.acn.waw.pl 18.11.09, 17:37
      jak dla mnie, pomimo dopiero drugiego meczu za Franka,selekcji nie przeszedł
      Kuszczak-Kuciak...z całym należnym mu respektem, to jednak nie jego
      poziom...gdyby jego rola ograniczała się tylko do łapania piłki,może dałbym mu
      szansę, ale ponieważ trzeba tu używać- o zgrozo! - nóg...temu Panu wypadałoby
      podziękować...im dłużej oglądam mecz z Kanadą, tym bardziej utwierdzam się w tym
      przekonaniu :/
      ps.z łapaniem piłki też nie jest najlepiej
    • Gość: Aro Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 17:38
      > Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: > -jak tam Twój wczorajszy sex? > -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 > minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? > -no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna > romantyczną kolację, potem przez godzinę wracalismy do domu > spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry > wstępnej, > potem godzina zajebistego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze > godzinę rozmawialiśmy bajka po prostu > > W tym samym czasie rozmawia ze soba dwóch kolegów... > -jak tam Twój wczorajszy sex? > -nie no-zajebiscie ! przychodze do domu, obiad na stole; zjadlem, > wybzykałam, zasnąłem ! > A u Ciebie? > -k-urwa, u mnie beznadzieja... > Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, > zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, bylo > k-urwa > tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem > zapie...c do domu na piechotę. przychodzimy-k-rwa przecież nie ma > prądu, > więc znowu te cholerne świece byłem tak wkurzony, że najpierw > przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem k-urwa przez godzinę nie > mogłem się spuścić. na to wszystko tak sie wku...łem, że przez godzine > jeszcze usnąć nie mogłem.
    • Gość: Pio Oj Kuszczak co ty odwalasz O-o. IP: *.toya.net.pl 18.11.09, 17:39
      Miałeś szanse się wykazać, a robisz mieszankę wybuchową.
    • talisker10 Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... 18.11.09, 17:40
      Wersja Gmochistyczna z Widelca najlepsza:)
    • Gość: ajwaj Graja w hokeja? IP: *.phil.east.verizon.net 18.11.09, 17:40

Jezeli jest to wynik hokejowy to rzeczywiscie wydarzenie.
    • Gość: kokosz Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.09, 17:40
      Polska-Kanada 1:0...
      Gdyby to było w hokeja na lodzie, eh... ;)
    • adam81w Co jest z tym Lewandowskim? 18.11.09, 17:46
      Niech on to zacznie strzelać! Nie jestem za tym by nie grał ale...
    • Gość: Z Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 17:54
      Co to jest "homorystyczny wystep"? Homo? Gejowy? Az nie chce mi sie wierzyc,
      ze taki blad ortograficzny zrobiliscie :)
    • Gość: x Z czuba tez ma przodkow z KPP?:) IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 18.11.09, 17:55
      "koniec koncow" to rusycyzm,
      Polacy uzywaja "w koncu"
    • signal dobra gra 18.11.09, 17:57
      kilka akcji i piękna bramka Rybusa
      • morfeusz_1 Re: dobra gra 18.11.09, 18:06

No poszło,jeszcze dwie tylko tercje
      • Gość: rush Re: dobra gra IP: *.net.autocom.pl 18.11.09, 18:24
        chyba jakiś inny mecz oglądam, bo ja oprócz bramki i dwóch strzałów Dudki chłopaki radzą sobie bardzo przeciętnie i to z taką drużyną jak Kanada...
    • Gość: hep mele mele Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.acn.waw.pl 18.11.09, 18:05
      podobają mi się te komentarze, onet wypada naprawdę blado w porównaniu
      z wami
    • Gość: seba Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.chello.pl 18.11.09, 18:05
      Kuszczak musi popracować nad nerwami kolejny raz nie wytrzymał i robi kiksy to
      za mało na nr 1 naszej bramki!!!(za szybko trafił do MU)po pierwszej połowie
      widać ze chłopcy chcą się wykazać nawet z takim słabym przeciwnikiem i to sie
      chwali ale... za mało młodych chłopaków gra w kadrze czego przykładem jest
      bramka Rybusa.2 lata można oszlifować jakiś brylant i dać bodziec dla młodych
      wilków przynajmniej tyle ugramy na tych Euro:)
    • sorrowandsadnessremains Pięknie grają 18.11.09, 18:06
      Gramy przeciwko jednej z najlepszych drużyn na świecie i jeszcze udaje nam się
      prowadzić 1-0! Przeciwnik co prawda ciągle w natarciu, ale w końcu liczy się
      wynik!!
      • Gość: rush Re: Pięknie grają IP: *.net.autocom.pl 18.11.09, 18:17
        po takim meczu widać właśnie że szczyt naszych możliwości to drużyny typu Kanada.. o San Marino nie wspomnę..
      • Gość: zezeze Re: Pięknie grają IP: 212.180.160.* 18.11.09, 18:20
        Po tym wygranym meczu myślę, że naszym należy się, przynajmniej zaocznie
        wicemistrzostwo świata!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka