Gość: pitek IP: 137.191.239.* 18.11.09, 17:00 hej mozecie poczekac na mnie? dopiero wychodze z pracy, powinienem byc w domu za 40 min.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winni82 Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... 18.11.09, 17:03 chopaki nudno piszecie dzisiaj, ale co sie dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd ZCzuba - pozdrowienia!!! IP: 90.155.123.* 18.11.09, 18:03 W konkursie na najsmutniejszy dowcip dnia Rafał Patyra pozamiatał. Rozmowę ze strzelcem bramki rozpoczął słowami "czujesz się tu jak Rybus w wodzie". Myslalem ze sikne ze smiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rush Re: ZCzuba - pozdrowienia!!! IP: *.net.autocom.pl 18.11.09, 18:29 to było przednie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sEBASS Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 17:08 Ja znowu w pracy jak grają nasi więc dzięki za relacje. mam tylko pytanie w Sobotę też pracuje będzie relacja z Justyny Kowalczyk?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rush Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.net.autocom.pl 18.11.09, 17:08 wogóle nie potrafią wyjść z własnej połowy - masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 betonowy wspomnień czar 18.11.09, 17:17 a pamiętacie jak to było w 1972,'74, '76, '82 i '92 ?? to były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 17:19 jeśli dudka nie trafia piłką w bramkę i komentatorzy nazywają to "bardzo dobrym" strzałem to jak trzeba strzelić żeby zdobyć bramkę? Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 1:0 :D 18.11.09, 17:23 no w końcu ten młody Krzynówek pod panieńskim nazwiskiem coś zmienił :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: 1:0 :D 18.11.09, 17:28 criss82 napisał: > no w końcu ten młody Krzynówek pod panieńskim nazwiskiem coś zmienił :) Czemu pod panieńskim? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyrepra po co strzeliłeś baranie? IP: 157.166.216.* 18.11.09, 17:37 smuda teraz będzie szczął po nogach z radości :) Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: po co strzeliłeś baranie? 18.11.09, 17:46 Gość portalu: antyrepra napisał(a): > smuda teraz będzie szczął po nogach z radości :) nie tylko on. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: po co strzeliłeś baranie? 18.11.09, 18:03 Byłoby bardzo nie fajnie gdybyśmy się jako Polacy podzielili no i jedna część cieszyłaby się ze zdobycia gola a druga nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz_Mauer sprawdzcie wynik meczu Azejberdzan - Czechy IP: 89.167.19.* 18.11.09, 17:27 my mamy kryzys pilki? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Nie ma cudów, nie liczy się ten mecz. 18.11.09, 17:30 Ważne jest stworzenie kadry turniejowej na rok 2012. I nie mamy lepszego gościa niż Smuda na osiągnięcie tego celu obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca_Smudy liczy się dobór rywali, naprawdę!!! IP: 157.166.216.* 18.11.09, 17:42 w następnym rzucie na wiosnę proponuję z potęg europejskich San Marino (rewanż), Andorrę, Lichtenstein (chociaż to śmiała propozycja), może Watykan zmontuje drużynę a z dalszych rejonów Bahrajn, Papuę Nową Gwineę, może Sri Lanka no i z afryki musowo Etiopia, Lesotho i Madagaskar i ten ostatni na wyjeździe i tam niech już szmaty z Polski rodem niech zostaną, a wskaźniki nam podskoczą Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Proponuję.... 18.11.09, 18:03 ...Smiena Komsomolsk nad Amurem... :-))) Trzeba być optymistą;) Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Nie ma cudów, nie liczy się ten mecz. 18.11.09, 17:44 trzymilionowy.post napisał: > I nie mamy lepszego gościa niż Smuda na osiągnięcie tego celu obecnie. myslales o wybranym kraju, lezacym nad wisla, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Nie ma cudów, nie liczy się ten mecz. 18.11.09, 18:13 sirseb napisała: > trzymilionowy.post napisał: > > I nie mamy lepszego gościa niż Smuda na osiągnięcie tego celu obecnie. > > myslales o wybranym kraju, lezacym nad wisla, tak? Z tego kraju, którego budżet PZPN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Lewandowski ty paralito IP: *.home.aster.pl 18.11.09, 17:33 poproś Rybusa o kilka lekcji jak strzela się takie bramki, bo ty w tej sytuacji usiadłbyś doopą na piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuciak...WON! Re: Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - IP: *.acn.waw.pl 18.11.09, 17:37 jak dla mnie, pomimo dopiero drugiego meczu za Franka,selekcji nie przeszedł Kuszczak-Kuciak...z całym należnym mu respektem, to jednak nie jego poziom...gdyby jego rola ograniczała się tylko do łapania piłki,może dałbym mu szansę, ale ponieważ trzeba tu używać- o zgrozo! - nóg...temu Panu wypadałoby podziękować...im dłużej oglądam mecz z Kanadą, tym bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu :/ ps.z łapaniem piłki też nie jest najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 17:38 > Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: > -jak tam Twój wczorajszy sex? > -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 > minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? > -no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna > romantyczną kolację, potem przez godzinę wracalismy do domu > spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry > wstępnej, > potem godzina zajebistego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze > godzinę rozmawialiśmy bajka po prostu > > W tym samym czasie rozmawia ze soba dwóch kolegów... > -jak tam Twój wczorajszy sex? > -nie no-zajebiscie ! przychodze do domu, obiad na stole; zjadlem, > wybzykałam, zasnąłem ! > A u Ciebie? > -k-urwa, u mnie beznadzieja... > Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, > zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, bylo > k-urwa > tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem > zapie...c do domu na piechotę. przychodzimy-k-rwa przecież nie ma > prądu, > więc znowu te cholerne świece byłem tak wkurzony, że najpierw > przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem k-urwa przez godzinę nie > mogłem się spuścić. na to wszystko tak sie wku...łem, że przez godzine > jeszcze usnąć nie mogłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Oj Kuszczak co ty odwalasz O-o. IP: *.toya.net.pl 18.11.09, 17:39 Miałeś szanse się wykazać, a robisz mieszankę wybuchową. Odpowiedz Link Zgłoś
talisker10 Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... 18.11.09, 17:40 Wersja Gmochistyczna z Widelca najlepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajwaj Graja w hokeja? IP: *.phil.east.verizon.net 18.11.09, 17:40 Jezeli jest to wynik hokejowy to rzeczywiscie wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.09, 17:40 Polska-Kanada 1:0... Gdyby to było w hokeja na lodzie, eh... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Co jest z tym Lewandowskim? 18.11.09, 17:46 Niech on to zacznie strzelać! Nie jestem za tym by nie grał ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 17:54 Co to jest "homorystyczny wystep"? Homo? Gejowy? Az nie chce mi sie wierzyc, ze taki blad ortograficzny zrobiliscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Z czuba tez ma przodkow z KPP?:) IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 18.11.09, 17:55 "koniec koncow" to rusycyzm, Polacy uzywaja "w koncu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rush Re: dobra gra IP: *.net.autocom.pl 18.11.09, 18:24 chyba jakiś inny mecz oglądam, bo ja oprócz bramki i dwóch strzałów Dudki chłopaki radzą sobie bardzo przeciętnie i to z taką drużyną jak Kanada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hep mele mele Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.acn.waw.pl 18.11.09, 18:05 podobają mi się te komentarze, onet wypada naprawdę blado w porównaniu z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Czy Smuda uczyni jakieś cuda, czyli Polska - Ka... IP: *.chello.pl 18.11.09, 18:05 Kuszczak musi popracować nad nerwami kolejny raz nie wytrzymał i robi kiksy to za mało na nr 1 naszej bramki!!!(za szybko trafił do MU)po pierwszej połowie widać ze chłopcy chcą się wykazać nawet z takim słabym przeciwnikiem i to sie chwali ale... za mało młodych chłopaków gra w kadrze czego przykładem jest bramka Rybusa.2 lata można oszlifować jakiś brylant i dać bodziec dla młodych wilków przynajmniej tyle ugramy na tych Euro:) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowandsadnessremains Pięknie grają 18.11.09, 18:06 Gramy przeciwko jednej z najlepszych drużyn na świecie i jeszcze udaje nam się prowadzić 1-0! Przeciwnik co prawda ciągle w natarciu, ale w końcu liczy się wynik!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rush Re: Pięknie grają IP: *.net.autocom.pl 18.11.09, 18:17 po takim meczu widać właśnie że szczyt naszych możliwości to drużyny typu Kanada.. o San Marino nie wspomnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezeze Re: Pięknie grają IP: 212.180.160.* 18.11.09, 18:20 Po tym wygranym meczu myślę, że naszym należy się, przynajmniej zaocznie wicemistrzostwo świata! Odpowiedz Link Zgłoś